Zaten bir insan ilişkilerinde bu tarz şüpheleri yaşıyorsa o zaman o insanla hiç ilişki içerisine girmesin daha iyi, hangi insanın evliliğinde ya da ilişkisinde geçmişte bir şeyler yaşadığı insanlar olmuyor ki? Herkesin bir şekilde olur hayatına girip çıkan insanlar, bunu kimse engel olamaz kimse dahil olamaz.
O yüzden bazı geçmişler vardır üzerinde durmamak gerekir Ama bazı geçmişler de vardır evliliğini ya da ilerideki ilişkini etkileyecekse üzerinde duracaksın.
Bu tarz şeylerden şüpheleneceksem o ilişki en baştan bitmiş demektir zaten. :D Uzak mesafe ilişkisinde kim kimi görmek istemez ki zaten? Birileri gelmek zorunda.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet birileri gelmek zorunda ama kız erkeği görmeye gitmek istese öyle düşünürler mi diye aklıma geldi😀
Onun yerine ben bana ne kadar değer veriyor ki benim için uzak yoldan benimle görüşmeye geliyor diyorum yani böyle saplantı bir düşünceye düşünmeye gerek yok
Aşk boşmuş diyorum da esimin nisanliyken "senin yanina gelmek icin işi nasil bitirdigimi o arabayi nasil kullandığımı bilmiyorsun "değişini hatırlıyorum da ne güzeldi o günler ya özlüyorum 🥺
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkide sevgiliniz sizi görmeye gelirse aklınızda acaba kaç kişiyle böyle buluştu da bukadar rahat der misiniz 😀🌸?