açıkçası konuşmayı devam ettiren kadın. sigara içmeyen bide :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
uzaktan yaklaşırken fiziği arkasını döndüğü zaman mabadı. konuşmaya başlayınca kültürel seviyesinin bana uyum sağlayıp sağlayamadığı ve bilgisi, aklı , zekası
Boğa burcuyum, evet filmi harika psikolojik olarak bir insanın nasıl çöküntü halde olduğunu anlatıyor. Açıkçası başrol adama hem üzüldüm hemde sevindim hakediyor. :)
Konuşma tarzı, kişisel bakımı, kadina verilen değeri, birbirimizin ilgi alanlarına saygı duymamızı ve herseyden önce iki tarafında eşit sevip saygı duyması
Evet orası öyle kesinlikle bir yer fazla sever ama ne olursa olsun eşit şekilde sevmeye çalışmak ilişkiyi ayakta tutar bir kişi fazla değer verdiğini gösterir ise o ilişki biter :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
gülüşünden konuşmasından etkilendiğyse sevmiştir , memesinden fiziğinden kalçasından dudaklarından etkilendiyse zükmek isiyordur
Güzel bakış açısı etkilenen erkek fizikten hoşlanmaz mi?
gülüşünden yüzünden etkilenen fiziğini görmez. ne giydiğini bile hatırlamaz
Teşekkür ederim kedi bey
:) hayır , kediyi sever gibi severim demek istemişim
Kedi sahibi birisi olarak çok yapışkan seviyorsunuz sanırım yerine göre de asi :)
Fiziksellikte var ama daha çok samimi hareketleri beni çeker
Evet samimi olmayan hersey sahtedir zaten
Kesinlikle
Konuşmasına bakarım konuşması iyiyse bende artık kitlenirim ona
açıkçası konuşmayı devam ettiren kadın. sigara içmeyen bide :D
uzaktan yaklaşırken fiziği arkasını döndüğü zaman mabadı. konuşmaya başlayınca kültürel seviyesinin bana uyum sağlayıp sağlayamadığı ve bilgisi, aklı , zekası
Ben galiba bu aralar pozitif, sakin ve umursamaz, uyumlu, neşeli, kibar birinden etkileneceğim.
Burcunuz nedir
Profildeki filmi izledim harika ama psikolojik anlamda etkileyici bir film.
Aslan, sizin?
Evet alexander delarge orijinal bir karakter ve öğretici bir yanı var
Boğa burcuyum, evet filmi harika psikolojik olarak bir insanın nasıl çöküntü halde olduğunu anlatıyor. Açıkçası başrol adama hem üzüldüm hemde sevindim hakediyor. :)
Kitabını da okumalısınız. Bambaşka bir keyfi var
Kitabını okumadım filmini izlemiştim bilmiyordum bakarım teşekkür ederim :)
Rica ederim, okuduktan sonra yorumlarınızı bekliyorum
Tabi :)
Fizik ve giyiminde. ve bakımlı olmasında. Dudaklarında ve boynundan
Sen peki
Konuşma tarzı, kişisel bakımı, kadina verilen değeri, birbirimizin ilgi alanlarına saygı duymamızı ve herseyden önce iki tarafında eşit sevip saygı duyması
Eşit sevmeyi olayı olmaz bence. kimin ne kadar sevmesi gerektigine karşısındaki karar veremezki. sen çok seversin ama senin kadar sevemeyebilir.
Sonuçta kalpten gelen bir duygu. evet bende seni senin sevdiğin kadar seviyorum diyebilir ama işte
Evet orası öyle kesinlikle bir yer fazla sever ama ne olursa olsun eşit şekilde sevmeye çalışmak ilişkiyi ayakta tutar bir kişi fazla değer verdiğini gösterir ise o ilişki biter :)
Benim için zeka önemli bir unsurdur her zaman
Güzellik göreceli bir kavramdır!
Zekaya bende önem veririm ama bir etkilenme durumu da olur elbette diye düşünüyorum
Sadece anaç fizikse birliktelik istiyordur ama böyle içindekileri görüyorsa duygusal seviyordur
Üslup
Konuşma tarzı
Davranışları
@gecenin1siyahı ne diyorsa aynısı işte
Zeka
Karakter
Bakım
Zekasından
Zeka
fiziğinden
seni neyi etkiler peki
Karakterli olması
karekteri çok iyi ama hiç hoşlanmadığın bir tip. o zaman ne yaparsın
Tipsiz olana da baktım önemli olan karakteri yüzüne bakarak insan seçmem sevmem önemli sadece
Duruş konuşma diksiyon
Hoslanmam
popodan
Ahlak ve zeka
sumuk rengi
Efendiliği
herşeyden