Bu Duygu tam olarak ne?

Birine ağır duygular besliyorum, adı Ali. Kendisini çok seviyorum ama bir o kadar da nefret ediyorum beni terk ettiği gün beni bitirdiği gündü ama ben çok kısa sürede onun kapısını ağlayarak geri döndüm o gün kendime ihanet ettiğim gündü benim yaşadığım şeyleri ve o anda bulunduğum iğrenç bu halini ve ilaçlı bir şekilde psikolojik rahatsızlıklarla yaşadığımı iştahtan kesildiğimi intihar planları yaptığimı bilmesine rağmen beni terk etti bunu biliyordu onun o kadar çok sevdiğimi ona bağımlı olduğumu, gerçekten yanımda bulunsun istiyorum bana dokunmasını belki köpek gibi aşağılamasına köpek sever gibi başımı okşamasını canını acıtmasını beni aşağılamasını bana kötü davranmasını onu her haliyle istiyorum benden nefret etmesin ama yine de yanımda bulunmasını istiyorum aynı ortamda bulunsak yüzüne bakmam ama o giderken arkasından ağlarım ondan asla düşünmediği mi söylerim ama her gece rüyalarımı süsler gerçekten nefret ettiğimi söylerim ama onu her gece düşünerek ağlayabilirim uğruna şiirler yazdım resimler çizdim her şeyi yaptım insanları hayatımdan çıkardım sadece ismimin 2 kısmını sakladığım için beni terk etti ve ondan o kadar çok nefret ediyorum ki gözyaşlarımın onunla kuru mezarının sulamasını istiyorum gözyaşlarımın çocuğunun cesedini yıkamasını döktüğüm bütün sigara küllerinin ailesinkn cesedine karışmasını istiyorum hayatımdaki kadın öldüğünde benim şiirlerimi ona okumasını istiyorum acı çekmesini istiyorum yaşattığını yaşamasını ama acı çeker Sak kahrolurum gitmesini istiyorum yanımda bulunmasını istemiyorum ama o giderse kahrolurum tekrardan ona gidip yalvarmaktan korkuyorum yalvarmak o kadar çok istiyorum ki belki halime acır ve beni affeder ama dediğim gibi ondan o kadar çok nefret ediyorum ki gördüğüm yerde direkt midemi bulandırıyor.
Bu Duygu tam olarak ne?