Üniverstedeyiz ortak arkadaşlarla ders çıkışı cafeye gittik. 5 kişiyiz; ben, kız arkadaşım, onun sevgilisi , başka bir kız arkadaşım birde bu çocuk. Neyse bu çocuk bir lavaboya gidip geleyim dedi. Bu çocukta bana not atacaktı gitmediğim derse ait. Numarasını gruptan almıştım telefonunu çaldırdım ki unutmadan atsın. Neyse telefonunu çaldırdım baktım Nefesim olarak kaydetmiş. O sırada geldi aceleyle telefonunu aldı masadan. Not atacaktın diye çaldırdım telefonunu numaram orada dedim. Tamam hallederim dedi sonra işim var benim dedi diğerlerine gitti. Sizce seviyor mudur? Durduk yere niye öyle kaydetsin ki başka şeyler de var şüphelendiren ama bundan sonra daha çok aklıma takıldı. Birde ben gördüm diye kızmış gibiydi bana kızgın mıdır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana platonik yüzde yüz.
Niye söylemiyor ki o zaman? Yeni değil uzun zamandır böyle birkaç aydır
Utanıyordur gurur yapıyordur. Daha hazır değildir sana açılmaya.
Peki ben ne yapabilirim ona karşı bende istemiyor değilim 😂
Yeşil ışık yakıcaksın o zaman. Yakışıklı bulduğunu şakayla karışık dile getir. Sana bakmayan kız olmaz yahu falan de gül😅 hoşuna gider hem de anlar bişeyleri. veya ortak arkadaşlarınıza söyle çok yakışıklı bence de
O kadar yakın değiliz ama deniycem😂
Ya hoşuna gidecek şeyler söyle hafiften flört eder gibi ol. Gurur yapmana gerek yok zaten nefesim diye kaydeden erkek ona aşıktır
Tmmdır. Bu arada ramazanda birkez kütüphanedeydik birlikte gitmedik ama o da oradaydı son otobüsü kaçırmışım uygulamadan yanlış bakıp iftar saati tüm otobüslerin mesaisi bitmiş kapatmış gidiyorlar😂. S alak gibi kaldım orada. O zaman ben bırakayım demişti çok rezil olup utanmıştım😂. Benim yüzünden kendisi geç kaldı iftara😂
İşte böyle çok hareketleri var da soğuk davranıyor tek sorun bu. Telefonunu alırken de masadan sinirlenmiş gibiydi😂
Kendince yardım etmek istemiş bu olumlu bir şey dediğim gibi sen onunla iletişim halinde olmaya çalış ortak arkadaşınızla saire varsa onu beğendiğini dile getir
Sinirlenmesi şeyden dolayı dır senin ismi görüp görmediğinden şüphelenmiştir Utanmıştır
Sana belli etmemek için soğuk davranıyor olabilir yeşil ışık yak yani emin değildir çünkü belli etmen lazım beğendiğini
Peki öyle yapıcam. Ama şimdi sinirli midir ya telefonunu karıştırdığımı düşündü muhtemelen çok rezil bir andı sinirlenmiş gibiydi
Ya öyle bir şey düşünmez bence sonuçta hangi sebeple aldığın belli sen yine de nasıl kaydedildiğini bilmiyormuş gibi davran üzülmesin utanmasın
Maalesef ismi gördüğümü belli ettim. O an şaşırdım tuhaf baktım s alak s alak o da telefonu çekti aldı elimden😂
O zaman iş sende. Belli etmen lazım hoşlandığını😅 yaşlarınız kaç
Az önce attı atacağı notları" teşekkür ederim❤"yazdım "önemli değil." Yazdı🙄
İyi geceler dedim sanada dedi bu kadar
22 yaşındayız
Odunmu bu be insan bari gülen emoji koyar. Ayrıca sanada demek kaba bence. İyi geceler yazmak lazım. İletişim becerileri zayıf bu çocuğun. Veya utandığından böyle.
Bende 21 hahaha gençmişsiniz
Evet soğuk gibi. Ama hem soğuk olması hem öyle kaydetmesi saçma geldi bana😂 ya da kızmıştir bilmiyorum
Kızması da utanmasından ötürüdür gururlu bi tip sanırım. Aşkını kendi içinde yaşayan tarzda
Ben konuşsam olur mu onun konuşacağı yok 6 7 aydır böyle😂. Diyeyim ki beni nasıl kaydettiğini gördüm neden öyle kaydettin? Onu zorlayayım illaki söyleyecek sonra bende karşılık veririm
Bana da öyle geliyor. Çok utangaç bi tip gibi. Söylemezse de en azından beğendiğini dile getir bence
6-7 ay açılmayan baya bi süre açılamaz gibi duruyor
Aslında başkalarına gelince gayet özgüvenli konuşmaları sıcak bir bana kötü davranıyor😂. Hatta bir ara benden nefret ettiğini sanıyordum. Ama aksini kanıtlayan birçok şeyde var karışık 😂
Aslında bizim arkadaşlardan biri onun arkadaşı yani benim kız arkadaşımın sevgilisi bana sormuştu senin biri var mı hayatında biri olsun ister miydin vs ben o zaman bilmiyordum onu yani aklıma gelmedi. Hayır dedim kimseyi istemiyorum. Belkide reddederjm konuşmam diye söylemiyor benim suçum 😂
Evet utanıyo senden çok belli. Bi adım at kiz şuna. Garibim hiç atamayacak yoksa kasamspwşdl en azından neden öyle kaydettin diye sıkıştır
Tamam öyle yapıcam. Ama yalnızken konuşucam diğerleri varken değil. Genelde biz yalnız oturmayiz sadece diğerleriyle bir araya geliriz ama neyse yarın çağırıp konuşucam ne oluyorsa olur artık😂birde ben seni sevmiyorum yanlış anlamışsın diyormuş msjdhddjd neyse şaka bir yana bakalım artık
Ya o itiraf etmeden sen bişe deme o yüzden. Ama yüzde yüz belli aşık olmus sana. Sıkıştır laf almaya çalış
Tiplerinizi çok merak ettim KSMDOEŞWÖ
şu an mesaj atmış yarın konuşabilir miyiz diye😂 herhalde sıkıştimama gerek kalmadı nzdbdjdk olur dedim bende dedi ki öğlen birşeyler yeriz sonra konuşurz o zaman tamam dedim diğer arkadaşlar gelecek mi dedim😂😂(gece gece sinir edesim tuttu😂) hayır ikimiz konuşucaz onlar ne alaka dedi tamam yarın görüşürüz dedim öyle işte bir şey yapmama gerek kalmadı sonunda😂😂
Tiplerimizi niye merak ettin ki😂
Oha arkadaşlar yokken miiii kdmmsksskddkd açıkacak gibi geldi bana hadi insallah
Yakışıyomusunuz diye bakacaktim kizz
Çok yazdim kusura bakma ama son bir soru geliyor😂. Diyelim açıldı ben ne tepki vereyim hemen kollarına atlamiycam herhalde 😂
Heyecanlı olmadan, sakince evet ben de seni çok beğeniyorum anlaşabileceğimizi düşünüyorum çok iyi birisin vb şeyler söyleyebilirsin. sonra elini falan tut kalktığınızda yürürken. Ama sakın İlk buluşmadan öpüşme yani fazla istekli olduğunu belli etme cepte görmesin.
Önce elini onun tutmasını bekle tutmuyosa sen tut utangaç zaten garibim tutmayı da beceremez ödmdmdlldöx
tamam bunları dikkate alıcam. Teşekkür ederim cevap için iyi geceler🥰
Rica ederim bol şans hayıelı olsun simdidenn. ❤️ haber et burdan 😅
Tmmdır😅
Kizz nasıl geçtiii
Bende tam yazmaya girmiştim googledan giriyorum bildirim gelmiyor😂
Merak ettim cookk kiz
Dersten çıktık saat 12 gibiydi birşeyler yedik yakınlarda bir yerde. Sonra kampüste oturduk bank gibi bir yer var neyse orada başladı konuşma yapmaya😂. Sevdigini vs söyledi. Hatta ben ciddi düşünüyorum falan dedi yani ilerisini😂. Çok saçma tepki verdim dedim bende seni seviyorum sndjdjek. Neyse sonra buket verdi. Dedim ne zamandan beri böylesin dedi 3 yıldır😂😂
3 yıla çok şaşırdım ben en fazla 1 yıl bekliyordum😂
Dedim niye şimdi söyledin niye daha önce değil. Dedi ki emin olmak istedim sevdigimden nsbdjddn ben sadece hoşlanmayla sevgili olmam biriyle. İleriyi dusunmeyecegim biriyle de olmam boşuna 2 günlük takilmalik. Sonra dedi ki sadece ondan da değil o zaman söyleseydim istemeyebilirsin diye düşündüm ciddi ilişki vs gibi şeyler söyledi.
Oha 3 seneye çok şaşırdım 1 senelik falandır sanıyodum maximum. Ayy kiyamam cocuğa cok üzüldüm 3 sene birini aynı kisiyi sevmek herkesin yapabileceği bişe değil bence. Şu an sevgilisiniz yani öyle mi?🥳🥳🎉 ayrıca ciddi olması en doğrusu takılıp kullanıp atmak istememesini takdir ettim çocuğun.
Neyse öyle iste iyi geçti genel olarak. O utanıyor diye hep içimden dalga geçtim o benden daha rahattı😂. Ben s alak gibi davrandım. Yemek yerken ayranı yanlışlıkla üstüne döktüm ldndjdjrjrb ama heyecanlıydım napayım😂 sonra önemli değil falan dedi😂. Gitti lavaboya temizlemeye tabiki çıkmadı iyice batmıştı çok utandım. Bir mağaza vardı yakinda çok kaliteli değil ama olsun bir tane tişört aldım ona verdim giy diye değişti gerek yok falan dedi ama giydi sonra öyle iste asla unutmayacam bu anı😂😂hala utanıyorum
Evet sanırım sevgili olduk😂
Ohaaa hahahahahhahswjsd bence o senle baya dalga geçmiş kizz ama olsun samimiyet iyidirr. Yani artık yazışırken falan aşkım diyomusunuz sevgilisiniz dimi?
Auyyy yerim sizi hayırlısııı🥰
Muhtemelen önceden hiç muhabbetimiz olmadığı için açılmadı. Açılsada muhtemelen kabul etmezdim ben sonradan sevdim birkaç aydır. Bu sıralar da çok samimi değildik ama eskiye göre en azindan tanişmisligimiz vardı öyle işte. Neyse şükür şimdi oldu😂 telefonda kaydediş şeklini gördükten sonra mesaj atmistim ya" teşekkür ederim❤" not için. Diye muhtemelen ordan cesaret aldı ögrenmesine rağmen samimi davrandı diye😂😂ilk defa kalp atmistim birde daha doğrusu ilk defa mesaj attımsjdbshdhdj
Evet iyi olmus cocuk rahatlamıştır kiz 3 sene nedir😂😂
Hahahah ne bileyim ben çok soğuk duruyorum reelde. Uzaktan öyle görünüyor yani cesaret edememistir
Nasıl benimle dalga geçmiş😂 niye öyle dedin?
İyi manada dedım heyecanlanman onun hosuna gitmiştir. İnsan genelde sevdiklerinin yanında sakarlık yapar habire
Bende sevgilimin yanında çorba içerken üstüme damlatmıştım 3 kez falan psmeoelemdldpd
Aynen ya öyle oluyormuş😂
Keşke kendi üstüme dokseydim oldugu gibi onun üstüne gitti skdydjjd
Olsun düsünüp tişört alman da cok seker olmus. Kaybetme onu bence saf temiz gibi duruyor
Neyse onu geçtim de ne olduysa oldu artık😂. Buket verince sarıldım bir anda refleks gibi oldu işte wkbdjdjdnd. Hakkımda kötü düşünür mü? O kadar kendime tembih etmiştim düzgün davranicam ama olmadı 😂
Hayır kiz sarilmaktan nolcak. Dudağına yapışmadın sonucta. Hoşuna gitmiştir
Teşekkür ederim diyip sarıldım o da karşılık verdi sarıldı sonra pardon diyip geri çekildim cidden s alağım kendimi dövucem şimdi kehdjdjf. O da güldü işte öyleydi ben pardon diyince güldü 😂
Hosuna gitmiş hahhahaxndn ne okuyordunuz siz sormayı unuttum
Hukuk ama doğuda😂
Sen?
Olsun psikoloji istanbuldayım ben de.
Son seneniz mi? 3. üm ben
Bizde 3. sınıfız ben mezuna kalmıştım o da lisede hazırlık okumuş o yüzden😅. Aslında tıp için mezuna kalmıştım ama baktım olmayacak son ay ea çalıştım edebiyat vs sonra anca doğu geldi işte😅. Neyse memnunum şimdi Erzurumdayız
Benim memlekette burası da o buralı değil😂
Neyse bir şey sorabilir miyim? sevgililikte ne kadar süre sonra öpme vs oluyor😂? Ya da el ele tutuşma bunun gibi şeyler
Ya ilk buluşmadan sonra normal. Sarılma öpüşme el ele tutma vs basit şeyler bunlar. Ama ilişkiye girmeni tavsiye etmiyorum. En azından 2-3 senelik bir ilişki lazım ilişkiye girmek için diye düşünüyorum. Tamamen güvenmen lazım yani.
Hatta mümkünse hiç yapma. Nişanlıyken yapılabilir ama.
Yok ilişki olmaz zaten evlenmeden. Hatta bana kalırsa öpüşme de istemem. Sadece yanaktan öpme olabilir. Ben kapalıyim çünkü tuhaf olur öpüşme falan 😂. Neyse o Peki o öpmek falan ister mi? Nişanlıyken olabilir de öpüşme sevgiliyken istemem
Evet kapalıysan açık alanda öpüşmeyin dudaktan. O öpmek ister evet. Ama bana göre sevgiliyken en azından bunlar olmalı öpüşme vs. Arkadaşlıktan farkı kalmaz yoksa.
Dini açıdan uygun değil ama neyse yaptığım hiçbirsey uygun değil zaten😂. Peki açılacak mıyım yanında? Ya da açık halimi görecek mi fotodan görmek ister mi? şu an olmaz ama biraz ilerledikten sonra olması normal mi?
Hayır evlenmeden açık halini görmemeli kapalısın mahremdir sana evlenene kadar. İstemez zaten açık halini görmeyi ayrıca isterse saygısızlık etmiş olur sana. Foto falan da atma sakın o tarzda açık. Tehdit eder yayar. Dikkat et bu konularda.
Ayrıca dine uygun değilse sevgili olman da uygun değil o yüzden dini boş ver.
Evet zaten istemez büyük ihtimal ama merak ettim o yüzden sordum
Peki teşekkür ederim yazdığın için iyi günler 🥰
Anladım canım ben müslümanım yanlış anlama ama bazı şeyler bana yanlış geliyor yani öpüşünce bişe olmaz diye düşünüyorum.
Rica ederim iyi günler canım
Yok yanlış anlamadım🙂. Açık alanda olmasın demişsin nerede olabilir ki başka? Cafe de falan da başkaları var.
Bir tık daha ıssız banklarda vs. Kapalı olduğun için insanlar sana yargılayacak şekilde bakarlar maalesef.
Peki teşekkürler. İyi geceler:)
Rica. İyi geceler canm🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!