+1 yılAğlamak ya da duygulanmak Her insanın yaşayabileceği bir duygu olduğunu öncelikle aklının bir kenarını yazmalısın, duygularını bastırma istediğin gibi yaşa bazen ağlamak iyidir ama bazı şeyler de kabul etmek zorundasın duygularını kabul etmelisin bir şeyler olmuyorsa olmuyordur.
Unutmak zaman alır Ama bunu zamanla aşabileceğini unutma çünkü hayat sürekli bir kişinin yasını tutarak devam etmiyor, en azından karşılık alamamışsın hani karşılığını alıp duygularınla oynanan birisi olsaydın o zaman durum daha kötü olurdu.
Sana kötü gelen insanlarla iletişimi devam ettirme telefon numarası varsa sil sosyal medya mecrası varsa uzak durmaya çalış çünkü genelde bu tarz kişilerle sürekli takip edersen ve iletişim içinde olursan senin için kötü izlenimlere ve hiçbir zaman unutmakta zorluk çekmene neden olur.
Çevrene konsantre ol hayatına devam et, onlar olmadan önce neler yapıyorsan sevdiğin şeyleri yapmaya odaklan kendi değerini kendi kıymetini kendin belirle, mesela güvendiğin eşin dostun akrabanın dertleştiğin birisi varsa git onlardan yardım iste gerekirse yapabilirsen maddi durumun varsa psikolojik destek al senin için büyük fayda sağlayacaktır. Olumlu düşünceleri odaklanmayı hiçbir zaman ihmal etme hayatında eminim ailen seni seven insanlar da vardır onlara odaklanmaya çalış.
Ayrıca sadece senin değerli olduğunu unutma hayatımızda birçok insan girip çıkabilir bize değerli olduğumuzu hissettirebilir Ama bazen de kötü şeyler yaşayabiliriz bunların hepsi bir tecrübe, belki zaman içinde karşına öyle bir insan çıkacak ki bu yaşadıkların sana daha hafif gelecek ve mutlu olacaksın hayatta bazen mutlu olmak için mutsuz olmak da gerekiyor. Ama her şeyden önce kendini sevmeyi ihmal etme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimi sevsem,
onun hep uzakta bir sevdiği vardı,
unutamadığı ilk aşkı ya da onu ter... k edip giden sevgilisi…
Kimi derinden sevsem,
o bir başkasını derinden hatırlardı.
Öylesine çok sevdim ki onları,
başkalarına duydukları sevgileri anlatmalarını
sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim.
Beni yitirmekten hiç korkmadılar;
çünkü onlara göre fazla iyiydim;
bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.
Beni terk edenlerden tek bir dileğim olurdu.
“"Ne olur, bir daha beni aramayın!
Çünkü ben kolay unutamıyorum.
Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini”"
böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni…
Soluksuz ve umutsuz kaldığı bir gecede mutlaka akıllarına ben gelirdim…
O, yedek sevgili! …00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşlandığınız ama karşılık alamadığınız birini unutmak zaman alabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın ve sabırlı olun. Zihninizdeki imajları değiştirin. Sürekli olarak hoşlandığınız kişiyi düşünmek yerine, onunla ilişkilendirilen olumsuz duyguları ve deneyimleri de göz önünde bulundurun. Bu şekilde onunla ilişkili olumsuz duyguları azaltabilir ve onu unutmak daha kolay hale gelebilir. Kendinize odaklanın ve başka aktivitelere yönelin. Yeni hobiler edinin, eski ilgi alanlarınızı yeniden keşfedin ve sosyal çevrenizi genişletin. Bu şekilde dikkatinizi dağıtarak hoşlandığınız kişiyi düşünme eğilimini azaltabilirsiniz. Ve en önemlisi, kendinizi affedin ve bu sürecin doğal bir parçası olduğunu kabul edin. Herkesin yaşadığı bir deneyimdir ve zamanla geçecektir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle bir unutacaksın ki aklına bile gelmicek karşılık yoksa bir iliskide umrumda olmasın kendine zarar verirsin seni sevene seninde sevcene bak başka şeylerle ilgilen unutursun...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, aşk işte bazen süper bir hikaye, bazen de elinde koca bir mendil yumağıyla bitiyor. 💔 Ama unutma, her aşk acısı da seni yeni bir maceraya doğru bir adım daha yaklaştırıyor. Unutmak için kendine zaman tanı, güzel şeyler yap, sevdiklerinle vakit geçir, belki yeni bir hobi edin. Ve en önemlisi, kendini ödüllendir, çünkü sen her şeye rağmen harikasın ve mutlaka bu durumdan daha güçlü çıkacaksın! 🌟 Aynı ortamdaysan, biraz mesafe koymak da iyi gelebilir. Zamanla göreceksin ki, bu deneyim seni daha da güçlendirip, ileride kim bilir, belki de hayatının aşkına bir adım daha yaklaştıracak. 💪🏼 Kalbini hafifletmek için buradayız, her zaman konuşabileceğini unutma!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle yaşadığınız şey gerçekten üzücü yani sizi anlayabiliyorum ama hayat devam ediyor sonuçta. O kişi reddetti veya istemedi diye siz değersiz biri değilsiniz. Sizin kıymetinizi gerçekten bilecek birisi de çıkacaktır elbet. O güne kadar sadece sabredin ve o kişiyi de unutmaya bakın. Zamana bırakın kısacası.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıksız olduğunu düşünürsen unutman daha kolaylaşır, sevgide ısrar olmaz...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kimseye açılmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de açılmadım
Hoşlandığınız ama karşılık almadığınız birini unutmak, zaman alabilir ama mümkündür. Öncelikle, bu kişiye karşı duygusal mesafe koymak önemli. Sürekli onunla vakit geçirmek, duygularınızı güçlendirebilir, bu yüzden biraz uzaklaşmak faydalı olacaktır. Kendinize odaklanarak, hobilerinize ve kişisel gelişiminize zaman ayırın. Ayrıca, yeni insanlarla tanışmak, sosyal çevrenizi genişletmek, eski duygulardan uzaklaşmanıza yardımcı olabilir. Unutmak, duyguların zamanla geçmesiyle mümkün olacak. Bu süreçte, hislerinizi kabul etmek ve doğal olarak bırakmak önemli. Kendi iyileşme sürecinizi aceleye getirmemek, size daha iyi gelir.
00 YorumlaSırf bunun için ağladıysan sıkıntı büyük demektir yalnız insanlara bu kadar kolay kendini kaptırmamalısın çok üzerler seni. Unutmak için biraz düşünce yapını değiştirmen gerekiyor bir insana ben neden bu kadar kısa zamanda bağlanıyorum diye çünkü bunu unutur yarın başka biri çıkar aynı moda girersin.
20 Yorumla
+1 yılSana kendi yaptığımı anlatayım. Hoşlandığım kişi de duygularımın karşılığı olmadığı için ondan vazgeçmek istiyordum. Okulda da tam benim ideal tipimin vücut bulmuş hali vardı. Kendi kendime onu eleştiriyordum olumlu anlamda. Onu düşünmeye çalıştım. Uyumadan önce hoşlandığım çocuğu değil de onu düşündüm. Sonra hoşlandığım çocuğa olan duygularım yavaş yavaş tükendi. Ama bu seferde o çocuğa çok bağlandım. Neyse bunu pek çok arkadaşıma önerdim ve işe yaradı. Umarım sende de yarar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun tek formülü şu. Onun reddini seni istemediğini düşünmek yani olumsuzlukları düşünüp ona göre hareket etmek. Güzel anları ya da hisleri değil
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kaybettim sandığım için korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılO hiç senin olmadı ki kaybedesin
Soran+1 yılBir aralar bana karşı çok iyiydi, hislerimiz karşılıklı sanmıştım
+1 yılPonçik Hepimiz böyle büyüdük sana abin olarak şunu tavsiye ederim hayatta karşılığı olduğuna inanmadığın şeylerin peşine düşme
30 YorumlaAynı ortamda bulunmamaya çalış bahçeye çık derslerine odaklan ya da telefona göm kafanı (kitap oku dicem de ona da bir kulüp bulurlar ) ahh romantiğim bağladı gibisinden belki de
10 YorumlaOnu gözünden düşürmen lazım, beni sevmeyeni sevmem diyip özgüvenini zirveye çıkarmalısın
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gelmeye çalışarak. Aynı ortamda olmak yeterince hatırlamaya zorluyor insanı. Unutmayı önce kendin isteyeceksin ve bunun için çabalayacaksın. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
00 Yorumla
+1 yılBenimde sınıfta sevdiğim bı çocuk vardı ama onun gözü başka sınıftaki kizlardaydi ben 2 sene kadar sevmiştim kendisini 🤨 sonra zaten mezun olunca insan unutuyo o anki hisleri geçiyor bı nevi ama sen gerçekten aşık olmuşsan böyle beraber grup sohbetlerine girmeye çalış ya da ne biliyim ödev kontrolu oluyorsa sen yap klişe olcak biraz belki ama biz klişelerden devam şansını dene 💅🏽
00 Yorumla
+1 yılParola şifresi unutur gibi unutulur yemeği ocakta unutur gibi ödev yapmayı unutur gibi başka şeylerle okadar meşgul olacaksın ki varlığını unutucaksin hatırladığında sana bı yük olmaktan başka bir anlamı kalmayacak
10 Yorumla
+1 yılBir gün gelicek ve gülüp geciceksin hep öyle olur bı ara takıntı yaparsın zamanla geçip gider her şeyin ilacı zaman kendini üzmene değmez inan ki
10 Yorumla
+1 yılOnu görmezden geleceksin. Bakmayınca görülmüyor zaten. Maksimum sesini duyarsın ben de öyle oldu
00 Yorumla
+1 yılKafada bitırmeye çalıs. İsteseydı olurdu olmadı de sureklı. Bn ole vazgecıyrm konu kişi neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de flörtleşip reddedildim hem de öyle acı şekilde yaptı ki bunu ondan soğuyayım diye. Halbuki daha kötü oldum hayat enerjim çalındı 😓
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun kötü yönünü al ve sinirlen unutabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar olan durumu kabullenmek dışında başka bir alternatifin yok, anlam yüklememeye çalışmalısın..
10 YorumlaO ortamdan biraz kandini soyutla onu görmezden gel umursamıyormuş gibi yap ve onun hakkında kimseyle konuşma zaman geçtikçe unutursun başlarda biraz acı çekip zorlansanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna denk birisini bulup sevgili olmadan, unutamazsın
00 Yorumlaplatonik aşk saçmalıktır. meşgul ol kendinle. kabullen. baktın dayanamıyorsun ortamı bırak onunla tüm ilişkin neyse kopar. ruh sağlığı için şart bu..
00 Yorumla
+1 yılSeni umursamayan birini bu kadar umursaman ne kadar doğru kendi kendine edersin takıntı haline getirirsen bir de vay halina. boş ver takma
00 Yorumla
+1 yılkuruntu yaparım içimde onu kendi kendime kötülerim bir süre sonra dediklerime cidden bağlandığım ve inandığım için onu sevmeyi de bırakıyodum
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum
Anlatmak istersen eğer buralardayım03 Yorumla- +1 yıl
13 günde nasıl unuttun
Taktik?
Soran+1 yılBuldum, hoşlandığını söylemeden ona ağlıyorsun, o da sana git diyor. Hem hoşlandığını demeden red yediğin için insan duyguları öyle bir durum yok deyip siliyor direkt. Yaşandı.
- +1 yıl
Ben reddimi yedim zaten de
Devamı gelmedi yani
+1 yılSana yazık degil mi döktügün göz yasina bazen akilina bırakmak iyidir akışına bırak uzülme lütfen
00 YorumlaBende de oldu hele her gün görüyorum bir iki ay sonra sogudum krakterine baktım sonra unuttum
00 YorumlaBence değmiyor boşversene kimse senden değerli değil
00 Yorumla
+1 yılMikine takmayarak. Mesela şöyle düşün o seni kaynetti
00 YorumlaNe yaşadın ki unutmayacak takıntılı kızlar erkekleri korkutur sal gitsin yoksa hep yanlız kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 6 saat ağlamıştım çok zor suaj aynı durumda olduğum icon bişey dıyemıyorum ama unutmaha calıs
00 YorumlaO ortamdan çıkarak en başta
05 Yorumla
Soran+1 yılOkulu mu terk edeyim ne yapayım
Soran+1 yılSınıf zaten az kişi
Soran+1 yılÜzerine önümde oturuyor, yapacak pek bir şeyim yok, bu yüzden sordum buraya. Sanırım unutamayacağım
+1 yılBu da fazla ergence ama geçer
00 Yorumla
+1 yılBi 4 saat daha ağla gel ben de düşüneyim o ara
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Kabullenip yoluna bakarak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen aylarca ağladım ama sonuç yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi şekilde unutuluyor
00 Yorumla
+1 yılkanka bı çözüm bulursan banada
haber versene01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum, hoşlandığını söylemeden ona ağlıyorsun, o da sana git diyor. Hem hoşlandığını demeden red yediğin için insan duyguları öyle bir durum yok deyip siliyor direkt. Yaşandı.
+1 yıl4 saat mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Baya olmuş
Soran+1 yılÇok üzüldüm çünkü
- +1 yıl
Geçti mi
Soran+1 yılHayır hala çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Him konuşalım mi belki iyi gelir
+1 yılcannSınn..
09 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatıyorsun amca?
- +1 yıl
sana bir harf yazan ellerim kırılsın
Soran+1 yılBoş şeyler yazma sana zahmet
- +1 yıl
YoRuMuMu SiL..
- +1 yıl
boynum kırılsın
yorumumu silll - +1 yıl
Allah uzun ömür versin
yorumu sill
Soran+1 yılErgen misin?
- +1 yıl
sorma sanana
YoRuMuMu sil
+1 yılAğlamak niye peki? Ne için
010 Yorumla
Soran+1 yılBana soğuk yapıp başından savması değersiz hissettirmesi umursamaması üzüyor işte
- +1 yıl
Komiksin
Soran+1 yılNeden komiğim? Aşık olduğum kişi için ağlamak neden komik oluyor?
- +1 yıl
Çok komik bence. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali
Soran+1 yılHaberi var, üzüldüğümü bile bile yapıyor. Şayet duygularımı yönetemiyorum. Bu yüzden sordum nasıl unuturum diye
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker. Başkasıyla konuşmaya başlayabilirsin
Soran+1 yılKonuşacak başkası yok sorun o
- +1 yıl
İnstagrama bak illa vardır ekleyen abazalar. Eli yüzü düzgün olan biriyle konuş işte
Soran+1 yılInstagram’ım yok, sevdiğim çocuk kullanmıyor diye silmiştim. Ayrıca yüz yüze tanımak istiyorum
- +1 yıl
Nasibini bekle o zaman
+1 yılonu başkalarından dinle yani onu sevmeyenlerden
00 YorumlaSeni zavallı şey
00 Yorumla
+1 yılOrtamını değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu benim için çok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğlama ya
011 Yorumla
Soran+1 yılKalbim acıyor
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılBeni değersiz hissettiriyor unursamıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama biliyor musun şimdi çok üzüldüğün için gelecekte ki hayatını mahvedebilirsin bunu düşün ve ona göre hareket et kimse unutulmaz değil kimse mükemmel de değil sadece biz kafamızda büyütüyoruz um çok mutlu bir hayatın olur 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım senin de
Cevap sahibi+1 yılBen senin şu an unutmazsan ve sevmeye devam edersen gelecekteki halin olabilirim ondan dolayı kendine odaklan geç olmadan
Soran+1 yılSen unuttun mu peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet geç oldu ama her şey için
Soran+1 yılNasıl unuttun ve neden geç oldu?
Cevap sahibi+1 yılHem başkasını sevdiğini öğrendim hemde yoruldum sevmekten sıkıldım niye o kadar harap ettim diye krem pişman açıkçası çünkü etrafta çok fazla erkek var
Cevap sahibi+1 yılPişmanım *
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni birisini bul
Kimse için ağlama06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demekle kolay olmuyır
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılBüyüdükçe anlarsın
Soran+1 yıl18’im, önüme gelene aşık olmuyorum ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılÜzücü kardeş
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörmezden gelerek yokmuş gibi davran
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboş ver geçer