seven erkek nasıl anlaşılır?
nasıl belli eder sevdiğini?
nasıl bakar ?
dalga geçtiğini nerden anlarız ve ciddi olunca nasıl davranır?
nasıl belli eder sevdiğini?
nasıl bakar ?
dalga geçtiğini nerden anlarız ve ciddi olunca nasıl davranır?
Bak arkadaş...Seni gerçekten seven erkek, her durumda senin yanındadır.Bi öyle bi böyle davranmaz,bazen uzak bazen yakın,tutarsız davranmaz.Seni sadece makyaj ve güzel elbiselerle değil her şekilde beğenmelidir.Ayrıca seni yargılamaz,kısıtlamalar koymaz.Gereksiz bir istekte bulunmadığın ve baskı yapmadığın sürece SANA ÖNCELİK TANIR!Emin ol ki ; gerçek sevgiyi sezersin,hissedersin,nasıl sevdiğini belli eder diye sormuşsun çünkü.Ve de ne zaman dalga geçip ne zaman ciddi olduğunu anlayamıyorsan zaten DİKKATLİ OL!
artık insanlar nikah masasından kalkıyor tatlım,rol yeteneği kadın erkek farkmiyor ,gittikçe artıyor,ruhlar uyuşuyor,önüne gelen sevgli yapıyor,2-3 sorun yaşadığında bitiriyor,gerçekten sevildiğini sen zaten zamanla anlarsın,aksi halde bakmasydı etmesiydi,sıkılıncaya kadar..
dokunuşlarında, bakışlarında sezersin bence , sana bakarken gözlerinde beliriyorsa mutluluk, sen iyiyken neşeli, bozukken sıkkın oluyorsa, bir sürü şey varr
Sevdiğinin seni sevdiğini alaman gerek.Yoksa sevdiğini sevmiyorsun demek.
kapiş?
kapis :)
Cevap
7Cevap
erkek sevince
erkek sever mi
erkekler neden böyle
bu gibi soruları geçelim bayanlar..
erkekler sadece ve sadece çok isteyipte alamayınca aşık olur.. gerisinde sadece alışkanlık edinir.. kızmıyorum onlara yapıları yaradılışları böyle duyguları az katılmış hamurlarına öyle büyütülmüşler..
bunaltmaya gerek yok onlardan aşık olmalarını bekleyerek..
+++++++++++
Tek kelime söylemek istiyorum. Gözler yalan söylemez. Gözlerine baktığın zaman anlarsın mutlaka..
kotu zamaninda yanindaysa, sen sinirlenince alttan almayi biliyorsa, senin dusuncelerine onem veriyorsa seviyordur.
Kendinin sevdiğini nasıl anlayıp anlatabiliyorsan öyle anlarsın...
anlayamayız..sadece ümit ederiz..inşallah beni seviyordur diye..
erkek keşke sevse de anlaşılmasa be yavrum...
Bilmem ben bu yaşıma kadar halaa anlamadım ...
seninle uğraşıyorsa seviyordur
Her erkeğin sevgisini ifade tarzı farklıdır!
eğer utangaçsa mala bağlar eli ayağına dolaşır
kısaca anlatıyım...mala bağlar xDDD
o anki hali mal ise aşıktır
seviyorum derse anlarız ki seviyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar