Aşk İlişkileri En son ilişkiniz ne kadar sürdü? Competitive Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1 ay, 5 ay, 2 sene, 5 sene? Merak ediyorum ne kadar uzun ilişki yürütebiliyorsunuz acaba? En son ilişkiniz ne kadar sürdü? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Cendere1910 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu tam hatırlamıyorum ne yazikki 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saçma sapan yaşadığım son ilişkimi saymazsak 2 sene sürmüştü 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hala sürüyor gayet güzel mutlu sevgi ve aşk dolu. Ben ve canım sevgilim @TatlıKızzzz34 🩷🩵 3 2 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Çok şükür canım.. 🩷🩵 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Çok şükür bir tanem🩵🩷 Yorumla
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 3. 5 sene sürmüştü lakin hepsi geride kaldı bunların 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oha 7 sene sürmüş şimdi hesapladım🤦♀️ 1 1 Yorumla Competitive +1 yıl Maşallah 😬 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl 1 saat filan 1 1 Yorumla Competitive +1 yıl Fazla olmuş o ya 10 dakika falan olması lâzım. Shsjdj Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. 5 sene 1 1 Yorumla Competitive +1 yıl Maşallah. Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bir yıl sürdü Genelde uzun sürmüyor 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. 3 ay falan sanirim 1 1 Yorumla Competitive +1 yıl İyiymiş. Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı ki sürsün 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. 6 ay filan 1 0 Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. 5. sene 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onu tam hatırlamıyorum ne yazikki
Saçma sapan yaşadığım son ilişkimi saymazsak 2 sene sürmüştü
Hala sürüyor gayet güzel mutlu sevgi ve aşk dolu. Ben ve canım sevgilim @TatlıKızzzz34 🩷🩵
Çok şükür canım.. 🩷🩵
Çok şükür bir tanem🩵🩷
3. 5 sene sürmüştü lakin hepsi geride kaldı bunların
Oha 7 sene sürmüş şimdi hesapladım🤦♀️
Maşallah 😬
1 saat filan
Fazla olmuş o ya 10 dakika falan olması lâzım. Shsjdj
5 sene
Maşallah.
Bir yıl sürdü
Genelde uzun sürmüyor
3 ay falan sanirim