Aşk İlişkileri Güneşi gülüşüne sığdıran birileri var mı hayatınızda? MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bu kadar hayatınızı güzelleştiren bir insan varsa kim bu ve neden bu kadar çok seviyorsunuz? Güneşi gülüşüne sığdıran birileri var mı hayatınızda? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Yok öyle biri maalesef ama olur umarım 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana kendimi iyi hissettiriyor çünkü var var öyle insanlar😀 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl İyi ki varlar 😇 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle biri yok. Güneşi kendi gülüşümde ışıltımda ve tenimde görmek istiyorum öyle biri çıktığında karşıma güneş daha da artacak☀️ 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Var da buraya nasıl atayim fotosunu 🌸 onun için katlanıyorum her şeye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok be gün yüzü görmedik şu hayatta güneşi g.. üme sığdırıp gidiyor hayatıma girenler.😂 3 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir değil 2 tane hemde 😄 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Maşallah onlara 😇 Yorumla Firu_Zen +1 yıl 🍀 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayatım bomboş 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Şaşırtıyorsun beni 😇 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Tek olmam seni neden şaşırtıyor ki Yorumla MrConfused +1 yıl Bilmem yani iyi birine benziyorsun kafa kızsın da ondan şaşırdım ama tabi hayat bu böyle seçimler de var Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl gülünce gözleri kapanan biri var.. 😄 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ama resime bayıldım ahhaha 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Annem gülünce bi mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşk sevgi bize gelmez cigerim 😄 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Tavuk gkfkfkfkgk 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır yok inşallah olur ama bencede 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır yok inşallah olur öyle biri 1 0 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Var çok şükür 🌞🌞 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yoktur 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Yok. . 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok öyle biri maalesef ama olur umarım
Bana kendimi iyi hissettiriyor çünkü var var öyle insanlar😀
İyi ki varlar 😇
Öyle biri yok. Güneşi kendi gülüşümde ışıltımda ve tenimde görmek istiyorum öyle biri çıktığında karşıma güneş daha da artacak☀️
Var da buraya nasıl atayim fotosunu 🌸 onun için katlanıyorum her şeye
Yok be gün yüzü görmedik şu hayatta güneşi g.. üme sığdırıp gidiyor hayatıma girenler.😂
Bir değil 2 tane hemde 😄
Maşallah onlara 😇
🍀
Hayatım bomboş
Şaşırtıyorsun beni 😇
Tek olmam seni neden şaşırtıyor ki
Bilmem yani iyi birine benziyorsun kafa kızsın da ondan şaşırdım ama tabi hayat bu böyle seçimler de var
gülünce gözleri kapanan biri var.. 😄
Yok ama resime bayıldım ahhaha
Teşekkür ederim 🙏
Annem gülünce bi mutlu oluyorum
YESS terday bro.
Aşk sevgi bize gelmez cigerim 😄
Tavuk gkfkfkfkgk
hayır yok inşallah olur ama bencede
Görseldeki tavuk diyorum
Hayır yok inşallah olur öyle biri
Hayır yok
Var çok şükür 🌞🌞