Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar açıklamayı okuyup beni teselli edecek yok mu hoşlanıyodum engel attı bi de çok utanıyorum spor salonuna bile gitmem belki artık. Kafayı yicem hayatımda hiç bi şey yolunda gitmiyor nerdeyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karaktersiz cogu kari
Olmuyo kanka herkes bişeyin peşinde sanki
Düzgün bir ilişkim olmuyo kısa sürüyor ya da
Guvenme hicbirine bu zamankiler boyle iste acimasiz olcan pc olcan ki deger gor
Kanka onu da yapamıyoz takıla takıla pc olduk karşıma ara da düzgün kız çıkıyor onu da kaçırıyorum bu yüzden
Psikolojisi iyi durumda değil
Kanka kız da haklı olabilir slak gibi gidip bi şey yaşadınız mı diyorum ama hoşlanıyodum arkadaş kalmam zor olurdu zaten
Bu kadar abartılacak bir şey yok kızın güveni zedelenmiş daha önceki ilişkisi yüzünden bu yüzden kendini koruma mekanizması olarak her erkek aynı cümlesini kullanıyorlar
Aynen öyle bi sorunu var zaten kanka o kadar konuştuk ettik buluştuğumuz zamanlar. Arkadaş kalamayacak mıyız seninle falan dedi şakasına hoşlanmıştı çünkü o da. Bugünde dedim dün niye böyle davrandın sanki kendini geri çekmeye çalışıyo gibiydi sevgilim olunca mutsuz oluyorum falan demişti bana. Konuşmak istemezsen söyle falan dedim yok niye istemeyeyim falan dedi. Hoşlandığım için gidipte kanka falan diyemezdim zaten. Bilmiyorum kanka
Ya yeni birine güvenmek için zamana ihtiyacı vardı ya da olursa olur olmazsa da şöyle biraz kapıyı aralık bırakayım diye düşündü o zaman kanka
Üst sokakta oturuyo bi de benim için sporu bıraktı hoca ben çalıştırcam sadece falan deyip bozdu kızı o da iptal etti üyeliği. Kötü hissettim ama zamanla belki güvenirdi sevgili olabilirdik
Çok iyiydik valla üzüldüm
Olmayı düşünme derim
Engel attı zaten ne kadar hoşlansakta sevgili olma düşüncesi aramızı açacak gibiydi değişik bişey. Bi de ilk kendi tanışmak istedi. Neden düşünmeyim tam olarak
Şöyle bir muhabbet yüzünden engele bile gidiyor büyük ihtimalle dediğim gibi psikolojik olarak iyi durumda değil ve başka bir erkeğin dengesini alt üst ettiği bir kıza aşık olmak seni beter eder daha sevgili olmadan dengeni bozmuş kendi iyiliğin için başka insanları değerlendirmeni tavsiye ederim
Evet bende bişeyler hissettiğim için bugün dedim böyle böyle istemiyosan da söyle dedim sonra biraz sohbet ettik sevgili istemiyorum uzun ilişkim yeni bitti dedi dedi yüz yüze de bi süre sevgili istemiyorum falan demişti öyle konuşuyoduk sohbet muhabbet. Eski sevgililerim de de bu tarz şeyler görmüştüm psikoloğa giden bile vardı. Sevgilisini sordum özel değilse ne zaman bitti dedim 2 ay olmuş 3 sene sürdü falan dedi bişey oldumu aranızda deyince böyle yaptı engel attı
Bu kız olgun duruyordu bi de güzeldi ben ilk başta büyük sanmıştım benden 1 yaş küçükmüş. Buluşunca falan çok uyumlu olmuştuk. Evlilik ve çocuk yapma fikri bile yok uğraşamam çocukla diyodu mesela ne oldu bilmiyorum ama düzgün iyi niyetli biriydi bence. Sağlık olsun
az da olsa içimi rahatlattın teşekkürler
Özelden konuşalım istersen dostum
İstek attım
Kabul ettim
Sen niye atmadın kanka
Mesaj atılmıyo zaten takip atman lazım
Ha okey
Erkekler hepsi ayni
Kızlar da aynı o zaman