İyi veya kötü olsun, eski sevgili muhabbeti açan birinden olmaz, olmuyor ve olmayacak..
Siz ne tepki verirdiniz?

İyi veya kötü olsun, eski sevgili muhabbeti açan birinden olmaz, olmuyor ve olmayacak..
Siz ne tepki verirdiniz?
Şöyle bir durum var. Eskisini unutamamış bir insan sürekli zikreder.
Zikretme şekli önemli sen çok iyisin ben senin gibisini görmedim var.
Bide yok onla şöyle mutluyduk bilmem o böyleydi vs var.
İkincisini asla istemem. Çok seviyorsa eskisi olmazdı. Bitmişse eğer demek ki yanlış giden şeyler vardı. Üzüntüsü geçince başkaları ile konuşup yeniden bir sayfa açması gerektiğini dile getirir. O sayfa da benim olmayacağımı söyler yoluma bakardım 😄.
Teşekkür ederim 🙏
Ricalarr
onu cesaretlendirirdim o kişiyle tekrar buluşması ya da da bir araya gelmesi için çünkü istiyor belli
Cevap
14Cevap
Ben direk ayrılırım... :D yani bu direk ayrılmak istiyorum seni sevmiyorum demenin başka yolu..
En nefret ettiğim davranış şekli. Direkt soğurum.
Ben eski sevgiliyi anlatmasina kiskanmam bana icinden geldigi gibi her konuda anlatabilmesi hosuma gider ama eger konusmasinda ozlem varsa ki bunu ona sorarim da birakirim
Kırmızı çizgilerim var kıskanç olduğumu bilir ve hiç açmaz
Biz zaten tanışma sürecinde birbirimizin geçmişi hakkinda şeffaf olduk. Bilmemiz gerektigi kadarını biliyoruz. Bu yüzden açmaya gerek yok askim❤️
Aynen öyle🐣
Kişinin kaldırabileceği potansiyelde olup olmamasına bağlı. Lafın arasında bazen çok basit bir şekilde bahsedilebiliyor, öyleyse dert değil.
Ben ya sessiz kalırım ya konuyu değiştiririm eğer yeterince anlaşılamazsam da bu konuyu kapatmasını açıkça söylerim.
İletişimi kesmek yeterli. Eski sevgilisini unutmamış ve hala hayatının merkezine koyan biriyle asla olmaz
Bir kere anlattın tamam ama ikinci kere buna katlanamam çok meraklıysa benimle ilişkiye başlamasaydı
İkimizinde hassas olduğu ve kıskanç olduğumuz için böyle şeylere karşı muhabbetini yapmayız
Açıkça belirt hoşlanmadığını dinlemiyorsa yol ver gitsin harbi olmuyor
Verdiği aralarda eski sevgilisini ben hatırlatırım. Sen de ne çabuk unuttun vefasız derim bu kadar ara verilir mi.
Eski flörtüm olur
İletişimi kesme sebebi unutmamıştir büyük ihtimalle
Biriyle bir yola çıkılmışsa , bu tür geçmişteki iyi ya da kötü olsun karşı tarafı her şekilde üzer ve soğutan haraketlerdir. Anında uzak durasım gelir. Çünkü sogurum güvenemem.
Hiç hoş değil sohbeti bitiririm
Engel tuşu bu anlar için var
Ağzına kürekle vuracaksn
Kadinlar öyle hatalar yapmaz ben hic denk gelmedim
Çok sert olur benim tepkim 😀
Imasi edilmesi görüldü icin yeterli sebep.
Vakit kaybetmeye gerek yok daha fazla
Problem olmaz, dinlemem çünkü 😏
Aklı eskide olan biriyle ilerlemez..
Eski flörtüm olurdu..
Exini unutmayandan olmaz
Aklı eskisindeyse kalbide ondadir
Aynen
Ona geri git derm
artık kendisi bir flört olmamalı.
uzaklaşılmalı bence
uzak durulması gereken bi tip
Engellerim ben.