Evet biliyorum. çok klişe bir soru fakat bu soruyu düşündükçe çok mantıksız geliyor. Ve bu aralar herkes birbirini aldatıyor. Çok mantık dışı bir eylem olduğunu tek düşünen ben olamam, olmamalıyım. siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGenelde hep insanlar aldatan insanlar suçlar, evet aldatmak karaktersizliktir Eğer bir insanla sevgi değer görmüyorsan anlaşamıyorsan ayrılırsın olur biter, Ama bazen öyle durumlarla karşı karşıya kalır ki insan sever ama değer görmez karşısındaki insan ona kıymet vermez sonra biriyle tanışır tanıştığı insan ona öyle güzel davranır ki belli bir zaman sonra insan kendini değerli hissetmeye başlar, genelde sevgi eksikliği ilgi eksikliği ilişkideki birçok eksiklikten de kaynaklanır.
Mesela fiziksel eksiklikler cinsel tatminsizlikler yeteri kadar sürekli bencillikler kişinin kendini düşünmesi, ya da kişinin aldatmayı kendine bir başarı olarak görmesi beğenildiğini düşünmek bunun gibi saçma sapan şeyler olabiliyor.
Mesela bazı insanlar yaşlandığını kabul etmiyor sırf kendini genç görünmek için genç bir kadınla ya da genç bir adamla beraber olmayı tercih ediyor, Güven eksikliğinden kaynaklanabiliyor ya da toplumda aldatma oranlarının artık normal kabul edildi ya da birden fazla ilişkilerin normal kabul edilmesinden kaynaklanıyor.
Ama her ne olursa olsun aldatmak büyük karaktersizliğin parçası olduğunu söyleyebilirim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAhlak git gide azalıyor. Eğitim sisteminde eğitim yok sadece öğretim var. Eskiden en azından aileler yetiştirirdi ve aile iyiyse en azından çocuk ahlaki olarak ailesinin yetiştirdiği gibi olurdu büyük oranda. Şimdiyse teknoloji tarafından, diziler, filmler tarafından yetiştirilen bir nesille karşı karşıyayız.
Bizde tv yok ama akrabalardaykrn görüyoruz tvdeki dizileri. Adları bile ahlaksızlık üzerine. Aldatmak, Yalı Çapkını. Git gide ahlaksızlık seviyesini arttırdılar. Bu da kasıtlı olarak belli amaçlar doğrultusunda yapılıyor, sadece para için değil. Bunu anlamazsak bu durum git gide kötüleşecek
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar, sevgi saygı ve sadakat nedir bilmedikleri için aldatıyorlar. İnsanlar, karşısındaki kişiye değer vermedikleri için aldatıyorlar. İnsanlar yanlışı sevdiği için doğruyu görmezden geldiği için aldatıyorlar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKimse kimseye ömür boyu aşık kalmak zorunda değil, gönül bu kayar. Ama artık sevmiyorsan ve başkasına gözğn kayıyorsa ayrılmalısın bence. Ben sevgilime dedim bunu, evleniyoruz diye ölene kadar evli kalmak zorunda değiliz, baktın ilgin sevgin bitiyor gözün başkasına kayıyor aldatma, gel ayrılalım de, aşkımdan ölsem de ayrılırım. Normalde sakin bi insan sayılırım özellikle ona karşı, ama aldatırsan olacaklardan da ben sorumlu değilim dedim😂 seni üzecek bi şey yapmam onu da geçtim kendi karakterime yakıştırmam dedi ama zaman gösterecek
05 Yorumla- +1 yıl
Ablacım, aldatmışsınız muhtemelen.. Türkçesi o
- +1 yıl
Kim kimi aldatmış😂😂 abicim benim kadar sadık birini bulursan 1 saate bas nikahı o kadar diyorum. Birine platonik olup 7 yıl erkek sineğe bile bakmamış insanım, neyse burada güzel günah alıyorsunuz böyle böyle gitcez cennete akdkskd
- +1 yıl
benim de cehennemde d. şkları termalde ısıtıp bırakırlar :) başka bişey etmezler inş ;)
Nikahı bastım 10 sene önce, gene burdandı ;) - +1 yıl
Evet profile göz attım, umarım yenge sitede değildir😂
- +1 yıl
Yok yok :)) aman diyim, benim cumaya cemaat toplamak için bile buraya gelmem idam sebebi :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaki değerlerden yoksun, maymun iştah sahibi, gözü ve kalbi doymayan insanların sadık kalmasını beklemek absürttür..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktersizler çünkü neden olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Çok zor olmamalı be
Ya sadece görüntüsü için seviyor gibi yapıyorlar ya da sadece kullandığı içindir. Arkadaşımın abisi var okula yeni geldi hemen 17 tane sevgili yapmış hepsini de görüntüsüne göre seçmiş adi * herif arkadaşım ing istek atarsa kbul etme dedi zaten atmıştı hala kabul etmedim çocuk yakışıklılığı için kızlrı kullanıo ya çok sinir bozucu geldiğin 6 hafftada 17 sevgili yapamazsın bana pek inandırıcı gelmio ama hirayla bile olmuş anways umrumda falan değil 😉🙄🎀
111 YorumlaAldatmanın mantığı ve gecerli bir tarafı olamaz zaten ama sebepleri çok basit. İki tarafta birbirini ihmal ettiği için yaşanır. kadın evlenir cinsellikten kaçar, erkek evlenir ilgili alakadan kaçar. Mesela kadına bakıyorsun, evlenmeden olmaz aşkım diyor evlincede olmuyor. erkeğe bakıyorsun evlenene kadar bir ilgi alaka evlenince birden kesiliyor. Kısaca iki taraftan birinin ilgi alakası kesiliyor.
05 YorumlaBak canım sana şöyle anlatayım evliliğin özel konularında Ben daha çok istiyorum güzelim de doğalımda cana yakınımda şakacıyım da yani kim benimle muhabbet etse sıkılmıyor eşimden ilgi görmüyorumi bana kızıyor bağırıyor çağırıyor ağlatıyor yaşım genç eşimden uzak bir yere gittiğimde tipleri ne kadar iyi olursa olsun beni etkilemiyor hiç bir erkek çünkü benim karakterimde aldatmak yok.. aldatmak bana göre ters he benim de nefsim var diyebilirim bu kişi bana iyi davranıyor bu kişi çok yakışıklı ama ben tercih etmiyorum kendime bir saygım var ama kimisi de var kadından kadını da var kocası onun için her şeyi yapar kadın gider aldatır.
Karakter meselesi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan nefsinin herhangi bir doyum noktası yoktur.
Eğer ki insan, nefsinin doyumsuzluguna kendini teslim edecek olursa bir süre sonra saygı, empati gibi şeyleri yitirmeye ve yükselen egosu ile herkesi parçalamaya başlar.
Ben merkezli yaşadığı dünyada insanları tuketim kaynağı olarak görüp teker teker her birisini tüketmeyi amaç edinir.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben bir mantık bulamıyorum. Yani bir şey olmaz kafasında olup karaktersizlik yapıp böyle şeylere girişmek bilmiyorum tamamen tabularımın dışında kalan bir durum. Sırf böyle akılsız şeyler yapmamak için Allah’a her gün dua ediyorum. Ben böyle bir aldatmayı kaldıramam benim kaldıramadığım şeyin yükünüde başkasını vermem Allah sonlarını hayırlı etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha millet heycan arayışında felan diyorda aldatn insanın karekteri yokki heycanı olsun duruşu olsun. Sebebi net karektersizlikten.
Dişardakide evdekide aynı.
Dişardaki insanlara sorumluluk yüklenmemiştir en güzel hallerini görürsün ama Evdekinin en pasaklı haline bile denk gelirsin.
NOT: Haram yiyene Helal lokma ağır gelir!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüven eksikliği Kendini kendine ispat etme muhtaçlığı kendiyle barışık olamama bunun için başkalarının onayına muhtaç olma Değerli hissetme ihtiyacı Aldatılmışsa Ofkesini başkasından çıkarma başlıca sebeplerdendir. TR de egoist narşist bencil kırılgan insan çoktur. Dışardan çok özgüvenliymiş gibi felan görülür aksine içinde bir eziktir. Normal yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlişkide kendi varlığından şüpheye düşme hali, sevgisizlik, ten uyumu olmaması bazen icten içe intikam duygusu ama bunların hiç bir bahane değil elbette en erdemli olan boşanmaktır ve en cesurca olanı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazilarinizinın ego lu oluşu kaprisli oluşu burunlarınizın havada olması her seye hayır demeleriniz. sonrada suclu biz oluyoz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurada bildiğin ve bilmediğin nedenleri sıralarım hatta bazılarına sallıyorsun o kadar da değil dersin bile ama bir sürü nedeni var
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten merak ettim, bir iki örnek verebilir misiniz?
- +1 yıl
Mantıklı mı dedim gönül ister herkes aldatmasın ama egolar ve ondan gelen tatminler zehirler bağımlılık gibi düşün
+1 yılDoyumsuzluktan, açgözlülükten ve en önemlisi ne istediklerini bilmedikleri için..
Biz bunlara kısaca karaktersiz diyoruz..00 Yorumla
+1 yılEmpati yoksunu diyeceğim empati diye ortalıkta yırtınanlar dahi aldatıyor bence psikolojik sorunlu hepsi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık aldatma sıfatı bile az kalıyor Çünkü artık aldatılmaların çoğunluğu özenti ve bahane üzerine kurulmuş aldatılmalardır
00 Yorumla Katılıyorum ilişkin olmuş daha neyi ariyosun dimi
01 YorumlaHeyecan arıyolar, eşleri yetmiyo, insan olup boşansalar yine anlıycam
02 Yorumla
+1 yılKarakteri , sütü bozuk olduğundan.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılRelax olcaksin aldatildiğini öğrenince ayrilcaksin bu kadar basit bir kişi yüzünden yıkılmaya değmez
03 Yorumla- +1 yıl
Zora da hazir değilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanoğlu doyumsuzdur. sahip olamadığına ulasmak isterler
21 Yorumla
+1 yılBen bu sorunun cevabını yazılı değil sadece sözlü anlatsam net yarım saat sürer.
00 Yorumlaİnsan oldukları için.
Zayıf oldukları için.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla karaktersizlikten Adriana limaya bak aldatan adamın tipine bak bir de aldattığı kadına bak Adriana lima gibi karıdan da çekicisini mi arıyorsun hadi oradan. Doyumsuz bunlar doyumsuz doyumsuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kendi sevgilisinden daha Seksi bir kadın bulduğu için, kadında kendi sevgilisinden daha Seksi bir erkek bulduğu için aldatır. Bütün olay cinsellik sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılbenim bir sevgilim olmadı ki ikincisine bakayım
164 Yorumla- +1 yıl
şahsen ben 1 tane bulsam bırakmazdım başka şansım olacağını düşünmüyorum 😅
- +1 yıl
olmayınca da yapacak bir şey yok
- +1 yıl
hahaha benim de aynı senşn gibi nefes alsa yeter
- +1 yıl
heyyo 🤺
- +1 yıl
olur ona da dans edelim 🕺🏻
- +1 yıl
yoruldum
- +1 yıl
benim enerjim yok ben yaşlı birisiyim
- +1 yıl
o kahve olmasın
- +1 yıl
babaannenden de yaşlıyım ben ruhum 95 yaşında
- +1 yıl
benim sevgili bulma gibi bir ümidim yoktu zaten bana kimse bakmaz zaten
- +1 yıl
bunun farkındayım
- +1 yıl
sanmıyorum benim sevilmeyeceğimi biliyorum ben bu gerçeği benimsedim artık olan bu
- +1 yıl
ateistim ben evrene bi bok yollamıyorum
- +1 yıl
21 yıldır bir sonraki sene ne olacğsını bilmiyorum
- +1 yıl
dans edecek enerjim yok hayat enerjim bitik benim
- +1 yıl
hayattan nefret ediyorum
- +1 yıl
o nasıl olacak
- +1 yıl
senin hayattan zevk alman çok güzel
- +1 yıl
nr kadar sürdü alışman
- +1 yıl
yok ya
- +1 yıl
güzelmiş ben dans edecrk kadsar enerjim yok diyorum ne anlıyosun
- +1 yıl
tamam öyle düşüneyim bundan sonra
- +1 yıl
çoook
- +1 yıl
teşekkür ederim memnun oldum tanıştığıma
- +1 yıl
nasıl yazayım soruna mı denk geleyim
- +1 yıl
dm atamıyorum sanırım
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
gördğm
- +1 yıl
ne?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk karaktersizlik
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendimi anlatmama hazır mısın? Tüm içtenliğinle. Sonuna kadar dinler misin?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumda çok rahat olamam ama
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok. Şimdiden bu kadar önyargılı olman üzücü. Yargılanmak için burada değilim. Varsan konuşalım. Ve konuşursak beni o kadar iyi anlayacaksın ki.
Cevap sahibi+1 yılEğer direk konuşursak anlatırım. Bekliyorum.
- +1 yıl
Merak ettim bu adam sana ne anlaticak 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyumsuz ve karakter yoksunlari
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla ya reziller
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradaki insanlardan saf masum gibi yorum atanların çoğu aldatıyordur
00 Yorumlamantıklı bir sebebi olabilir mi bu sorunun karaktersiz oldukları için tabiki düzgün bir indan olsa duygusu bitince ayrılır kimseyi de aldatmis olmaz
00 Yorumla“Yaprak ağaçtan sıkılmıştı, sonbahar bahaneydi.” diyen kimse sonuna kadar haklı.
01 Yorumla
+1 yılEğer sevgilisi ya da eşi onun egosunu tatmin etmiyor ise tatmin eden varoş bi tiple bile aldatır
10 Yorumla
+1 yılAşık değildir ve ilişki heyecansızdır, birazda kalp meselesi.
00 Yorumla1. Geçimsizlik
2. Cinsel doyumsuzluk
3. Ekonomik şartlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk. Başka bir tabiri yok bence
13 Yorumla- +1 yıl
Doymazlar. Biri biter biri başlar. İyi insanlar çıkar umarım karşımıza 🌸
Kimsenin zannettiğiniz kadar aldattığı yok.
06 Yorumla
+1 yılayrılmak cesaret işidir de ondan...
10 Yorumla
+1 yılBence de aldatmak sacmalik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter olmayınca...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Karaktersiz oldukları için
00 Yorumla
+1 yılMaymun iştahlılık işte, farklı heyecan arayışı
00 Yorumla
+1 yılBeklentileri karşılanmadığı için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. ilişki monotonlaşıyor, farklı şeyler arıyor insan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞeref denen şeyden kendilerinde gram olmadığı için
00 Yorumla
+1 yılİnsan tek eşli değildir o yüzden aldatır
019 Yorumla- +1 yıl
Ya bi yürü git kılıf uydurma kendine
- +1 yıl
@ömerpstl_61 zaten burada herkes ahlak bekçisi sorsan asla aldatmamis çok namusludur afedersin peki kimler aldatiyor pöhhhh lütfen sütten çıkmış akkasik rolü çizmeyin
- +1 yıl
Senin gibiler aldatıyor bunu öğrendik
- +1 yıl
@ömerpstl_61 yasin kaç bilmiyorum ama bir şey görüp gecirmedigin belli
- +1 yıl
İyi geceler dilerim
- +1 yıl
Pardonda yaşımla ne ilgisi var yaptığınız ksrlıkları neden bir yere bağlıyorsunuz veya annende başkalarıyla aldatıyor mu babanı
- +1 yıl
@ömerpstl_61 herkes birbirini aldatır sadece haberi olmaz bundan yakalananlar da aldaatti sahsiyetsiz karaktersiz onursuz olur
- +1 yıl
@ömerpstl_61 hakkında bir tane bile bilgiye sahip olmadan bu şekilde konuşma çok yanlış. konuyu uzatmazsan sevinirim İyi geceler
- +1 yıl
Boş laf seninkiler aldatmayan aldatmaz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz
- +1 yıl
Sen kimsin ne sanıyorsun kendini nerden biliyorsun bilgim olmadığını her gün bir şeyden nasihat dinliyoruz şaka gibi
- +1 yıl
@ömerpstl_61 sen doğrusun durusttun Hadi bir büyük laflar et şimdi hayatım boyunca asla aldatmayacağım falan da desene 😊 Umarım bir gün aldattığında bu konuşma aklına gelir büyük konuşan çocuk
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar hiç olmadı bu yaştan sonrada niyetim yok öyle bir şey yapmaya herkes kendine yakışanı yapar eğer evlenirsem ve başka bir kadından hoşlanırsam önce boşanırım emin ol bundan herkesi kendiniz gibi ya**k ve a* salağı sanmayın
- +1 yıl
@ömerpstl_61 terbiyesiz
- +1 yıl
Yaparsın Eğer yapmazsın Lakin bu hayat büyük konuşan İnsanlara her zaman dersini vermiştir
- +1 yıl
@ömerpstl_61 ya Zaten var ya kime sorsan senin gibi tertemiz hiç aldatmamış hayat boyunca asla aldatmayacak kime sorsan böyledir Bu değişmez Ama herkes arka tarafta kendi kendine bir şeyler yapar ve yaptığı marifetleri de kimse anlatmaz
- +1 yıl
Tabi tabi görürsem söylerim aynen terbiyesiz olanda benim gerçekleri söylediğim için ve kendimden o eminim ki hiç bir korkum yok bu konuda
- +1 yıl
Keşke sizin gibilere ders verseymiş bu hayat
- +1 yıl
@ömerpstl_61 biliyor musun bana yanlış yollasın diyenlerle hep aynı yolda karşılaştık Sen de dersini alırsan bir gün ona göre konuşursun
- +1 yıl
Ya hehe teyze herkesi kendin gibi sanmayı ne zaman bırakacaksın
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Doyumsuzluktan
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzlar çünkü. Başka hiçbir açıklaması olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter yoksunu oldukları için
00 Yorumla Karaktersiz olduğu için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Netflix üyelikleri olduğu için :D
07 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersizlikten kaynak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytan boş durmuyor gardaşım
00 Yorumla
+1 yılmallık tamamen
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyke
+1 yılBu devirde çok normalleşti o yüzden öyle.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaraktersizlikten
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şaşırmışlar
00 YorumlaKaraktersizlik falan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter yok ki
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendince bi nedeni oluyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılÇok sebebi var
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi