Sen istediğin zaman numarasını vermez ise flört iliskine son verir misin?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen istediğin zaman numarasını vermez ise flört iliskine son verir misin?

Ben istemedim hiç. İstiyorsa kendi verir zaten diye düşünürüm. Devam etmeye engel değil benim kanımca. Flört dönemi zaten bir şeyleri kafaya otturtma, uygunluk ve ortak noktaları keşfetme deneme ve akla yatkınlıgı deneyimleme kişinin sınır ve alanlarını anlamak karakterini farketmek dönemi değil mi?
Doğru flört döneminde katılıyorum. Sonrasında o flört dönemi ilişkiye dönünce halen verilmiyorsa oralarda mutlaka bir şey vardır diye düşünürüm hep. Mutlaka bu vermemeyi engelleyen bir sebebi vardır olarak görürüm.
Ben flört dönemi için böyle düşündüm. İlişkiye döndükten sonra hala vermiyorsa ya kendi hakkında çekinceleri oldugunu ya da benle ilgili çekincelerinin hala devam ettiğini düşünürdüm.
Diyelim 5 ay sürdü.
5 ay sonunda bile halen vermiyorsa ne düşünürsün? Bunu merak ettim:)
Bilmiyorum ki. 5 ay boyunca sesli bir iletilşm kuramadıgım kişi ile nasıl flört dönemini geçerim onu da bilemedim 😊
Biraz cevaptan kaçıyorsun gibi geldi bana. Şöyle özetleyeyim senin için.
Flörtü unut.
İlişkin var, sevgilim aşkım vs diyosun, bunlar hep karşılıklı. Sesli sessiz iletişimlerle geçen bir süreç, farklı bir uygulamadan.
Ve 5 aylık yaşadığın bu ilişkide hala karşı taraf telefon numarasını paylaşmıyorsa, gerçekten ne düşünürsün. Objektif bak:)
Hayır cevaptan kaçmak değil de başıma gelmedi hiç. 🙂 Nasıl tepki veririm inan bilemedim. Sebebini merak edip sorarım en fazla. Tabiki hoşuma gitmez istediğim halde vermemesi. O yüzden de hiç istemem ya ben.
İstediğin halde vermedi, hoşuna gitmedi ancak kabullendin. Reele adım atmadan, böyle bir aşk yaşayabilir misin? Katlanılan durum sevginin büyüklüğünü göstermez mi?
Son sorum olsun:)
Olmayan sevgilimle kavga ettireceksin beni 😄
Son ilişkim hiç yaşamayacagımı düşündüğüm türde bir ilişki oldu. Başlangıcında bitişide. O yüzden artık büyük konuşamam yaşar mıyım böyle bir aşk yaşamazmıyım böyle bir durumu yaşamadan bilemedim şimdi. Sorunuza cevabı net bir yanıt veremedim. Kusuruma bakmayın 🙂
Hiç sorun değil, almamız gereken cevapları hayat her zaman bize veriyor zaten. Yaşanması gerekenleri yaşıyoruz sadece.
Güzel yanıtların için teşekkür ediyorum 🙂🙏
Rica ederim de yanıtlarım yardımcı değildi ki 😌
Bende yanıtları vardı zaten. Farklı bir kişinin yanıtlarını bilmek istedim. O kadar yeter bana:)
Cevap yazarken eig almışım. 😄Şimdi de ben teşekkür ederim 🍀
O kadar yanıta eig hakettin artık:)
Cevap
2Cevap
Ben etmezdim.
Flörtse kimse vermesin numarasını zaten..
Ayrıca flört ne ya.. 😄
Birbirini tanıma dönemi diyorlar, olur mu olmaz mı denemek için. Ben denemeden önce kafamda onay verdiğim için hiç olmama durumu olmadı bende. Bu deneyenler için 😀
Kendimi yaşlı hissettim, çok sağol.. 😅
Öğrenmenin yaşı yok:)
Bu konuda eksik kalayım lütfen.. 😅
Her şeyi bilip uygulamak zorunda değiliz fikir sahibi oluruz sadece diyelim gitsin:))
Peki, öyle diyelim uzatmadan. :)
Hayırlı geceler 🙏
Teşekkürler 🙏
Sorun değil buluşunca verilebilir
Evli ise hayır
Evli insanla neden flört edersiniz iğrenç
@soruyormöyleysevarım bana ne ben ekmeğimin peşindeyim, iğrenç olan sizlersiniz...
Tamam en erkek sensin sakin ol
@özelinsan00 tamam ergen, hadi zurnanı çal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar