Başka üyeler hakkında ayrılmışlar diye dedikodu yapan arkadaşlara ricam🙂 burunları yüzlerinde güzel başkalarının hayatında değil 👍Başkalarının mutsuzluğundan beslenen varlıklar yazık...
Ayrılık sürecine kolayca adapte olamıyorum, duygusal taraflarım çok fazla olduğu için ve hayatımdaki insanlara değer verdiğim için onların varlığına alışıyorum, onlarla sohbet etmek muhabbet etmek vakit geçirmek bana çok iyi geliyor, ama bir insanın aran bozulduğu zaman onunla aramı düzeltmek için elimden gelenin fazlasını yaparım, çoğunlukları istenmeyen taraf olurum.
Bu süreç benim için bayağı bir sancılı geçiyor eski stres hüzün kaygı duygusallık birçok duyguyu yaşıyorum yani hemen atlatabildiğim bir durum olmuyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet çabuk unutuyorum.
O dedikodu yapan arkadaşların halılarının altında biriken pislikleri çok iyi biliyorum da işte.. EDEP.
Herkesin hayatı kendine. Başkalarını ilgilendirmez.
Olamam elbette kimse olamaz çok kısa bir ilişki ve hoşlanma ötesine geçmeyen bir his değilse sancılı geçer ayrılık süreci. İnsanların ne dediğine de takılmamak gerek çok yalnızlar ve başka işleri güçleri yok eğlensinler başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olsunlar ama benden çok uzakta
Merhaba, Tam olarak bilemiyorum. İlişkiye başlamak her ne kadar normal ise bitirmekte o kadar normaldir..
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir..
Yıllar önce içimden geçen bir söz, hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar..
Hiç gitmeyecekmiş gibi seversen eğer gittiğinde kaybedersin kendini erirsin günden güne kaybedersin kendini ama her an gidebilirmiş gibi seversen, gidişi çok da koymaz sana fakat ben hep yanımda olacakmış gibi severim!
Çünkü gitmek, mantıklı değil. Gidenlerin canı cehenneme!
Hani durup dururken hiçbir şey olmaz, olmamalı!
Seviyorsan seviyorsundur aması fakatı lakin cartı curtu olmaz olmamalı!
Kendimi biliyorum, hani elimden geleni üstüme düşeni yaparım ve fazlası için çabalarım, yanlış yapmam!
Zoruma gider sadece, gidene değil de emeğime üzülürüm!
Birbirini seven iki kişi arasında ki mutsuzluk bahanedir. Sevilen ve seven elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, olmak zorunda!
Aşkın ve sevginin gücü sınırsızdır, sonsuzdur. Aşkın aşamayacağı engel yoktur. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Her şeye rağmen gidiyorsa ben değil o kaybetmiştir ve ben kazanmışımdır ki!
Beni kazanan hiçbir şeyi kaybetmez. Beni kaybeden çok şey kazanamaz...
Vicdanım rahat, vicdanımız rahat ise alayının canı cehenneme...
İlişkimi yaşarken de, bitirdiğimde de başkalarına zıqqıım yemek düşer. Bu bir.
ikincisi ayrılık sürecini hiç bir zaman kolay kolay atlatamadım ama atlattım. Laf olsun diye seviyorum demedim. Eh, sevgi gerçekse ayrılık da koyuyor tabii.
Yani yersiz bir sitem olmuş. İlişkisini gözler önünde yaşayan insanların ayrıldıklarında haklarında kimsenin konuşmamasını istemesi tuhaf biraz. Göz önünde yaşanması dedikoduya imkan kılar. Ya gizli tutulacak ilişki kimseye etiket edilmeyecek. ya da dedikodulara kulak asılmayacak diye düşünüyorum. Ağzı olan konuşuyur zaten bacım 😂😂 tutamıyorsun
Kadınlar sevmediği erkekle sevgili olduğu zaman sırf yalnız kalmamak için pek üzülmezler ayrılıklarda çünkü zaten ilişkide gibi de hissetmezler kendilerini. Ama mantığına aykırı bile olsa biri ile sevgili ise ayrılık acısı ömür boyu sürebilir. Dışarıya hep güçlü görünmek için ben unuttummu tam unuturum, yok böyle silerim , daha iyisi vardır vs derler ama hep düşünceleri beynini kemirir. Kadın ayrılığı aşabilecek kadar güçlü yaratılmamıştır. Başkası ile olabilir ama kendinden bile sakladığı bir yanı hep olacaktır.