öğle saatlerinde normal mesajlaşıyorduk iyiydik, ikindi gibi reels attı biraz ona konuştuk
5 saat yazmayınca ben yazdım bu sefer modu düşük gibi kısa cevaplar veriyor, ters gibi
bu durum çoğu zaman yaşanıyor. niye bunu yapıyor ve ben ne yapmalıyım?
öğle saatlerinde normal mesajlaşıyorduk iyiydik, ikindi gibi reels attı biraz ona konuştuk
5 saat yazmayınca ben yazdım bu sefer modu düşük gibi kısa cevaplar veriyor, ters gibi
bu durum çoğu zaman yaşanıyor. niye bunu yapıyor ve ben ne yapmalıyım?
Belki gün içerisinde sıklıkla konuşmak istemiyor olabilir. Ya da o saatte arkadaşlarıyla oyun oynamak da istiyor olabilir (oyun dışında başka şey de olabilir)
yok ya genelde "uzanıyorum, oturuyorum" falan diyor. böyle detay vermeyince de benim canım sıkılıyor
Yani öyle diyor olabilir ama aslında ne olduğunu görmeden bilmek pek mümkün değil. Yorulduğu için de olabilir tabii. Gün içerisinde yorucu temposu varsa, ihtimal veririm
Cevap
3Cevap
Günlük hayatında sıkıntı yaşıyor olabilir
bilmiyorum olabilir ama benle paylaşsın isterdim de erkekler çok paylaşmayı sevmiyor mu
Duygusal konulardan kaçarlar genelde
maalesef, neden böyleler ki? oysa ben bazen duygusal konuşmak istiyorum
O biraz aşılanan şeyden kaynaklı " Erkekler dik durur. Sorunlarını çözer, ağlamaz." gibi
Yorulmuştur, cani sıkılmıştir
normal mi peki böyle yapması?
Böyle yapmasının sebebini öğrenmelisin, canın mı sıkkın, bir şey mi oldu, konuşmak ister misin gibi yumuşak cümlelerle
ya soruyorum "nasılsın, canın mı sıkkın" diye bu sefer de yanlış anlayıp "iyiyim diyorum ya öyle mi duruyorum neden soruyorsun" falan diyor boş yere tartışma gerginlik sebebi, sırf bu yüzden "nasılsın" demeye bile korkar oldum
Bırak o zaman kendi haiine
Herkes sabah akşam konuşmayı sevmez.
iletişimsiz sevgililik mi olur?
Senden sıkılmıştır
hmm ben olduğum gibi beklerken mi geliyor bu sıkılma perileri?
Evet senden sıkılmış doğru düzgün cevap vermiyor
ben ne yapayım?
Sessizce uzaklaş ne yapacaksın. Konuşmanın bir anlamı yok ya da ilişkiye heyecan lazım. Cinsellik yaşadınız mı peki
Eee saf
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?