Sevgilisi olan bı kızdan hoşlanıyorum?

Starbucks tarzı bı yerde çalışan kız gördüm. Bakisip duruyoduk ama normal bakmadigina emindim. Sevgilisi olup olmadığını öğrendim ki sevgilisi varmış. Ben de kızı tavlamaktan vazgeçtim. Kendime iş ariyodum evimin yakınındaki yer olumsuz döndü. Ben de yolda yürürken kızın çalıştığı yere sorayım belki oradan dönüş alır çalışırım diye düşündüm. Evimin yakini bir yer. Başvurdum ve kızla aynı yerde çalışmaya başladım. Farkettim ki sürekli bakisiyoruz ve bana karşı utangac bı tavri vardi. Kız vardiya müdürü olduğu için istediği zaman oturabiliyodu. Ben de isten erken çıktığım gün kahvemi alıp bilerek boş bı masaya oturdum. Belki yanıma gelir diye ve geldi. 1.5 saat muhabbet ettik eski sevgilimin mevzusu açıldı aşk hayatımı birini sevdiğime dair her şeyi sorguladı. Ben de o çocuğu sorduğumda hee o mu boş ver onu yaa pekte önemli değil sevgili değiliz zaten tanımaya çalışıyorum falan dedi laubali bı tavırla. Ben o gün tam olarak benden hoşlandığına emin oldum. Aradan bı kaç gün sonra iş kahvaltisi düzenlendi ve erken saatte toplanıp kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra en az 5 saat uyuyabilirdi ama alttan alttan benimle vakit geçirmek istediğini üstü kapalı belirtti. Ben de teklif ettim ve saatlerce kafede oturduk. Çocukla konuşmasını keseceğini söyledi. Sonra yemek yemeyi teklif etti ve yemeği sen kafeyi ben öderim dedi. Bu da bı hoslanma belirtisi olduğunu düşünüyorum. Bakismalar arttı ve artık bakistikca belirgin bı şekilde bana gülümsemeye başladı. İlk iş zamanlarimda flörtü geldiğinde gözüme bakıp çocuğun elini tutar gibi yapiyodu. Ben bakınca elini geri cekiyodu. Dün o konuştuğu çocuk geldi ve elini tutmaya çalıştı fakat kız gözümün içine bakarak elini zorla çekti çocuğun elinden. Yani işin sonunda elini bile tutturmamaya başladı çocuğa karşı. Dün flörtü yanındayken 4 saniye boyunca kipirdamadan gözümün içine baktı. Ters koltukta otursa bile flörtü yanındayken sürekli arkasını dönüp bana bakiyo. Analiziniz ve yapmam gereken nedir sizce?
Sevgilisi olan bı kızdan hoşlanıyorum?