Sevgiliyle kaçıncı aydan sonra ciddi konular konuşulmaya başlanmalı?

Sevgiliyle kaçıncı aydan sonra ciddi konular konuşulmaya başlanmalı?
ya aslında bunun bir kuralı yok karşındakine göre değişir tamamen. Ben önceki ilişkimde 1. yılda bir gün aile kurarsak vs diye bir ima yapmıştım resmen ödü kopmuştu. Şu anki ilişkimde hiç böyle bir şeyin bahsini bile açmazken daha flört aşamasında babam şanslıymış ben de kız çocuğum olsun isterim ileride deyip evlilikten ileride çocuğumuza ne isim koyabileceğimizden falan bahsetmeye başladı şok olmuştum. Zaten 1 yılın sonunda da nişanlandık yaza tayini çıkınca evlenicez.
Ben birinci günden başlasam olur mu ahaha
Olur da bunu devam ettirecek erkek var mıdır ahah :D
Utansınnn :D
Evlenmeyeceksek niye ilk buluşmaya geldi?
Seni daha iyi görebilmek için
Ne bileyim o öyle bakınca ben evleniriz sanmıştım
Evlenirsiniz bence çok sever seni eminim
Eğer her gün görüşülüyorsa sık konuşuluyorsa 3 ay dahi yeterli. Haftada 2 falansa ve telefondan sık ise 6 ayda bu iş okey bence. Uzatmanın manası yok
Cevap
10Cevap
Hiç konuşulmamalı bence flört halinde takılmalı gittiği yere kadar oradan sonra da bırakır yenisine geçersin
Zamansal olarak değerlendirmiyorum, spontane gelişmesi gerekir..
Bunu süre olarak değilde arada ki kurulan bağa göre değerlendirirsek daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.
Biraz tanımalı insanlar birbirini öyle acele etmeye gerek yok
Nasıl ama yaaaaa. Ben o pp ile seni çok özdeşleştirmiştim boşluğa bakar gibi bakıyorum şu an 😂 Neyse cevap : En az 1,5 sene.
Beni anime boy olarak mı özdeleştirdin seen :D Pek fark yok aslında bakınca oradan
Yine animeyi çok severim ama artık biraz " reel " takılalım :D
Bunu zaman bazından değil de, ilişkinin ne durumda olduğu gözlemlenerek belirlenmeli. Her iki taraf da istekliyse, daha ilişkinin başında bile konuşabilirler.
Bence direk konuşmalı dümdük😁 hemde yüzüne. olur ya da olmaz insanlar bir birine yalanlar la gelirse geçen zamana yazik diye düşünüyorum. Kartları açık oynamak ve tanımak gerekir
Basta konusulmayan sonra konusulmaz. Once konusulur sonra yol alınır olmazsa da olmaz yani o da ayrı mevzu.
İlk günden başlayıp buluşmaya da gelinlik giyip gidersem harika olur
Flört aşaması bittikten sonra yavaştan başlanmalı bence
3. Buluşma da kısa ilişki istemiyoruz dedik, 6 ay sonra tatile gittik, 1 yıl sonra cinsellik konuşuldu
Şu an durumunuz nedir peki
@Melezbirkız 2 yıldır birlikteyiz
himm nasil gidiyor peki mutlu musun kaç yasindasiniz
@Melezbirkız ben 22 o 29 yaşında Şu an çok iyi gidiyor
Güzell güzel 🧿
evlenmek isteyen kişiler hemen konuşmalı, takılmalık kişiler evlilik konusunu hiç açmamalı sjsj
Birinci gun selam ikinci gün flört ücüncü gün flörtöz 4 gün sevgili 5 gün ALLAH TAMAMINI erdirsin
Ciddi düşünmeye başlayınca , bunun zmanı mı var aaaaa ayımız geldi hadi koş evlenmeliyiz mi demesi ne kadar mantıklı sence
Minimum 6 7 aydan sonra
Bir yıldan sonra
İlk buluşmada gelinlikle gelmezse bir daa buluşmam
1 sene dolduktan Sonra
2-3 yıldan sonra
En az 1 sene
3 aydan sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?