İlişki içinde başka erkeklere gözüm kayıyor neden?

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum, sevgilimle çok güzel giden bir ilişkimiz var 3 yıldır bu bozulmadı anlayış, sevgi, sadakat, fedakarlık hepsi var yeri geldi arkadaşlarımızla düşman olduk birbirimiz için. Fakat önceden kendisi çok tatlı yakışıklı biriyken bir anda kilo aldı, kendine dikkat etmemeye başladı, saç sakal tıraşı ayda bir gidiyor, bazen Hiç gitmiyor.. Ki ben çok özen gösteririm kendi giyimime kuşamıma saçıma vesaire... Bu çocuk neden kendine dikkat etmiyor? Bende alımlı güzel bir kızım, hiç demiyor mu Bu kızın gözü kayar? seviyorum onu da bırakmak istemiyorum. İnsan biraz da olsun bi aynaya bakmaz mı ya? En son buluştuğumuzda ter kokuyordu, kokuya çok dikkat edilmesi gerekmez mi biriyle buluşmadan önce? onu geçtim giyime kuşama da dikkat etmiyor. Doğru düzgün bir işe girip çalışmıyor. Sürekli gir-çık yapıyor. Evlilik bile düşünemiyorum. Böyle nasıl devam edeceğim kizlar bana bir akıl verin. Dışarıdaki erkeklerle ister istemez gözüm ilişiyor, Mesleği olan ve kendine bakan erkeklere. Çünkü 25'inden sonra gönül eğlendirmeye değil artık ciddi bir ilişki içinde olmak ister insan. 25 yaşındayım. Bana yardımcı olun lütfen.

İlişki içinde başka erkeklere gözüm kayıyor neden?