Hoşlandığım birisi var ama benden hoşlanıyor mu emin değilim?

Biz normalde aynı okuldayız ama çok bi sohbetimiz yok ama ben hoşlanıyordum ama duygularımdan emin değildim benim kız arkadaşımın arkadaşı bizimde arkadaşımla bi gün scooter’a ihtiyacımız oldu (arkdaşıyla her gün scooter sürüyorlar) aradık çağırdık ihtiyacımız var 10 dk mağazaya gidicez diye gittik geldik falan onlarda bi jelibon falan aldık neyse biz gittik kız arkadaşımın evine onun kardeşi falan okey oynuyoruz arkdaşım dedi bi onlarla da okey oynayalım mı dedik tamam dediler hep beraber gittik bi parka insanların gitmesini bekliyoruz o sırada bizde arkadaşımla salıncağa tahterevalliye falan bindik onlar bize gülüyor (sevdiğim çocuğun arkadaşı da benim arkadaşımdan hoşlanıyor) neyse insanlar gitmedi biz başka bi yere gittik orada okey oynuyoz biz takım olduk sevdiğim çocukla diğer arkadaşlar da takım oldu sevdiğim çocuk da okey oynamayı tam bilmiyor ben öğrettim şimdi neyse ben duygularımdan emin oldum ama arkadaşı da anladı ondan hoşlandığını arkadaşım ona sordu hoşlanıyor musun diye bilmiyorum falan demiş ama gülerek yani yüzünde bi mutlulukla sonra biz grup kurduk telefonda hep beraber beni kıskandıracak şeyler söylüyor sonra arkadaşım dedi ki seni kıskandırmaya çalışıyor ama biz henüz takipleşmiyoruz bile sonra işte biz gruba kız arkadaşımla video attık diğer arkadaşımdan hoşlanan çocuk da sevdiğim çocuğun videosunu atmış telefona bakıyor o sırada o sırada da benim attığım videoyu açıp açıp bakıyormuş bende istek attım o gün ona arkadaşıma sordurdum dedi ki belki kabul edermiş yani ne yaptığı belli değil

bizim bi uzaktan bi kız da 1-2 sene önce bu çocuktan hoşlanıyormuş ama ona hiç pas vermemiş yani onun konusunu bile konuşmak istememiş sizce benden hoşlanıyor mu emin değilim yoksa beni deniyor mu hemen pes edecek miyim diye yoksa beni sevmiyor mu

Hoşlandığım birisi var ama benden hoşlanıyor mu emin değilim?