sevgilimin hoşuna gitmeyecek bişey yaptım aldatmak ile ilgili değil ama eski sevgilimin bulunduğu ortamda bulundum uyarmasına rağmen ayrılırım dedi ona rağmen dönmedim mekan olarak aynı ortam değil ama semt olarak ufak bi yerde bulundum. denk gelme ihtimalimin fazla oldugu bi yerdi. her neyse o da barışmıyor benimle iki haftadır sogudum diyor şimdide şehir dışına maç izlemeye gideceğini söyledi sizce rahatmı bırakmalıyım hic istemiyorum gitmesini ne yapıcam?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgilinle aynı dünyada yaşıyorsun aynı gökyüzüne bakarsan ayrılırım da diyebilirdi. Yine insaflı davranmış.
Profildeki senmisin?
Benim
Geçen senin hakkında iğrenç postlar atıldı çok tatlı birine benziyorsun neden uğraştılar ki seninle?
Bir kadın profili miydi?
Erkek de olabilir ama bir kişiden şüpheleniyorum fena kuyruğuna bastım çünkü
Sanırım öyleydi neydi ki problem
Neden bastın naptın
Faketi, mabadı büyük bir kadının fotosunu profil yapmış benim diye geçiniyordu ben de yakın zamanda Pp mi değiştim benim de fake olduğumu düşünüyormuş kendisi o güne kadar bana büyük mabadlı başka bir kadının fotosunu attı bu da benim diye ama fake olduğu Pp deki foto ve attığı foto arasındaki farklardan o kadar belliydi ki
Ben de fakesin farkındayım dedim yaygara koptu küfürler etmeye başladı küfürleştik ve engelleştik ergen muhabbeti yani
Benim profilin sahte olmadığını anladığında çekemedi kısaca.
Allah'ım ya saçma sapan 😂😏 çünkü arada görüyorum seni tatlı tatlı paylaşımlar yapıyorsun ne sıkıntısı var dedim tanımadığım için amaaann banane dedim
Olay bu yani ne konuda nasıl çirkinleşti bilmiyorum ama çirkin de bir karaktere sahipti. O nedenle şaşırmam engelli bende.
Pek tatlı değildir ya genelde insanlara sataşıyorum burada ama teşekkür ederim 😂
Bilmem benim hoşuma gitti herhalde ☺️ neler yapıyorsun peki
İş güç kaos vs vs sen
Ne işindesin
Dans eğitmeniyim
Bende yaa götüm bir türlü yere değmiyor iş güç koşturmacadan
Al benden de o kadar
Saçlardan belliydi ama çok tatlı
Teşekkür ederim 🙏
Tanışma sohbet etme şansımız var mı?
Çok teşekkür ederim talep için ama ben bu mecrayı bu amaçla kullanmıyorum
Al işte yine kesildi mesaj şu mesajda ne var ya anlamıyorum ki insan gibi tanışmak istedim sadece 😂
Yo tanışmak isteyebilirsin bunda bir problem yok. Benim tercihim değil.
Hmm anladım bu amaçla derken ne anladım bilmiyorum ben tiyatro oyuncusuyum ve müzikle uğraşıyorum sohbet edebiliriz diye düşündüm
Peki sen nasıl istersen
Hayır hayır 😂😂 ben bu konuda çok eski kafalı bir insanım sanaldan tanışmam muhabbetimi eder giderim ondan yani niyetinle ilgili bir problemim yok 😊
Hahaha çok hoşuma gitmiştin oysaki seninle evlilik hayali bile kurdum offf yaa 😂
Ne hayaller kurdum ne hayaller 😂
Tüh beee üzdü bak 😂😂😂
Biri dansçı biri oyuncu biri müzisyen üç çocuğumuz da olur muydu ya 😂😂😂
Olurdu beee 😂 nasılsa onların ana babası oku devlet memuru ol demeyecek 😂 istediklerini olsunlar 😂
Gelirdin gönlümün hanimagasi olurdun seninle beraber bir tükkan açardık sahne sanat diye 😂 sen dans derdi bende oyunculuk
Yazık ettin bize 😂
Yarın gel iste haha 😂😂😂
Eee daha sen tanışmak istemiyorsun insan en azından der arkadaş olalım tanıyalım der sen direk yoğğ diyon bana 😂
Prenşiplerim çok katıdır 😂 gerçekte tanısan anlam verirdin 😂😂
Toplarım bak aşiretimi 10000 kişi geliriz he evinin önünde halay çekeriz 😂 bu arada Kürt değilim onu diyim 😂
Ben de değilim ama ortada bir halay varsa halay başı aranmaz mendil elimde koşarak halayın başına geçerim 😂😂😂
Şaka bir yana anlayabiliyorum prensipleri katı olan insanlar daha çok hoşuma gidiyor hele ki onlarla anlasinca seninle devam ettirirdim tatlı tatlı zorlardim seni ama seni üzmek istemem ☺️
İşte benim KADINIM 😂🌹
Teşekkür ederim o zaman anlayışın için 😊
Adres ver istemeye gelek 😂
Hahah 😂😂 beni bir tek benden isteyebilirsin yalnız 😂
Seni tanıdığıma çok sevindim gerçekten gerçekte adın ne bilmiyorum herşeyi sevgililik olarak algılama seni gerçekten tanımak istedim eğer ki olurda fikrin değişirse isterim seni tanımak seni zorlanıyorum 🌹☺️
Laflara gel birde feminist düşünceleri var hanımefendi dikkat edin aşık olabilirim size 😂🌹
Cidden sevgililik olarak algılamadım hepsi için geçerli genel bir prensip 😂
Sağlık olsun nasıl istersen☺️ umarım hep mutlu olursun 🌹
Feministim de ciddiydim o cümle de beni bir tek benden isteyebilirsiniz 😂
Çok teşekkür ederim iyi bak kendine umarım sen de çok mutlu olursun 🌸🙏😊
Nedenmis o
Tek başımayım çünkü
Gitmeden önce benden sana bir şarkı gelsin o zaman dinle ama mutlaka Bayhan Tiryakinim sabahtandir dinliyorum 😂
Olurda konuşmak istersen bir gün özelde değilse dinlerim neden tek olduğunu
Onu bütün ülke dinliyor zaten bizde de açıyor çocuklar deli ediyorlar beni 😂😂😂
Yo önemli değil yıllanmış meseleler ama çok teşekkür ederim
Ama şimdi brni düşünerek dinleyeceksinnki hissedebilesin bayhanı ben gibi düşün o hareketleri benim yaptığımı düşün ve sana Tiryakinim dediğimi hisset 😂
Tamamdır çok tutmayayim seni dertlesmekte istersen yine yazabilirsin ben kaçtım sabah 8 de mesaim var Kendine çok çok iyi bak 🌹🌹🌹
Kolay gelsin şimdiden sen de kendine dikkat et yorumlarda atışmak üzere 😂
Niyeyse uyanır uyanmaz sana yazasım geldi be zalım ☺️
😂😂 tünaydın o zaman 😂
Hahah tünaydın sohbetin kalitesi cezbetti herhalde direk özleniyorsunuz hanımefendi 🌹
Ya teşekkür ederim 🙏🌸
Napiyorsun bakalım ☺️
Özel derslerim vardı şimdi kurs saatini bekliyorum sen
Valla nolsun işyerindeyim takılıyorum öyle kendi kendime ☺️ zaman öldürüyorum
Senin nickinin anlamı nedir
En genel hali ile kötünün iyisi.
Hayatının gidişatını nick yapmak güzel hareketmiş ☺️ müzikle aran nasıl peki konuşmak istemediğini biliyorum ama sohbetimi gizliden sevdirmeye çalışıyorum çaktırma 😂
Valla çok hoşuma gitti seninle sohbet etmek yazmak istedim ☺️
Benim işim müzikle farkında mısın😂
Pardon ya dans ile ilgileniyordun 😂 bir an kafam nedense seni böyle meditasyonla uğraşan birisi gibi gördüm 😂
Dansta bir meditasyon şekli bence haksız değilsin 😂😂😂
Ayrıca dans ile ilgilenmiyorum bu benim işim 😂😂😂
Benim bir kız arkadaşım İzmir'de iş olarak çalışıyordu gayet güzel parası en güzeli sizin ya hem sevdiğiniz iş hemde para kazanıyorsunuz zenginlik bu işte
Katılıyorum kesinlikle
Dans edemiyorum ben 1.90 ve 96 kilo bir bedenin dans ettiğini düşün salman khan gibi vücudum olsa belki 😂
Benim dans partnerim de aşağı yukarı aynıdır seninle ve gayet iyidir 😂
Bizimkiler işte memur ol kolunda bilezik olsun kafasıyla hep bu hale geldik eskiden ne güzel basketbol oynardım milli olma yolunda bile ilerliyordum 😂
Partner mi sevgilin mi 😂
Benimkilerin bana kattığı en iyi şey 5 yaşından itibaren jimnastik ve dansa yönlendirmekti 😂😂
Dans partnerim en yakınım dostum sırdaşım ama sevgilim değil öyle bir durum yok aramızda
Ne güzel ya benim okuduğum ilkokulu görmelisin 85 kişi aynı sınıftaydik Allah'ım 😂 4 kişi aynı sınıfta idik tanımadığım sınıf arkadaşım vardı benim 😂
Doğrudur şartlar kötü olabiliyor ama insan kendini yetiştirmeyi biliyorsa muhakkak bir yerlere geliyor
En yakın dostun ve sırdaşın ise güzel valla ☺️
Tabiki yoksa o okuldan çıkıp adam akıllı yerlere gelen benimle birlikte bir elin sayısını geçmez Allah'tan babam devlet memuruyduda olduk birşeyler yoksa tiyatro ve müzik hak getire
Dünya bir yana o bir yana diyeyim daha iyi anla
Bu ülkede zor evet tiyatro ve müzik ile bir yerlere gelmek ne yazık ki
Tamamdır anladım ☺️
Aynen öyle ama duygusu yeter sahnenin her ki çıktığımda heyecanlanmak
İstanbul'da mı yaşıyorsun
Sevindim 😊
Hayır egedeyim
Ama sen İstanbul'dasın muhtemelen
Hahaha yok 😂 İstanbul'da 5 yıl kaldım mühendislik için gittim ama barmen oldum orada ama şu an memleketteyim tahmin et nerdeyim 😂
Ege ye iş için çok geliyorum
Egede bir yerdesin diye düşünüyorum 😂
Hiç tahmin edemeyecegin bir yer ☺️ direk söylim Şanlıurfa
Aklıma gelmezdi evet ama halayda Bi yakalayabilirdim 😂
Aynen 😂 ama Kürt değilim Türkmen'im ben taaa 900 yıl önce dedeler buraya göçmüş
Doğrudur 😂
Adın ne diyicem söylemeyeceksin muhtemelen ☺️
Eyyy Ege'nin mor menekşesi doğunun bu yaban otuna varmisin gel seni alayım doğuya 😂🌹
Söylemeyeceğim evet 😂
Hiiiç gerek yok benim burada bir düzenim var göç edemem sorry😂
Hainsin hain 😂
Estağfurullah açık sözlüyüm sadece 😂😂
Hiç konuşmak istemiyorsun dimi ayıp olmasın diye yazıyorsun ☺️
Ben derse kaçar iyi günler sana 🌸👋😊
Hissediyorum 😂
Hah işte bunu dedim ☺️
Napiyosun güzelliğine iki şarjör sıktığım ☺️🌹
Napım derse giricem bekliyorum sen napıyorsun 😂
Bende gitar çalışıyorum valla yine yazdı bu puşt demiyorsun dimi 😁
Yo demiyorum 😂
Peki ne yazıyorsun 😁
Ne demek ne yazıyorsun?
Pardon biraz önce bir teklif aldım da onun mutluluğundan şaşırdım 😂 yazdığım da ne diyorsun içinden ☺️
Bir şey demiyorum 😂 ne dememi bekliyorsun 😂
Ne bilim hoff gene yazdı falan çünkü sen istemediğini söyledin ama ben günde bir kere yazmak istiyorum daha fazla yazmak istiyorumda işte sen pek istemiyorsun ☺️
Sıkıldığım anda cevap vermeyi bırakırım rahat ol sen 😂
Vaaaayyy hiç kendimi böyle hissetmemiştim aşk olsun 😏
Üzmek amacım değil lafı dolandırmayı eğilip bükülmeyi sevmiyorum sadece 😊
Şaka yapıyorum sorun yok ☺️ nasıl gidiyor bakalım keyifler nasıl
İyi gidiyor derse gelmeyeceklermiş ekildim şu an eve geçiyorum senin nasıl gidiyor
Bir de şunu son dakika söylemeleri yok mu insanı deli ediyorlar.
Valla nasıl gitsin sahne işimiz var olursa güzel para geçecek ve ilk kez müzik alanında sahne alabilirim :)
İnsan deliriyor dimi çünkü zaman birtek onlara güzel bu zamanı evjnde geçirebilirdin
Yok kurs buçukta bitmişti okuldaydım 9 da ders başlayacaktı ama beklemesem de olurdu yani.
Çok yoğun sanırım gündelik yaşantın
İki haftaya buralarda olmayacağım mesela çünkü zamanım olmayacak.
Hadi yaaa 🥲🥲🥲🥲 eee ama ben çok özledim la zalımın kızı neler yapacaksın nerde olacaksin
Çalışıyor olcam 😂
Eee zaten çalışmıyormusun şu anda da 😂
Çalışıyorum ama bu yoğun hali değil 😂 açıklayayım benim bir organizasyon şirketim de var yazın hem kurslar artıyor hem düğünler kısaca.
Hee öyle ee malum yaz aylari geldi 😏 gelmediğin her gün için 1 şarjör sıkarım zalımın kızı napayım solist lazım olursa çağır beni geleyim fatih buluttan kurban olduğum şarkısını sana bakarak söylim düğünde 😂
Orkestra ile bir ilgim yok ben işin dans ve dizayn kısmındayım 😂 ama sağol 😂
Kız Ege'nin düğünlerinde hep bir oryantal falan var sanki bana Latin dansı yapacaniz 😂 orkestraya kim bakıyor onunla iletişime geçeyim seninle konuştuğum sürece sana ulaşamayacağım 😂😂😂
Düğün organizasyonlarının nasıl olduğunu az çok bilirsin burjuvaziden değillerse salon dansları pek rağbet görmez 😂
Sevgilinden neden ayrıldın özel değilse şimdi diyeceksin öhh dan diye mi sorulur bu
Nasılsın.
İyi sen nasılsın buranın yorum kotası dolmuştu en son
Kalktı o tren laf dinlemen gerekirdi
ne olucak şimdi yani hata yaptım o an arkadasıma ayıp olmasın dedim cok üzgünüm ama günlerdir dışarı çıkmıyorum
Üzüldüm senin adına kanka ne diyim yani keşke laf dinleseydin
Söz dinleseydin..