Selams
işte bu sebepten, bence

Sevgilinizin sakallınızla oynamasına müsaade var mı beyler¿
Yanındaki sarışın ben olmalı idim. 😒
Selams
işte bu sebepten, bence

Sevgilinizin sakallınızla oynamasına müsaade var mı beyler¿
Yanındaki sarışın ben olmalı idim. 😒
Kadınların ilişkilerinde sakallı erkekleri tercih etme nedenleri kişisel tercihlere ve algılara bağlıdır ve her kadın için farklı olabilir. İşte bazı yaygın nedenler:
1. **Çekici Bulma:** Bazı kadınlar sakallı erkekleri çekici bulabilir. Sakal, erkeksi bir özellik olarak algılanabilir ve bazı kadınlar bu özelliği tercih eder.
2. **Karakter ve Stil:** Sakal, bir erkeğin karakterini veya stiline ekstra bir boyut katabilir. Bazı kadınlar, sakalın bir erkeğin kişiliğini veya tarzını yansıttığını düşünerek bunu tercih edebilir.
3. **Dokunma ve Duygusal Bağ:** Bazı kadınlar, partnerlerinin sakallarını sevmeyi dokunma yoluyla veya duygusal olarak bağ kurmalarını sağlayacak bir özellik olarak görebilir.
4. **Moda ve Popülerlik:** Sakallı erkeklerin modaya uygun veya popüler olduğu dönemlerde, bazı kadınlar bu trendi takip edebilir ve sakallı erkekleri tercih edebilir.
Ancak önemli olan her zaman kişisel tercihlerdir. Tüm kadınlar sakallı erkekleri tercih etmez ve tercihler zamanla değişebilir. Önemli olan, herkesin kendine en uygun partneri bulması ve saygıyla kabul etmektir.
Bu son 20 yılda bir furya haline geldi. Belki de medyayı yönetip yönlendiren üst akıl tarafından böyle bir pompalama yapıldı. Daha öncesinde sakallı erkek pek de tercih gören bir şey değildi.
Cevap
66Cevap
Daha çekici geliyor
Sen seversin sevmezsin ben sakallı erkek kadınıyım 😃😌
Ben de o erkek kadınıyım :D
Sakal tercih etmiyorum aksine sakalsız beğeniyorum. Kirli sakal tamam olabilir. Fakat özel nedenlerden dolayı sakal istemiyorum 😂😂😂
Sakallari ile yüzüne sürtmek için 😀
Daha erkeksi olduğunu düşündükleri için olabilir ama ben iğrenç bulurum. sjsj yine de hereksin kendi tercihi tabi ki de. temiz yüzlü erkek seven kadınlar da fazlasıyla varlar
Bence kadınları paralı erkeği tercih ediyor algı olmasın şimdi
Yaaa ne alaka, algı oldu şimdi skfka
Paralı şeyini geçebilir miyiz lütfen pls falan yani 😅
@mrkuzey yorumuna saygı duyuyorum ama bence yanlış düşünüyorsun bak bana İstanbul'un en sosyetik yerinde oturuyorum istediğim her şeyi anında sahip olabilirim ama hayatımda mutlu muyum diyorsan hayır Dünyada tek bir şey var sevgiyi parayla satın alamazsın para sadece hayatını kolaylaştırır beni gerçekten seven kalbinin derinliklerinde kalbimi bana ait olan bir erkek olsaydı ben tüm makamından vazgeçerdim gerekirse tuzsuz olurdum ama karşımdaki kişinin sorumluluk sahibi namuslu olmasını dilerim ve beni çok sevmesini
Aklıma bir şey geldi benim ortaokulda matematik hocam aşırı yakışıklıydı (Türkçe hocam ile eş olduklarını duyunca çok üzülmüştüm kshsskjsjd) ama adam sakalını kesince ( teni beyaz olduğundan ve dudakları kırmızımsı bir pembe) dudakları o kadar belli olurdu ki ben dua ederdim nolur bir an önce uzasın sakalları diye skhskwjeke

Daha karizmatik olduğumuz için sosi 😜😜😜
Karizma ya
Ya bu sakal sonradan moda olan bir şey.. 90'lı ve 2000'li yıllarda pek yaygın değildi.. Dolayısıyla bilemedim neden böyle olduğunu.. Üniversitede sevgilimle öpüşürken hafif sakallı olsam şikayet ederdi.. Saçları uzundu ve öpüşürken saçları sakalıma takılyordu 😅
Sakal ve bıyık her erkeğe yakışmıyor maalesef. Bazılarında görüyorum sakal bırakmış , giyimi de kirli bir kot 😅 sıvacı büyük bir ihtimal 👍🏻 ( asla kınamıyorum mesleğini , vakti yok belki de kesmeye )
Aa yoook şekilli falan olacak yani 😁
Bunun için düzenli erkek kuaförüne gitmek gerekli. birtakım hafif meç boyalar ve tonikleri sürülüyor sakala. Boyunda ki ve elmacık kemiğindeki batıklar alınıyor.. 👍🏻
Yaşlı gösteriyor ya , çıtır göstermiyor sakal 😂😂😂
Bence 50 yaşından sonra erkekler sakal bırakmasın ondan öncesinde bıraksın djdj
😂😂 onlara da yakışıyor ya , baksana George Cloonay' e. 👍🏻😅 63 yaşında adam.
Onun önce 63 yaşında olduğunu ıspatlamak lazım
😂😂😂. İtalya da Como gölünün dibinde yaşıyor. Onu balkondan görsünler diye tekne turu dahi düzenliyorlar ya 😂😂😂🤣
😂😂
Maketini yapmışlar balkona gelen geçene el sallıyomuş 😂😂🤣 şaka şakaa. 😂..
Tam inanıyordum 😅
😅😅👍🏻
Tüm sırrı bozuyorum bu sebepten sjajsja
Ahahaha deliii
Erkeğin makyajı sakalıdır, istediği gibi oynayabilir 🙃
Sakalsız çocuk gibi oluyoruz çünkü 🤦🏻♂️ sakalsız erkek isteyenler gitsin lez olsun tövbe tövbe..
Hemen atar yapmayalım lütfen rica ediyorum
Bu kız bu kekoya nasıl baktı, hala şoktayım. Kız hem güzel hem donanımlı imiş. Aşkım senin de aynı şekilde beğenmene şaşırdım sjhsjd
Senin bu tarz bir sorun vardı sanki 😃 sakal severim onlarla oynamayı falan
Sakal erkeğin makyajı mıdır diye soru sormuştum sjsjd
Evet 😁 heh işte orada ben rengimi belli etmiştim djdj
Doğru, unutmuşum aşkım 😅
Çok çekici gösterdiği için dokununca tuhaf bir his oluyor. Uyumadan önce sohbet ederken sevme isteğimiz var belki o yüzden.
İşte bu
yüzümüze batıyor ya kaşıntılı his gıdıklanma hissi ve çizme hissi ondan 😂😬😬 şaka şaka 🤪
kirli sakal erkeğin makkkkajıdır bitti ✅ 😌
Öyledir, bitti 😃
Sakallı sevmiyorum ben oksamak için çok yeri var 😁
Öhö öhööö
Saçları mesela
😃 oha ben hangi ara fesat konumuna düştüm
Değilsin ya neyse :D
Shhsah
Bazisina gerçekten yakışıyor bıyık da severim oynamayı ben:)
Bıyıklarına dokundurtmayı sevmeyen bir babam var :D o ayrı bir konu galiba djsja
Bence erkekler bıyıklarına dokunulmasından hoşlanmıyor, onu demek istemiştim
Kılda keramet olsa diye bir atasözü vardır... Tercihi, her daim sakallı erkek olan kadınların medeni düzeylerinden kuşkuluyum. Temiz giyimli ve traşlı beyefendileri değersizleştiriyor bu eğilim.
Eee köseler ne yapacak çenesiyle bıyığı ilemi oynayacak 😁🤭
🙄 ağlayabilirler bence
İyide cidden niye oynuyorsunuz eşime bazen diyorum senin sorunların var hee sakalımla tuhaf tuhaf oynuyor biseyler yapıyor hastalık Bayanlarda sanırım
Siz hiç eşinizin saçlarıyla oynamıyor musunuz
Hemde cook herzman diyebilirim ama sakal farkli be sekil
Aynı şey 🙄
Sakla erkeğin makyajıdır baby Facebook hiç sevmem çocuksu oluyorlar ıhhh no
Sakal * aşka gelmişim yazamadım püğ nsjdjsjsjs
Baby facee erkekten ne kadar nefret ediyorsan onu da yazamamisim njsxjsmsms
😃😃 neyseki toparlamışsın
Düzeltme şeysi getirsinler şuraya sinirlerim bozuldu jsnsnsns
Getirmezler dkfk
Sakalsız erkek mi olurmuş 😕 farkını belli etsin, sakalını ortaya koysun, canım olsun 😂
Edisss
Oynuyor benim manita hatta kısa kestirdiğim zaman kızıyor 😂
Kesme bence de
Kirli bırakıyorum hep. En son askerde yumurta gibi kesip parladım kız 😂
Kirli de bırakma, yıka yani jdjda
Fakirim ya yağmur yağarsa yıkanıyor işte 🥹
dişi aslanlarda özellikle siyah yeleli erkek seçiyor, veya dişi keçilerde boynuzları büyük teke seçiyor. Bu bir doğal eylem bence. Şimdi kalkıp bazı kıt akıllılar olbilir. Ben sakalsız seviyom. Peşin peşin söylim. Laf seninkisi.
Biz erkeklere yakışıyor çünkü. Doğuştan çıkmayanlarda var ama bu kötü bir şey değil. Demek ki onların o hali daha güzel. Herkeste sakal olucak diye bir şart yok. Ben mesela kirli sakal severim kendimde.
Ben çocuk gibi sevmiyorum çünkü o da olgunluk belirtisi gözümde
Karizma ya dhdj
Errrkkkkeeekkkk 😂😂😂
Adam ya 😂
Kadınlara sormak lazım ama bizim makyajımızda sakal olmadan asla olmuyor🤣
Haksızlık aslında bizim makyaja o kadar laf ettikten sonra
Valla ben kadınların makyajına laf etmedm ama laf eden düşünsün beni bağlamaz🤣👍@Sosyetic_SheqiiL
Sakal yakışıyor erkeklere. Ayrı bir çekicilik katıyor bence.
Bence de çiçeğim
Benim bildiğim bir şey var ama söyleyemem 😂
Gıcıklık olsun diye mi
Hayır hesabım askıya alınabilir 🤣
Askıdan alırız djdj
Ekmek mu 😄
Hesabını djdj
Herkesin içinde söyleyemem utanırım valla 😂
Haydaaa..
🤷
Maskülenliği anımsatan her şey ayıplanır hale geldiği için pipisini görmeden bir insan erkek midir anlaşılamaz oldu maşallah... erkek olduğunu sanaldan anlıyoruz ancak
Bilmiyorum bana hic sakal yakışmaz mesela yuz hattım keskin oldugundan dolayı sakalsız daha cekici oluyorum ne yani simdi olmicak mi ilisikim slalsldkfjrkr
Ben sakalın erkeği yakıştığını düşünüyorum ayrıca cinsellikte çok hoş olabilir cinsellik yaşamadım ama öyle olduğunu düşünüyorum özellikle ön sevişmede
ben hic tercih etmiyom oyle cocukken babamin sakali var diye iy öpmem batar diyodum adam alinip kesmisti çxbxbxöznsm ayni zorbaliği sevgilime de yapabilirim mumkunse sakali olmasin
ben hep kirli sakallıydım eskiden moda değildi ne hikmetse sonradan moda oldu :D
mahpusta uzattığım sakalları millet dışarda moda olsun diye uzatıyor :D
çünkü kadınlarla erkekleri ayıran temel özelliklerden birisi ve ayrıca sakal erkeği daha erkeksi gösteriyor ve bizi cezbediyor gerçekten sakal erkeğin makyajıdır
Sakal bıyık hiç sevmem tertemiz bebek gibi olmalı miss
Aslında kişiye göre değişir kimisi sakallı daha hoş oluyor. Kimisi de sakalsız 😀 kirli sakal gayet güzel 👍 olgun gösteriyor.
Sakallarımı artık hiç kesmicem djajsjd 😂 kadınlar hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum tercihleri de kişisel olur muhtemelen
Erkeğin yüzü ne kadar kapanırsa o kadar iyi cjdndj
Mantikli ghgdsg
Xjnxkxmxk
😂 ağır olmuş birazcık
@sosyetic_sheqiil artık yarası olan gocunsun 😂
Fenasın sjsj
@sosyetic_sheqiil jcmfkdm
Beyfendi buna çok üzüldü
Erkeksi görmek isteyenler için geçerli bu durum.
Kız yüzlü görmek isteyenlerin sayısıda azımsanmayacak kadar arttı gibi.
Değişik bir beklenti ve isteğe sahip bir olgum olmadı. Güzelse/yakışıklı ise her türlü güzel/yakışıklıdır.
Bilemem neden 😂
Biz mi bilecez
Ben kadın mıyım bileyim sen söyle iki tüyo ver 😂
Sakal olmalı ya.
Sakalı olmayanlar çöp mü 😂
Hayır tabii ki, ama sakal erkeklere ayrı bir hava katıyor. Bazılarının o havaya ihtiyacı yoktur
Benim yok sağol 😂😂
😅
Çok basit Sakal baya bildiğin Erkekle özdeşmiş birşeydir Erkeği daha eril erkeksi gösterir ERKEKLİĞİNİ pekiştirir bu yüzden sevilir.
Sürtünmeden dolayı kinetik enerji ortaya çıkıyor. O yüzden bence 😅
Ne sürtünmesi 🙄
Mesela erkekler kendi sakallarıyla da oynamayı seviyormuş :D
Size de öyle kinetik bir enerji veriyor mu yani djdjajs
Uff sakallarıma bak gibisinden, uuu çok pis elektrik aldım kendimden :D demiyor musun hiç
Evet kalçama dokununca mesela ufff jddjs
İlginç insan kendinden elektrik alamaz mı 😅
Evet, her yerime dokununca olabiliyor bu :D
Sen de sakalına dokununca elektrik al, odaklan :D
Sus be
Her erkek hos olmuyor. Ama yakisana tam yakisiyor.. 👍 erkeksi geliyor sebebi bu
3 günde bir rutin sakal traşı mi olurum, kısa bir süre sonra evleniyorum. Demekki her kadın sevmiyor
Sevmiyorum ya cildim hassas anında kızarıyorum öpünce falan
Sakalı diye isim koymuyorlar bence seven kadın erkeğinin her halini sever
Sakalsız erkek sevmiyorum. Sakal erkeğe yakışıyor öyle daha çok beğeniyorlardır muhtemelen.
erkeğin de makyajı sakal gerçekten erkekleri çok fark ettiriyor
Sakal erkeğe çekicilik katıyor bana göre tercihim o yönde.
Bende bıyık seyrek çıkar ama sakal bayağı gür çıkıyor 😅 Eğer tercih sebebiyse bu iyi bir şeydir 😂
Bizimkilerin genelde çeneleri küçük olduğu için sakal kapatıyor çene büyük durduğu için de yüzü daha kemikli gösteriyor ondandır…
😂😂
Sakalına gruban olayım diye sevdikleri için 😊
sakal erkeklere çok yakışıyor bencede ben kesmedim sakallarımı biraz daha uzatıcam
Özel olarak sakallı olanı seçmiyorum. Sakalsız da tercih ettiğim olmuştur.
Sakal, erkekte maskülenite sinyalleyen bir özellik olduğu için.
😅😅😅haha kocam saklı olmasını istemezdim
Niye
Yok her erkeğin sakalı batmıyor, bakım şart jddk
Tabii, sakal bakım kremleri, losyonları var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?