Erkeklerin hepsi aynı diyen kızlar?

Eski sevgilim demişti hiç aldatmadım ama o öyle zannedip ayrıldı aynısınız diyor bide. Geçen gün spor salonunda bakıştığım kız geldi tanışmak istedi bi kaç sefer buluştuk hoşlantı oldu ama onun uzun ilişkisi bitmiş benimde bitti çok ilişki istemiyoduk ikimizde arkadaş olduk. Hoca bizi görmüş bundan sonra sadece ben çalıştırcam seni demiş sapık gibi kız üyeliğini iptal etti. Bugün özel değilse anlat dedim ilişkisini anlattı bana üzülüyodu bende aranızda bişey oldu mu dedim. Der demez hepiniz aynızın erkekler hep böyle falan dedi konuşmayı kesti. Haklı bile olsa yerin dibindeyim şu an ne spor salonuna giderim ne dışarda mutlu olurum o kadar utanıyorum ki. Geçen buluşmamızda da bişey yapmadım gezdik yürüdük uzunum diye iltifat ediyodu hoşuna gidiyodu normal sohbet ediyoruz bi şey yapmamışım erkekler hepiniz böylesiniz falan diyordu. Çok güzel biri aşık olmuştum zaten. Arkadaş kalalım zamanla oluruz belki dedik aramız bozulmasın dedim bugün olana bak. Çok iyi anlaşmıştık başım ağrıyor valla
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar açıklamayı okuyup beni teselli edecek yok mu hoşlanıyodum engel attı bi de çok utanıyorum spor salonuna bile gitmem belki artık. Kafayı yicem hayatımda hiç bi şey yolunda gitmiyor nerdeyse
Erkeklerin hepsi aynı diyen kızlar?