Ciddi ciddi soruyorum Utanmıyor musunuz hiç?

Eşinizi.. sevgilinizi.. sevdiğinizi.. en önemlisi kendinizi kandırmaya?
Belki o adam 7/24 çalışıyor.. evine ekmek getirebilmek için alın teri döküyor.. siz adamı aldatıyorsun? Sorsak bahane hazır. O beni aldattı ama.. bana şiddet uyguladı.. beni anlamıyor.. benimle ilgilenmiyor.. lan git ozaman boşan. Sanalda çoluk çocuğa da yanlış örnek oluyorsunuz. Sen kötü bir kadınsan. Zennube ise. Başkasına neden kötü örnek oluyorsun? Ben kötü bir adamım niye başkasına sende kötü ol diyim. Bunları işte anlamayacak kadar zavallısınız. Çalma kapını çalarlar kapını demişler.. bir gün oğlunuza, ya da kızınızın yüzüne nasıl bakacaksınız. İşte o yüzden her anne anne olamaz.. düzgün olan o annelerin ellerinden ayaklarından öperim.
Güncellemeler
+1 yıl
Nerede üzülen bir hemcinsimi görsem dayanamam. Bende bir erkek adamım... Kimse kimseyi kandiramaz anca kendinizi kandirirsiniz. Sizin gibi kansızları iyi tanıyorum. Kendinizi ne kadar gizlesenizde biz biliyoruz...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kadın düşmanı değilim. Dürüst olan kadının elini ayağını öperim. Ölümüne giderim onunla.. insanın zoruna kappelik yapıp, yapmıyorum diyenler gider. Lan olum ne olduğunuz ortada en azından dürüst olun kabul edin...
Ciddi ciddi soruyorum Utanmıyor musunuz hiç?