Selam KS ahalisi! Aslında sormak istediğim şu; uzun süredir bir ilişkiniz yoktur, sevgilinizden ayrılmışsınızdır ve kafa dinleme modundasınızdır ya da sadece kendi tercihinizle yalnızsınızdır. Bu durum size sevgi eksikliği hissettirir mi?

Selam KS ahalisi! Aslında sormak istediğim şu; uzun süredir bir ilişkiniz yoktur, sevgilinizden ayrılmışsınızdır ve kafa dinleme modundasınızdır ya da sadece kendi tercihinizle yalnızsınızdır. Bu durum size sevgi eksikliği hissettirir mi?

Evet hayatımda sevginin eksikliğini her zaman hissediyorum.. ama bir yerden sonra alışıyor insan.. yine de gece çok zor oluyor duygusallık olunca
Hissediyorum tamamlanma isteğini ve kadın hissetme duygusunu. Ama bunu hakkıyla yaşatacak hissettirecek adam azdır ve büyük şanstır denk gelebilmek...
Cevap
0Cevap
Sevgi eksikliği değil, sevgili eksikliği bu. Mekke otobüsünü mü taşladım bunlar neden başıma geliyor deyip tövbe ediyorum hep asksj
Deme böyle elbet bir gün ben de bebekler gibi sevileceğim 😌at hırsızı yerine beyaz atlı şövalye bulunca asjsj
Geç dalganı sen küçük stonesularla piyasa yapacağım gör bak 😅
Yorgun dönmen atlattığı zaman insan bunun eksikliğini hissetmek bile aklına gelmiyor inan.
Giriyor giriyor 🙏 teşekkür ederim
Yoo cok cok sevgiyle büyüdüm bir ömür yeter bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?