Sizce ne yapmalıyım söylemeliyim?

ıstegramda yabancı İspanyol bir çocukla tanıştım tatlı ve iyi bir çocuğa benziyordu biraz konuştuk bı kaç gün resim falan istedi arkdas oldu benimle ve benimle aynı yaşta oldunu söyledi sonra bana sevgilim falan demeye başladı bende tatlı çocuk diye bende ona dedim bir gün arkdasimin hesabından ona bakarken Facebook bağlantısını gördüm ona bastım ve evli oldu yazıyordu İspanya'da bir kadinla evli oldu yazıyordu yani karsini aldatıyordu yalan söyleyip kadının resmide var baya şaşırdım bana benim yasimda oldunu söylemişti nasıl evli olabilirdi bende ona sordum hayır evli değilim dedi ailem izin vermez diyip gülme emojisi atip dalga geçti bende ona kızdım bloke etim sonra hesabında karısın ıstegramı yazıyordu önceden fazla dil bilmedim için anlmadim baktım karısının istegrami sizce karsına söylemeli miyim çünkü aldatıyor karısını kendinden küçük kıza yazıyor ve yalan söylüyor ve mafya gibj bjrsey söylemeye çekiniyorum karısına yazmaya ama şimdi kanıt istese ss atmam lazım buda suç tam evli oldunda emin değilim ama büyük ihtimalle öyle cunku Facebook ta yazıyor benim yaşımda , zaten küçük sizce umursamayip bloke mi etmeliyim yoksa karısına yazıp söylemeli miyim?

Sizce ne yapmalıyım söylemeliyim?