Evlilikten yana yüzü gülmeyince insanın geçmişinde yolunun kesiştiği kişiler gelebiliyor aklına.
Acaba bu normal mi?
Herkes evlendi. Ama onlar mutlu oldu ben değil. Onlar tamamlandı eşiyle ama ben değil bu çok zoruma gidiyor...:(
Evlilikten yana yüzü gülmeyince insanın geçmişinde yolunun kesiştiği kişiler gelebiliyor aklına.
Acaba bu normal mi?
Herkes evlendi. Ama onlar mutlu oldu ben değil. Onlar tamamlandı eşiyle ama ben değil bu çok zoruma gidiyor...:(
İyi hatırlayacağım şekilde bir ayrılık yaşamadım o yüzden başıma kötü bir olay gelse bu kişi olsa bunları yapmazdı diyemiyorum ihanetle saygısızlıkla bitti ilişkilerim hiç birinede saygıda kusur etmedim umarım onlar hatırlarlar sırf bu yüzden öfkeme yenik düşmeyim akıllarında iyi kalmaya çabaladım 😊
Geliyor eşim narsist birisi çıktı onunla mutsuzum hergun kavga ile besleniyor hen iltifat hem kavga ediyor kavgadan sonra birsey yok gibi davranıyor sıkıldım ve oldukça soğudum üstüne hamileyim stres yaşatıyor bana ve bazen o olsaydı böyle olmazdı diyorum bizi ayırdılar o kişiyle olsaydı böyle davranmicakti bana eşim çok ruh hastası birisi mutsuzum aklıma geliyor gerçekten mutlu olsam hatırlamazdim o kişi yi burada sevgi ile durmuyorum benim ailem sevgi dolu eşim in babası da bana kötü davranıyor eşimde babam az bile diyor hamile halimle mecburen kalıyorum keşke kötü insanlara denk gelmeseydik
Yani böyle mutsuzken mutlu ilişkin aklına gelebilmesi normal seni anlayabiliyorum
Cevap
5Cevap
Normal tabiki. Zihin deneyimlerine göre kıyas yapıyor çok normal. Çok üzerine düşme yine de kendi hayatina odaklanmaya bak.
Geçmişi düşünmek insanı ister istemez mutsuz eder bir şeyleri degistiremiyorsan elindekinin kıymetini bileceksin
merak etme evli olup mutlu olan çok nadir :D onlarda mutsuzdur ama yansıtmıyorlar
Yok benim dediklerim mutlu
Evin içerisinde öyle olmayabilir bence
Evdeki sorununuz ney
geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?