Yeni ilişkiye başladığım erkek arkadaşımla ilk kez öpüştük başta sadece öpüp geri çekilmiştik ikimizde. Bi süre sonra ben koluyla oynarken o bacağımı okşayıp sıkıyodu sonra daha hırslı bi şekilde öpüşmeye başladık bi eliyle sürekli göğsümü sıkıyo diğer eliylede kalçamı sıkıyodu dudağımı öpmeyi bırakıp boynumu göğsümün üstünü öpüyodu elini sütyenimin içine sokucakken elini tuttum sonra kafasını kaldırıp dudağımı yanağımı minik minik öptü aradan 5-10 saniye geçtikten sonra boğazımdan tutup öpmeye başladı bende anlık gelen hisle alt dudağını yavaşça ısırdım ben ısırıncada daha sert öpüşüp elini sütyenimin içine sokup sıkmaya başladı sadece dudağımı değil boynumuda göğsümün üstünüde sert öpüyodu şu an boynum hala mor
Açıkçası erkek arkadaşımı sevdiğim için pişman değilim fakat ilk öpüşme için biraz abarttığımızı düşünüyorum benim hakkımda kötü şeyler düşünmesinide istemiyorum kullanmasını da hiç istemiyorum sizce benimle niyeti ne olabilir o an duygusal bi bağ kurmuş gibi hissediyodum şu an burada yazınca tatmin olmak için kullanılmış gibi hissettim
Açıkçası erkek arkadaşımı sevdiğim için pişman değilim fakat ilk öpüşme için biraz abarttığımızı düşünüyorum benim hakkımda kötü şeyler düşünmesinide istemiyorum kullanmasını da hiç istemiyorum sizce benimle niyeti ne olabilir o an duygusal bi bağ kurmuş gibi hissediyodum şu an burada yazınca tatmin olmak için kullanılmış gibi hissettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer