Sorun ben miyim?

sevgilim düzenli bir işe basladı. 1 yıl 1 aydır sevgiliyiz ve bulusmadığımız toplamda sadece 6 gün var onun dısınds günde garanti en az (nadiren) 6 saat beraberiz genel olarak günün 10-12 saati beraberiz. fakat düzenli iş dışında düğünlerde calısıyor, spora gidiyor, kendi kisisel ihtiyaclarıdır vb. zamanları oluyor. bende doğal olarak bazı şeyleri hayatından çıkarmasını istedim bana olan zamanından kesilmesini istemediğim icin. bundan öncede zaten düğünlerde calısmasını istemediğimi söylemistim uzun uğraslar sonucu kabul etti. abisiyle beraber calısıyolar düğünlerde abisiyle konuştu ilk önce tamam dedi sonrasındada beni yarı yolda bırakma sezonu (6ay) bitir vb seyler söylemeye basladı. sevgilim hepsinde gelmiceğini söyledi. abisinin eli incindi bandajlı bu pazarda düğün var sevgilimde sadece pazar günleri izinli. eli şncindiği icin abisi yorulurmus oda calısmak istiyor. bende istemiyorum sonuc olarakda sevgilim gidicğini söyledi devam edicek mi bilmiyorum (abisinin parmağında ciddi bişey yok incindi) sizce gitmesini istemediğim icin sorun ben miyim
Sorun ben miyim?