Ben mi ilişki yaşamayı bilmiyorum yoksa gerçek anlamda ilişki yaşayacak kimse kalmadı mı en uzun 1 hafta sürüyor neden?

1 aydır bir adamla konuşuyorum 4 kez de buluştuk. Dört kez buluştuğumuza göre beni beğenme konusunda, sohbetimizin sarması konusunda bir sıkıntı yok ki gerçektende enerjimiz aşırı tutmuştu berber çok gülüp eğlendik bunu kendisi de sürekli dile getiriyordu. En son dördüncü buluşmada yani geçtiğimiz cumartesi günü beni yeni nesil meyhaneye eğlenmeye götürdü. Yine her şey çok güzeldi yedik içtik karşılık dans ettik halaylar çektik falan derken bir anda o mekandan çıkıp gece clubune gidiyoruz orada eğlenmeye devam edicez dedi ve neyse clube de gittik. Clubte biraz daha yakınlaştık ve öpüştük bende bu öpüşmeyi demek ki bu adam benden hoşlanıyor ve sevgili olucaz diye algıladım. Clubten çıktık arabadayız yine öpüştük bu sefer ben dönüp buna dedim ki; arkadaş olmadığımız belli ama flört müyüz sevgili mi yani adını koymak gibi bir niyetin var mı yoksa flört olarak mı devam ediceksin? O da bu soruma karşılık olarak sevgililik için çok erken biraz daha vakit geçirmemiz gerekli ondan sonra her şey olucağına varır dedi. Bende bu cevaptan sonra beni öpmesine izin vermedim ve saat geç olmuştu sabaha karşı 4 falandı eve gitmek istediğimi söyledim beni evime bıraktı. Bu olayın yaşandığı cumartesi gününden beri adam benimle mesajlaşmayı tamamen kesmedi ama 2 saatte bir 3 saatte bir mesaj atıyor ve en sonunda gün gece ben hasta oldum evde yatıcam o yüzden bir kaç gün yokum kahvelerini bensiz iç idare et diye gülücüklü mesaj atmış. Bu sabah ise günaydınlaştık napıyorsun diye sordu cevap verdim benim verdiğim cevabın üstünden 3 saat geçti adam hala yazıcak ortada yok. Sizce sorun bende mi ben mi bu işleri beceremiyorum?

Ben mi ilişki yaşamayı bilmiyorum yoksa gerçek anlamda ilişki yaşayacak kimse kalmadı mı en uzun 1 hafta sürüyor neden?