Kızlar okudunuz öğretmen oldunuz atandiniz ve sizi isteyen markette çalışan bir çocuk var ne düşünürsünüz? Kariyer yaptım kariyeri olan biriyle mi evlenmeliyim diye düşünürsünüz nasıl bakarsınız olaya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba. Sanıyorum ki bir aşk evliliği olmayacak. Eğer öyle olsaydı hiç bir faktör dikkate alınmazdı. Madem durumu mantık çerçevesinde ele alacağız; o zaman kar/zarar değerlendirmesini yapmak çözüm odaklı bir yaklaşım olacaktır. İki basit soruyu kendinize sorup cevaplamanız gerekli. Neden evlenmelisiniz, evlenirseniz bundan ne elde edersiniz? Neden evlenmemelisiniz, evlenmezseniz ne kaybedersiniz?
Evlilik uzun soluklu bir yatırım şeklinde düşünün. Mesela çocuğunuza sınıfta öğrenmen, "anne babanız ne iş yapıyor?" diye sorduğu zaman ne cevap versin istersiniz? "Annem öğretmen, babam market görevlisi" dese mutlu olur musunuz? Bunu düşünün lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMarket'te çalıştığım süreçte aynı işi yaptığım kişiyle çok güzel sevgi paylaşımları yaptık. Onun ailesinden gelen travmalarını ve ezikliğini düzelttim. Özgüveni kendine geldi ancak çapkınlık yapmaya başlamasıyla birlikte ben huzursuzluklar yarattım. Ve bitirmek için kendime sınır koymaya başladım. Çünkü bana zararı olacaktı onun o durumları. Ancak her zaman vefa ve kıymet bildi. Ama bana kötü gelen enrjisini düzeltemedim ve yol ayrımına karar verdim. Artık aradığını buldu ve eksik parçasını tamamladı. Bu ülkeden gitti ve refah içinde yaşıyor. Onda o ışık vardı. Sadece farkındalık sahibi olması için bir kaç pürüz ve olumsuz duyguların düzeltilmesi gerekiyordu. Benim olmadığını hissediyordum o yüzden fazla üzerine düşmedim. Ve akışa bıraktım. Hayatımıza giren her insan öğretici süreçlerdir. Bunu unutmayın ve yargıyla yaklaşmayın. Kimseyi durumundan dolayı dışlamayın. İnsanlara çıkar amacı gütmeyin ve karşına çıkma sebebini sorgulayın. İyi niyet ve birazda insanın içindekilerini görmeye çalışın. Sen onu mesleği yüzünden yargılarsan, o da seni senin kusurlarınla yargılar. Yargı yargıyı doğurur.
15 Yorumla- +1 yıl
Saymadım hiç. Olmuştur baya. Neden ki?
- +1 yıl
Estağfurullah. Çok teşekkür ederim 🌸
+1 yılO dediğin filmlerde olur ve filmlerde kalmalı da. Hayata bakış denen bir kavram var ya heh işte onlar da 180° farklı olur. E bide erkek kendini statü, maaş farkı gibi etmenlerden dolayı ezik hissederse deyme keyfine. Aynı evde yaşamak iyice zorlaşır ikiniz adına da. O yüzden mantık çerçevesinde düşünürsen kendi kalibrende bir davul bakman senin ve karşı taraf için en iyi seçenektir. Ha peri masalı istiyorum diyorsan işte meydan bol adrenalinli bir serüven seni bekliyor. Tutarsa güzel çıkış yapar. Zengin Kız Fakir Oğlan hala izleniyor. Seyirci taze kan istiyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik, kişisel tercihlere ve değerlere bağlıdır. Kariyer, evlilik kararını etkileyebilir ancak tek belirleyici değildir. Önemli olan, birlikte mutlu olabileceğiniz ve birbirinizi destekleyebileceğiniz bir ilişki oluşturabilmektir. Eğer markette çalışan biriyle mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız, kariyer farklılıklarının önemsiz olduğunu görebilirsiniz. Önemli olan, birlikte sağlam bir ilişki kurmak ve birbirinizi desteklemektir.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu Arada Sadece Okudun, Ben Lise Mezunuyum 14 Dairem Var Boynerde Çalışıyorum, Olaya Bazen Kariyerden Bakmamak Gerekiyor 😅
- +1 yıl
Bana kiralık daire lazım neredeler daireleriniz :))
- +1 yıl
Sana Nerede Lazım? 😅
- +1 yıl
Silivri gebze tuzla sancaktepe sultanbeyli ümraniye darıca sakarya varsa olur 🤩
- +1 yıl
Benim ixperim yetmiyor yazamadım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılaşıksam evlenirim mesleği önemli değil
00 Yorumla
Öncelikle, her iki durumu da ayrı ayrı ele alalım.
Market çalışanıyla ilgili olarak, her iş onurlu bir iş olarak değerlendirilmelidir. Bir kişinin mesleği, onun karakterini ya da değerini belirlemez. Dolayısıyla, bir kişinin markette çalışıyor olması, onunla bir ilişki kurulmasını engelleyecek bir faktör değildir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve sevgidir.
Kariyerle ilgili olarak, kariyer yapmış biriyle evlenmek istemek kişisel bir tercihtir. Kimileri için bu önemlidir, kimileri için değil. Önemli olan, ilişkideki uyum ve karşılıklı destektir. Kariyer sahibi olmak, ilişkideki mutluluğu ya da başarısını garanti etmez. Önemli olan, karşılıklı sevgi, anlayış ve uyumdur.21 Yorumla- +1 yıl
Son iki cümlenin altını çiziyorum. Ya da fazla fosforlu kaleminiz varsa onunla üstünü çizelim dkndkdndjdj
+1 yılSomut örneklerle açıklıyoruz.. kariyer sahibi diye evlenirsin karı kız düşkünü biri çıkar.. kariyeri iyi diye evlenirsin kumara bulaşır varlık içinde yokluk yaşarsın.. kariyerli biri diye evlenirsin alkol uyuşturucu bağımlısı olmayacağının hiçbir garantisi yok.. kariyerli dersin çevresi tarafından hiç sevilmeyen biri olduğunun farkına evlenince varırsın.. kariyerli mürekkep yalamış adam dersin işkoliğin teki çıkar kadınlığını unutursun.. adam devlette doktor muhendis mimar diye sırtını dayarsin yarın bir gün devletten atılmayacaginin.. elinden diplomasinin alınmayacağının da garantisi yok.. evlilik bir piyangodur.. bir kumardir.. hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.. ne getireceğini neler götüreceğini hiçbir zaman bilemezsin..
20 Yorumla
+1 yılYa bak tamam helal para kazanıyor falan ama bir mesleği yok. Bugün markette çalışacak peki yarın? Başka bir iş. Hayatı boyunca bambaşka parça parça işler yapacak. İlla üniversite mezunu olmak zorunda değil. Ama bir mesleği olması benim için çok önemli. Han ben yine de vizyon açısından üniversite mezunu olmasını isterim. Ben olsam konuşmazdım. Tabiki senin kararın.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen üni terk olarak ortaokul mezunu ile evlendim hatta evlendiğimmde nikahımda öğrendim ortaokul mezunu olduğunu. Benim için hiç sorun değildi aradığım şey sakin ve anlayışlı kibar bir adam olmasıydı. Şu an 21 yıldır evliyiz hiç degismedi. Siz genç kizlar ve erkekler anlaşmayı kariyer sanmayın , çok kültürlü olanlar çok fazla hırslı olurlar ve sonucda ikinci evliliklerini yapıyorlar. Ben şu an çok mutluyum. Eşim çalışıyor ben. Çalışıyorum bir tane çocuğumuz var 19 yaşında bir tane köpeğimiz var. Yani ne bekliyorsunuzki. Neden market çalışanı bir erkekle olmasinki sen sevdikten sonra. ? Seviyorsa seni sadakatlide olur.
20 YorumlaEvlilik çok farklı bir kurum. Bir çok açıdan denklik gerektiriyor. Öyle iki gönül bir olunca samanlık seyran olur devirleri çoktan geçti. Sosyal ve ekonomik açıdan kendinize denk biriyle evlenmenizi tavsiye ederim..
21 Yorumla- +1 yıl
Erkek ama haklı
- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Eğitimle ilgili değil. Ama gördüğünüz sosyal ortamlar aynı değildi. İkinizin hayat deneyimleri farklı. İleride çocuğunuz olduğunu düşünelim. İki farklı düşünce. Çocuğunuz üniversiteye gittiğinde sen onu anlayıp empati yapabiliyorken o bu konuda zorluk çekebilir. Olmaz. Zorluk çekersin.
21 Yorumla Bu tamamen uyumla alakalı aslınd akariyerli olan biriylede anlaşamama uyum sağlayamama durumu var sonuçta.. uyum sağladıktan sonra mesleği çok önemli değil ama kendini geliştirmesi aileye yetebilecek konuma gelmesi lazım... sürekli market çalışanı olacaksa zaten yürümez kendini ezik hisseder ve huzursuzluk olur..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana göre bir problem yok. Sosyal statü olarak bir ilişki yürütülecekse zaten o kişiyle yol yürümek mantıklı olmaz. Bu kafa yapısına sahip birisinin en ufak bir sıkıntıda bizi yarı yolda bırakma ihtimali çok yüksek. Çok şükür ona göre biriyle birlikteyim.
00 Yorumla
+1 yılzor bir soru aslında yani aşk meşk biyere kadar sonuçta hayatında gerçekleri var aşk işleri karın doyurmuyor ama hani insanları da yaptığı işe göre sınıflandırmak kendine denk mi değilmi tarafından bakarken sırf yaptığı iş kazandığı para göz önünde bulundurulursa sanki yanlış gibi geliyor mantıkla hareket edersen muhtemelen kendine denk birine bakarsın meslek olarak
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte mutlu olmanın anahtarı çok daha farklı konular. Bu ônemsiz ayrintilara fazla takilarark, asıl önemli olan ayrıntıları atliyorsunuz ve evliliğinizde mutsuz oluyorsunuz. Yarın baska bir iş yapar.. daha çok kazanabilir. Bubgun ideal eş adayı değil iken.. bu seferde sizin için ideal eş adayımi olacak mesela. Yanlış bir bakış açısı.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir takıntın varsa kendi dengin ve senin geçtiğin yollardan, seni her anlamda anlayacak biri olmalı. Bir tatile çıkarken bile izin alamayacak biriyle olmaz. Atanmışsın, öğretmen olmuşsun. O kişiyi de en iyi markette çalışan biri anlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru
- +1 yıl
Tecrübeyle sabit 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyrun size Hipergamiiiiiiiiiiii 🤣🤣🤣 eşiti veya alt seviyede ki erkeğe arzu duyamama sorunsalı Çok az kadın potansiyele yatırım yapar Bebeğim tavsiyem potansiyele bakman O çocuk kafası çalışan idealist yükselmeye müsait çalışkan hedefleri olan ve bunu görebildiğin biriyse cevap evet Değilse hipergamin yüzünden o ilişki yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleğinin çokta bir önemi yok düzenli bir işi olsun çalışkan olsun evine bakacak biri olsun ben de üniversite mezunuyum markette çalışıyorum kimse atanamiyor ki bu zaman da üniversite okumakta ne var ki her yerde üniversite var okuyanda mesleğini yapmıyor zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle mesleğe bakılmaması en doğrusu ama bizde ikisi öğretmen olanlar bile anlaşamadı. Kadın erkekten fazla maaş alınca erkek bunu kabul etse bile çevre kabul etmiyor. Bu da ilişkiyi yıpratıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarkette calismak onu kultursuz kotu ya da asagi yapmaz. Okumusta atanamamis veya meslegini yapma firsati bulamayan cok insanvar. Herkesin elon musk gibi hikayesi olsa elon musk olamazdi. Hayat biraz kader cok ca da sans ile oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence önemli olan mesleği değil karakteri sevgisi ahlaki edebi gerisi boş çok zengin olup mutsuz olmak mı yoksa kararında helal hazanip mutlu olmak mı önemli olan buna karar verebilmek
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de helal kazanıp mutlu huzurlu olabilmek
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Tercih meselesidir, saygı duyarım. Ama hayatın ne getireceğini hiçbir zaman bilemezsin. Örneğin kariyer sahibi olunca, aldatılmayacağının garantisi var mı? Her şeyin en iyisi yerine, en hayırlısını istemek en doğru olandır diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Markette ne ama reyonda mı müdür mü? Şimdi şöyle bir şey var atanamamışsa ve gayret ediyorsa daha iyi bir iş için olabilir ama gayretsiz burdaki bana yetiyor kafasındaysa ben yapamam birde ona mı bakıcam?
00 Yorumla
+1 yılAşıksam evlenirdim ama şöyle bir durum var evleneceğim kişininde kariyer yapmasını isterdim. Çünkü istemedeen de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Bunu güzel bir şekilde onunla konuşurdum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum da güzel en azından astsubaylik sınavlarına falan girsin yaşı tutuyor ama söylemeye utanıyorum bunu ona
- +1 yıl
Onun geleceği için falan filan diyerek sonra ikiniz için söyle ona
Soran+1 yılTamamm
Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Erkek için kendisinden alt sınıfta biriyle olması problem değil ama bir kızın kendinden aşağı sınıfta biriyle evlenmesi problem gibi günümüz şartlarında
10 YorumlaAranızda bir aşk varsa olabilir ama görücü usulü bir evlilikse kabul etmezdim. Aile ise herhangi türünü kabul etmiyor genelde. Benim ailem kabul etmezdi benzer bir durumun içerisindeyim. Yani bekar erkek öğretmen çok bulunmuyor. Artık erkekler de genelde okumuyor. Karakteriyle alakalı bir problem yoksa bence problem yok
11 Yorumla- +1 yıl
@animalss çok mu benziyor buna
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Kariyer takıntım yok ama elinde bi mesleği olsun isterim. Market işi bugün var yarın yok. Çıkarılsa yapacağı elinden gelen Bi işin yeteneğin olması önemli
10 Yorumla
+1 yılYani bence sen sorun etmesende çevrendekiler edecek apaçık ortada. Yok çok anlaşıyoruz beni seviyor inanıyorum dersen ve senin değerini biliyorsa o ayrı konu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılparaya bakmam ama devam edebileceği yani birakmayacaği bir isi olmalı. yani diyelim evlendik ve kucuk bir sorun yasadi ve kolayca isten ayrıldı. bu ihtimal varken biraz zor.
00 Yorumla
+1 yılAslında anlaşabilmek önemli, aradaki sevgi, saygı korunabilecek ise sosyal statünün bir önemi yok bana göre
10 Yorumla
+1 yılNe iş yaptığını önemi yok helalinden alın terinle kazanıyorsa bunların önemi yok. Bu zamanda insanlara dürüst o güveni verebilen kişiler lazım bence..
00 YorumlaKusura bakma da bu hayatın acı gerçekleri de var, ekonomi sıkıntı da yakında işten atılabilir atılınca hemen iş bulacak mı?
03 Yorumla
+1 yılMeslekten önce gerçekten onu seviyorsan pek bakmıyorsun gelirine. Kalp ekonomi dinlemez. Evet zor olur belki ama mutlu olursun yine
00 Yorumla
+1 yılKarakteri düzgün biriyse evlenirim. Benim için meslek önemli değil. (Hayat kadını veya gece kulübü çalışanı değilse)
00 YorumlaSizi isteyen kişi mi belirliyor bunu? Sen ona karşı ilgi duyuyor musun?
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır o bana karşı duyuyor
Soran+1 yılÇok güzel sevgisi var
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBayadir böyleyim ya arkadaşlarım sevgisiyle kandırmasın seni diyolar ama kafamı çok kurcaliyor düşünmeden duramıyorum bir de ben sevgiyi çok önemseyen sevgiye aç olan bir insanım
Soran+1 yılKişilik özelliğim
Soran+1 yılHep bağırıklarla büyüdüm
Soran+1 yılHiç erkek arkadaşım olmadı yani
+1 yılyani bir yerden sonra cahillik yapıyor o karşındaki kişi
03 Yorumla
Soran+1 yılSinirli bi de
- +1 yıl
gerek yok böyle bi evliliğe
Soran+1 yıl👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmaz abicim sosyoekonomik durumlar nedeniyle olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılAbi bilmiyorum çok güzel sevgisi var kanmak istemiyorum etrafımda ki herkes senin gibi uyarıyor
kariyer yaptıysam eğer eşim olacak kişininde kariyeri önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sorun değil alin teriyle para kazanıyor sorun olmas herkes evlenir
00 Yorumlabeni aldatıp aldatmayacağına bakarım ilk önce sonra da anlaşabiliyor muyuz
00 YorumlaEger iyi birisiyse ve ikimizin maasiyla ev gecindirilebilirse neden olmasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yaa marketle alakası yok artık, işsizlik öyle boyuttaki herkes ne bulursa çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yılAşkın meslekle alakası yok 😀 ben de işçi birini seviyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ama maalesef evlenmek için dünya görüşlerimiz farklı
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
vay be kariyere bak öğretmen siikini sallayan oluyor zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçiyorsundur umarım
- +1 yıl
siikini sallayan öğretmen oluyorsa niye bir çok atanamayan öğretmen var peki 🤔 kız atandığını belirtmiş bu da ülkemizde büyük başarı
+1 yılYanlış anlama da altıüstü öğretmensiniz. Kariyer falan dediğiniz yani
00 Yorumla
+1 yılErkekler kızın mesleğine bakmaz ama kızlar erkeğin mesleğine bakar evlenmek için
00 YorumlaEvlenmek için meslek seçenler ekonomik olarak iyi olsalar da sıkıntı yaşıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları yaptığı işe göre etiketlemiyorum.
00 Yorumla Öğretmensin kanka ne kariyeri market çalışanıyla aranızdaki maaş farkı ne kadar?
01 Yorumla- +1 yıl
Büyük markette çalışan birisi ortalama 30000 kazanıyor
mantıklı olan kariyer olan brisi. inan aksi çok zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Öğretmenin markette çalışan asalak çocukla ne işi var abim git dengin biri ile mantık evliliği yap
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyon abi
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerek yok davul bile dengi dengine market müdürü veya bölge sorumlusu olsa neyse derim ama kasiyerse olmaz nasıl geçinceksiniz?
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sevmek ve sevilmek bence tüm mesele beni mesela mühendis istiyor ama sevmiyorum keşke sevebilsem
00 Yorumla
+1 yılBoş teneke birisi değil alnının teriyle parasını kazanıyor sonuçta. İşsiz olsa kabul etmem ama emek veren bir insanın da kalbini mesleği için kırmam. Ama evlenmem diyene de saygı duyarım. Herkesin kendi kararı☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın bende okumadım mesleğim yok ama evleneceğim adam devlet memuru
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılMesele çevremde biri daha var kadın öğretmen erkek tekstilde calısıyor ve gayet mutlular
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi hemcinsimden utanmaya başladım artık. Birazcık kalbinizle hareket edin ya ölmesizsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende atanmış öğretmenim. Öyle birini istemezdim.. İçime sinmezdi
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlay sadece maaşta değil. Ayrıca bu benim kararım, seni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi çok üstün gördüğümü ifade etmedim zaten.
Cevap sahibi+1 yılSen hukuk kazandın da ne oldu, bana saygı duymayı öğrenememişsin daha. Sanki kasiyer integral hesaplıyor abartma 😂
Cevap sahibi+1 yılO kasiyer de öğretmen olsaydı o zaman 🤣
Cevap sahibi+1 yılYa bak benim kendimi abarttığım yok, yüksekten uçtuğum da yok. Gerçekten emek verdim buraya kadar. Okudum çalıştım atandım çok şükür. Karşımdaki insandan da en az benim kadar emek vermiş olmasını, benim gibi iş sorununu bir yere kadar çözmüş olmasını isterim. Bu benim en doğal hakkım. Ki öyle gözü yükseklerde olan biri değilim. Eski sevgiliminde öyle çok üst bir mesleği yoktu mesela
Ama sen resmen mesleğimi küçümsüyorsun, saygı gösteriyorum diyorsun ama göstermiyorsun, sanki öğretmen olmak çok kolaymış gibi lanse ediyorsun. Herkes kendince bir şeyler için emek verdi, herkesin yaşantısı bir olmayabilir. Takındığın tavır hoş değil.
Ayraca tartışma polemik durumlarını sevmiyorum. Görüşüme karşı çıkacaksan daha fazla yazma lütfen, uzatmak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarkette çok kıza yazmıştır sen de onlardan birisin
00 Yorumla
+1 yılHer mesleğe karşı saygım var fakat karşıdaki kişi okuyamadı ise ve öyle çalışıyorsa sıkıntı değil tembelikten ordaysa o iş başka.
00 Yorumla
+1 yılPozisyon değiştirebilir erkek ya hani daha iyi işler bulabilir tabiki bir kızın yardımı ve konuşmasıyla kırmamak şartıyla
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi dengine bakmalı bazen o anki sevgi diye gördüğünüz tavırlar sizin ondan olan çok yüksek statü olmasa da kıdem farkı var
00 Yorumla
+1 yılCeo olmasini beklemiyorum tabi ama en azindan ogretmensemde kendim gibi bi ogretmen olsun isterim
10 Yorumlaİlerde sıkıntı olabilir kendine denk birini bulsan daha iyi olur gibi
10 YorumlaSevdikten sonra çöpçü bile evlenirsiniz
Emin olun.00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri