Aşk İlişkileri Kızlar neden sarisin erkek sevmez? Ramiz2934 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar harbi sarisin degil de neden esmer erkek sarışınların günahı nedir? Kızlar neden sarisin erkek sevmez? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MiraKural Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kim demiş ben adrian agreste için bitiyorum o çok harika 😍 0 11 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 😅😅😅oda iyimis Yorumla MiraKural +1 yıl Sjgskshehe tanıyor musun sen onu o benim ilk aşkım marinette yi çok kıskanıyorum ya Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Bir bayan olmadığı için ilgimi çekmez 😅 Yorumla MiraKural +1 yıl Çizgidizi karakteri olduğu için sordum tanıyıp tanımadığını Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Hmm hayir tanımıyorum Yorumla MiraKural +1 yıl Keşke gerçek olsaydı skshkshd Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Hayali kahramanlar hiçbir zaman gerçek olmaz 😉 Yorumla MiraKural +1 yıl Niye gerçekleri yüzüme vuruyorsunn onun kadar iyi kalpli tatlı yakışıklı karizmatik havalı birinin gerçek olmasını ne kadar istediğimi bilemezsin Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Hayaller yaşamayı birak gerçeğe don Yorumla MiraKural +1 yıl Ayh annem gibi konuştun gerçekler can sıkıcı Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 🤣🤣🤣ama gerçeklerden kacamasin annem Yorumla
Cggfhhhh Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sarışın mavi gözlü severim zaten ama sen kumralsin 1 3 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Ben de ne olduğumu anlamadim bir sarı diyorlar bir kumral🤣 Yorumla Cggfhhhh +1 yıl Kumralsin kanka Sarışın dediğin kıvanç Tatlıtuğ gibi olur Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Doğru sende haklisin 😁yarı yarıya demek daha doğru gibi bana Yorumla
Gamzelisushi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Zevk meselesi bende esmer erkekleri tercih ediyorum karizma oluyorlar 0 9 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Peki en çok kadina şiddet uygulayan kadini söven döven hata öldüren esmer kişiler degilmi demekki insan kendi hayatini yönlendiriyor 😉 Yorumla Gamzelisushi +1 yıl Ya bunun esmer kumral sari olmakla ne alakasi var hahahhaa Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Dikkatli baktığında en çok kadina zarar veren erkek tipi esmerler sen hiç gördün mü sarisin bir erkeğin bir kadına hakaret ettiğini dövdüğünü 😁 Yorumla Gamzelisushi +1 yıl Bi insan psikopatsa bu sariya siyaha bakmaz bu nasil bi genelleme ya :D Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Iste demek istedigim o sarisin piskopat goremesin genelde at hırsızları piskopat 🤣🤣bakis acını genişlet arastir nedemek istedigimi anlayacaksin Yorumla Gamzelisushi +1 yıl Sen sordun ben söyledim fikrimi gerisi önemli degil Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 🤣🤣🤣Yani diyorsun ki bizde biliyoruz kabalar ama insanlar katillerine aşık işte Türkiye burası normal tabiki Yorumla Gamzelisushi +1 yıl Hayir esmerler arasinda kaba varsa sarilar arasinda da olabilir diyorum.. Bu esmerlerin yakisikli ve karizmatik oldugu gercegini degistirmez. Ben gönlüm kime kayarsa ona bakarim rengi önemli degil Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 😁Peki oyle olsun bakalım... ama sarının kabasini bulmak zor Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Esmer varken 1 1 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 🤣🤣doğru insanlar katillerine aşıktır.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilemedim haklısın 0 4 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Herkes kendince haklı ama nedense hiç haklı olduğumuzu goremedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yakışıklı seviyorum sarışın erkeklerde bazıları ilgi çekici olabiliyor Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 😁ama kiymetimiz bilinmiyor maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben geçen birini gördüm reelde sarışın dı gözler felan baya ilgimi çekmişti ama genel olarak bakılırsa açıkçası para daha önemli benim için 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok, sarışın candır ya... 1 2 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Sarisin seven biri vay be 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok çekici oluyor ya, bide yeşil gözlüyse var yaa... Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zevk meselesi 0 1 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla
catxx70 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Severim 0 3 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Genelde pek sevilen tipler degiliz 😅 Yorumla catxx70 +1 yıl Seven çıkar ya Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Zor ya 😊😊 Yorumla
DΔMLΔ_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Bilmem 0 16 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 😁😁😁oda iyimis Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl zevk işte Yorumla Ramiz2934 +1 yıl 🤣🤣neyi biliyorsun kafan oldukça karışık gibi Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl belirli bi zevk anlayışım yok Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Kafama göre diyorsun Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl evet Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Zevkler biraz da ana göre yaşanıyor ya Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl hoşlantı yani. hep aynı tip kişiler beğenilecek diye bir şey yok Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Kesinlikle farkli zevkler tatlar 😉 Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl bana nasıl biri yakışır peki, ne olması gerekir 🙂 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Farkliklik seviyorsun belli sana yakışan kendine bakan spor yapan kafasi heryseye yatan yaşamayı bilen biri olabilir 😁 Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl vsay 😀 Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Yani yiğidi öldür hakkını ver demişler 😁 Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl hakkın bu diyosun Yorumla Ramiz2934 +1 yıl Yani canim fazlası olur eksiği olmaz😁 Yorumla DΔMLΔ_ +1 yıl iyi bakalım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kim demiş ben adrian agreste için bitiyorum o çok harika 😍
😅😅😅oda iyimis
Sjgskshehe tanıyor musun sen onu o benim ilk aşkım marinette yi çok kıskanıyorum ya
Bir bayan olmadığı için ilgimi çekmez 😅
Çizgidizi karakteri olduğu için sordum tanıyıp tanımadığını
Hmm hayir tanımıyorum
Keşke gerçek olsaydı skshkshd
Hayali kahramanlar hiçbir zaman gerçek olmaz 😉
Niye gerçekleri yüzüme vuruyorsunn onun kadar iyi kalpli tatlı yakışıklı karizmatik havalı birinin gerçek olmasını ne kadar istediğimi bilemezsin
Hayaller yaşamayı birak gerçeğe don
Ayh annem gibi konuştun gerçekler can sıkıcı
🤣🤣🤣ama gerçeklerden kacamasin annem
Sarışın mavi gözlü severim zaten ama sen kumralsin
Ben de ne olduğumu anlamadim bir sarı diyorlar bir kumral🤣
Kumralsin kanka
Sarışın dediğin kıvanç Tatlıtuğ gibi olur
Doğru sende haklisin 😁yarı yarıya demek daha doğru gibi bana
Zevk meselesi bende esmer erkekleri tercih ediyorum karizma oluyorlar
Peki en çok kadina şiddet uygulayan kadini söven döven hata öldüren esmer kişiler degilmi demekki insan kendi hayatini yönlendiriyor 😉
Ya bunun esmer kumral sari olmakla ne alakasi var hahahhaa
Dikkatli baktığında en çok kadina zarar veren erkek tipi esmerler sen hiç gördün mü sarisin bir erkeğin bir kadına hakaret ettiğini dövdüğünü 😁
Bi insan psikopatsa bu sariya siyaha bakmaz bu nasil bi genelleme ya :D
Iste demek istedigim o sarisin piskopat goremesin genelde at hırsızları piskopat 🤣🤣bakis acını genişlet arastir nedemek istedigimi anlayacaksin
Sen sordun ben söyledim fikrimi gerisi önemli degil
🤣🤣🤣Yani diyorsun ki bizde biliyoruz kabalar ama insanlar katillerine aşık işte Türkiye burası normal tabiki
Hayir esmerler arasinda kaba varsa sarilar arasinda da olabilir diyorum.. Bu esmerlerin yakisikli ve karizmatik oldugu gercegini degistirmez. Ben gönlüm kime kayarsa ona bakarim rengi önemli degil
😁Peki oyle olsun bakalım... ama sarının kabasini bulmak zor
Esmer varken
🤣🤣doğru insanlar katillerine aşıktır..
Bilemedim haklısın
Herkes kendince haklı ama nedense hiç haklı olduğumuzu goremedim
Ben yakışıklı seviyorum sarışın erkeklerde bazıları ilgi çekici olabiliyor
😁ama kiymetimiz bilinmiyor maalesef
Ben geçen birini gördüm reelde sarışın dı gözler felan baya ilgimi çekmişti ama genel olarak bakılırsa açıkçası para daha önemli benim için 😁
Yok, sarışın candır ya...
Sarisin seven biri vay be 😁
Çok çekici oluyor ya, bide yeşil gözlüyse var yaa...
Sen sarışın değilsin ki
Zevk meselesi
Doğru diyorsun
Severim
Genelde pek sevilen tipler degiliz 😅
Seven çıkar ya
Zor ya 😊😊
Esmer erkeği bı ben sevmiyorum sanırım
Bilmem
😁😁😁oda iyimis
zevk işte
🤣🤣neyi biliyorsun kafan oldukça karışık gibi
belirli bi zevk anlayışım yok
Kafama göre diyorsun
evet
Zevkler biraz da ana göre yaşanıyor ya
hoşlantı yani. hep aynı tip kişiler beğenilecek diye bir şey yok
Kesinlikle farkli zevkler tatlar 😉
bana nasıl biri yakışır peki, ne olması gerekir 🙂
Farkliklik seviyorsun belli sana yakışan kendine bakan spor yapan kafasi heryseye yatan yaşamayı bilen biri olabilir 😁
vsay 😀
Yani yiğidi öldür hakkını ver demişler 😁
hakkın bu diyosun
Yani canim fazlası olur eksiği olmaz😁
iyi bakalım