Çok merak ettim. Başınıza gelen komik olay ya da yaptığınız bir aptallık var mı? Hadi herkes yazsın da gülelim shsjsjsksh
Benim yapmış olduğum bir gülünç olay;
Şimdi birgün müşteri temsilcisine bağlanma sıkıntısı yaşıyordum. Arkadaşlarım felan var yanımda onlar bi susmak bilmiyor. En sonunda bağladılar. Arkadaşlarımı susturayım derken. Rezil oldum
Temsilci erkekti. Adam dedi ki iyi günler ben Bilal size nasıl yardımcı olabilirim.
Benimde yanlışıkla ağzımdan İyi günle BİLO BEY! lafı çıktı.
Mecbur suratına kapatmak zorunda kaldım. Adam kesin demiştir. Lan bunlar benimle t*şak mı geçiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orta okul zamanlarından bı olay kalmış aklimda voleybol direkleri için yerlere delik delmislerdi dileklerinde olmadığı zaman içi ful su doluydu bende içine sise sokup basmistim içindeki su lağım suyuymus bütün günümü b. Götürdü
Ddjjsskksls. 🤣😅. Ben de bi ara yanlışıkla berber girmiştim. Tam hatırlamıyorum ama bir şeye sinirliydim elimde telefon vardı Adamlar tıraş olurken tiptip bana baktılar. Merabaaa deyip çıktım. Yani anlayacağın s*çtım sıvazladım
😂😂😂😂
Kankami z ktim çok komikti yaaa🤣🤣🤣benden 5 yaş büyük kiz kankam vardı birden zi kistik
Ya kankanı z kerken kafan güzeldi ya da yorumu yazarken
Benim değilde kankamin kafasi güzeldi o ben kendimdeydim🤣🤣🤣
Yani kankanın serhoşluğundan yararlandın?
Komik olan kısmı o yani zaten arabadaydik yedik ictik seviştikten sonra zikmem komik geldi işte
Senden 5 yaş büyük kız kankan serhoşken senin ırzına geçmiş abi. Geçmiş olsun 😅
Peki senin en komik anın ne sen anlat Boş ver beni
😁😁🤣
Yanlışıkla erkek kuaförüne yani berbere girmiştim. Elimde telefon vardı artık hatırlamıyorum sinirliydim. Bi girdim baktım herkes tip tip bana bakıyor. Sonra dedim Merabaaaa! Sonra hemen çıktım. Rezil oldum anasını satayım 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
🤣🤣🤣🤣gene iyi yaa erkek tuvaletine ya da kız tuvaletine girmekte var ben birinde sıkıştım mecburen kızlar tuvalatine girdim ama gören olmadı da sorun yaşamadım
Gören olsaydı parçanı bile barındırmazlardı. Şahsen ben öyle yapardım. Rezillik bir yana dursun çok büyük yanlış anlaşılma büyük sorunlara yol açabilir
Anladım ama karnıma ağrılar girdi ve baska seçenek yoktu o yüzden bazen oluyor işte.. sende dikkat et bir daha berber erkekler kuaför kadinlar için var😁😁😊neşen daim olsun
Sende iyi bilo beye küfür etmedin yoksa ses kaydı ve şikayetçi olurlar bayağı uğraşırdin
Camları buzluyudu bir de tabelaya dikkat etmedim sinirlenince öyle oluyo işte ama bundan sonra bir yere giderken telefona bakmaya tövbe ettim. Bilo bey de inşallah bana icinden küfretmemiştir yani ozur dilerim desek bile adam yanlış anlayacak yani kendini adamin yerine bir koysana🤣🤣😅
Sinirli insan kendine çok zarar verir ya sakin ol biraz bilo bilo haklı deli falan demiştir ki 😁😁🤣
Bu sinir bizde ırsi kardeşim. Genlerden geliyor yani benle ilgisi yok. Deli der ama yalan değil doğru der😅
Hmmm anladım günaydınnnn günaydınnnn sinirinden nasip alan yandı desene🤣🤣bende sinirliyim ama eskiye göre sakinim artik olgun mu oldum bilemedim
geldi kac kere
Nasıl oldu?