Bence verilen değerle ilgili olabilir.. eğer gerçekten bir kişi meşgulse o zaman dönüş yapamaz haliyle ya da dönse bile işi olduğunu söyler sadece.. ama çok fazla işi olmayan birisi çok hızlı bir şekilde döner.. çünkü karşısında ki kişiye değer verdiği için onu bekletmek isteme ya da aşık olduğu birisiyle mesela heyecanlanır direk cevap veriri yazmadan duramaz zaten.
Bu, bence karşı taraftan beklediğimiz ilgi ile alakalıdır. İstiyoruz ki hemen cevap verilsin, sadece biz ile ilgilenilsin. Ama unutmayalım ki insanların da birer hayatı vardır. Müsait değil o an belki. Başka sorunlar ile uğraşıyor olabilir. Bu ihtimalleri de göz önünde bulundurarak, insanların iki ayaklarını bir pabuca sokmadan, yani anlayış göstererek, sabırla bize dönmelerini beklemeliyiz. Bu her açıdan böyle olmalıdır diye düşünüyorum.
İşi gücü olmayan “umursanmadığını” düşünürken, herhangi bir işle meşgul olup empati yapabilenler bunu “doğal” karşılayabiliyorlar. Mesajla değer belirlenemez, değerli biri olduğundan sebep zaten seninle iletişim halindedir.
Tabii ki isin olur ama mesela 8 saat isin olmaz degil mi beyin ameliyati bime 8 saat surmez. Bi saatten sonra sevilmedigini veya sevmedigini kabul etmek gerek belki seni arsive atti ve o yuzden gormedi bile
Yani asosyal bir bağımlıysa hemen döner ( her zaman) . Uzun vadede sıkıntı çekersin sen hemen cevap bekleyen kişi. Dersi, işi gücü vardır sonra bakmıştır her saniye telefon elinde değildir. Bence bu daha iyi olmalı herkes için. Çünkü ikisi bir arada biraz zor hem işi olsun hem her dakka benle ilgilensin olmuyor. Ayranlar dökülmüyorsa tatsız olaylar yaşanır.
Geç yazan biriyle kimse mutlu olamaz. Bir kere anlaşamazsın bile.. O, sana erken yazdı mı sen de ona erken yazacaksın.. Her şey karşılıklı olacak yani.. İş konuları ayrı tabii kısa kısa cevaplar olabilir.. seninle gerçekten ilgilenen insan gizemli olmaya çalışmaz. Herkes göründüğü gibi olacak hatasını da doğrusunu da bence söylemesi gerekiyor. Karşıdaki insan s**** da değilse anlar zaten. 🤣
hayirrr , ben bazen araliksiz ders calistigim icin buldugum en kucuk firsatta uyukluyorum telefonu elime bile almiyorum. mesajlarada bakamiyorum. aslinda cok deger veriyorum karsidaki kisiye ama kendi hayatim daha onemli.
Geç dönen meşgul olabilir hepsi umursamıyor anlamına gelmez ama hızlı dönen de ne kadar değer veriyor soru işareti. Başka yapacak bişeyi olmayıp tüm gün mesajlaşıyorsa ne kadar değer veriyor anlayamam.
Bu şekilde ölçülmemeli bence yani sonuçta insanın o an bir meşguliyeti olabilir hemen cevap vermeyebilir geç cevap verdi diye önemsemediği anlamına gelmez. Mesajlaşma bu sonuçta anlık cevap gelmeyebilir.
Hayır bence onunla alakası yok çoğu insanda mesajıma geç cevap verdi kesin beni sevmiyor ve ya artık umursamıyor gibi düşünceler var ama insanın o an önemli işi olabilir ve ya cevap veremeyecek durumda olabilir yani bu gayet normal bi durum
Ben o şekilde ölçmem yaa. Kendimden düşünüyorum ben hiç öyle gördüm ama beklesin geç cevap vereyim demem görürsem o an yazarım. Ama görmezsem de geç cevap verdiğim de oluyor. Yani vakite bağlı 😅
Ya gözü telefonda mesaj gelmesini beklemek var, telefonu fırlatıp kenara arada sırada ekrana bakmak var ikisi çok farklı şeyler (çalışılan saatler haricinde).
Nezateken çalışmiyorken dünya çirkini yazsa yine cevap veririm istemezsem kibarca soylerim bilerek gec yazanda görüldü atanda inşallah her zaman onlarinda basina gelir bence en bos en karaktersiz insandirlar
Bazıları bunun öyle olduğunu düşünüyor ama ben genelde hızlı cevap vermeye çalışırım bekletmeyi sevmem. Bilerek yapılan bekletmeler olduğunu fark ederdemde ona göre davranırım sonuçta değer vermiyorsa değer görmeyi hak etmiyor
Hayattaki tek meşguliyetimz msjin diğer ucundaki insan degl
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değer değil heyecanla ilişkilendiririm bunu. Öncelik her zaman sevgiyle ilişkilendirilmemeli... Yeni bir flörte de saniyede dönebilirsin bu onu çok sevdiğin anlamına gelmez.
Alıştıkça sevdiğine de hemen cevap vermeye bilirsin... Sende olanın rahatlıgı rehavet yaratır. Sevsen bile. Taki kaybedene kadar.📌
Bir saat yazmadım diye ortalıgı koparan adamın son durumunu ne sen sor ne ben söylim 😄😂
eger o uygulamada online oldugunu goruyorsaniz ve uzun sure bakmiyosa bu sikinti ben sevdigim birinden bir bildirim alinca ay ne yazmis diye heycanlanip hemen bakiyorum bence bu bi sevgi gostergesi
Tabii ki değer veren her koşulda şartta her an hisseettirir küçük bir hareketiyle bile tabii kimisi rol yapar çıkarları için oda kendini belli eder zaten
Bilerek geç cevap veriyor olabilirler. Mesela ben bilerek 1-2 dk en az bekletiyorum sohbet ederken ya da karşımdaki kişi kaç dk bekletiyorsa iki katı bekletiyorum kısasa kısaas
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alakası bile yok her zaman ki gibi pek ç ok şeyi yanlış yerlerde arıyorsunuz