En son ki kız arkadaşım bana çiçek almadım diye bu kelimeyi söyledi. Size karşı taraf böyle bi kelime kullansa tepkiniz ne olurdu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Deger verılenler oylelerı oluyo genelde zaten bısey demezlerdı
Bi çiçek alınmadı diye böyle bir söz söylenir. Üstelik seviyorum dediğin insan karşındaki
Soylenmez ama soyleyene kıymet verılıyo bu da gercek. Cıcek almadım hedıye almadım hesap odetmedım benı al benı bırak trıplerım olmadı ama bunları yapınca da onemsenmıyoruz. Onemsenmedıgunı dusunup demıs ama yanlıs
Bana da senin gibi düşüneni denk gelmedi. Hep alacak edecek yapacak erkek sonuçta kafasında olanlar beni buldu
Sans meselesı demek kı uzgunum ama her ıkı cınsınde kıymet bılmeyenı ve arsızı var herkes hak ettıgıyle olsun ınsallah
Valla ona zaten benim gibi sabreden olgunluk gösteren insan hayatta çıkmaz karşısına
Cıkar cıkmaz o da onun sansı artık ama ılıskıde hedıyelesmek hosnut eder deger gordugunu dusunur aöa bana cıcek al bana bunu al denılmez. Ic yuzunu bılmıyoruz tabı ama sınırlenıp dedıyse uzulup vs ozur dıler belkı
Elbette öyle. Bu olaydan 1 hafta önce doğum günü vardı. Elbise aldım, saat aldım, pastasını da aldım. Çiçek de almamış da değilim. Tutturmuş çiçek çiçek.
Kavga vs mı oldu kı neden cıcek almadın dıye tutturdu pekı? Yanı gonlunu almam bı meseleyse gecıstırıyosun sanmıstır belkı
Durduk yere oldu. Bide ne dedi biliyor musun. “Geçen doğum günümde gitmiş elbise saat almışsın, bi
Çiçek alsan o bana yeterdi. Al elbiseni saatini g*tne sok” . Lan insan bunu düşmanına deme. Bak bu ayrılık kavgası değildi he. Normal bu kızın tarzı karakteri böyleydi
Boyleydı dedın yanı bılıyodun aslında demek kı. Ne dıyım ıste kardesım boyle olunca erkekler yere goge koymuyo kapısında kole oluyo emın ol senın gıbısınıde bulur daha ıyısını de. Nerde anlayıslı gozu gonlu tok bırını gorsem ne hedıye almıs ne bı fedakarlık gormus. tecrube say artık
Yahu konuşturma beni burada milletin içinde. Bilmediğin şeyler vardı ilişkide. Sabır sabır sabır ha düzelir ha düzelir yok. En son bitirdim artık başka çere yoktu
Böylesi büyük laflar etmiyoruz
Büyük laf etmek değil bu , büyük yobazlık
İnsan sevdiğine böyle laf etmez.. sonuçlarına katlanır
Bide özür dilemem sende çiçek almadın sende hatalısın demesi 😰
Öyle laflar vardır ki.. o lafin üzerine özür olmaz.. bir erkeğe söylenecek en son laftır adam değilsin.. özür beklemen yanlış olmuş.. resti bir kere çeker ama tam çekersin..
Bitti zaten. Çocuk büyütemem bu yaştan sonra baksın işine
Haklı
Çünkü değer vermiyor diye düşünür
Al işte bi tane daha geldi. Nerede tam olarak haklılık payı?
Çiçekle böcekle mi ölçülür değer? Şu devirde en büyük değer nedir söyle bakalım
İyi düşün ama
Evet çünkü araştırmalar diyor ki seven erkek hediye vermekten memnuniyet duyar
Çiçek değer ölçütü olmasada sevgi göstergesidir
Ben çiçek seven bir kız değilim ama bunu alınca mutlu olurum
Kendini haklı görüyorsun ama bu seni haklı yapmaz
İyi düşün demek bir manipülasyon tekniği yemezler