Erkeklerin şu çıtır sevdasına ok de , neden yaşca buyüklere teyze diyorsunuz?

39 yaşındayım 40 olucam agustosta. Yaşımı gostermem, hatta inanmazlar şok olanlar da oluyor. Şu yaşıma kadar da güzel olduğum vurgulandı. O kadar doydum ki iltifatlara ilgiye.. o yüzden beni gormeden burada teyzee diyenlere içimden gülüyorum :) yani yaşımı da gosterebilirdim. Ya da kıcinin killari beyazlamış erkeklerin çıtır kız istemelerine de birsey demiyorum herkesin kendi hayatı secimi. Şunu anlamıyorum sadece adam 30 -40 yaş arası gelmiş bana teyze diyor sosyal ortamdan nahsediyorum dişarda görse ağzınin suyu akar o başka 😄 ki benim erkek arkadaslarim hep benden kucuktu. Neyse yani konu o yaştaki cocuk doguramaz , o yaştakiyle evlenilmez , o yaştaki artık gecmiş onla olmaz gibi onyargılarinızı alıp gider misiniz? Alma evlenme begenme seni zorlayan mı var! Ama kucumsercesine ondan gecmis diyemezsin. Bircok genç kızdan iyi gorunuyorum allahın bana torpili 💗 olmayabilir de ! O yaşa kadar belki istedigi gibi biri karsisina cikmadı çıkanlar yanlisti ve ya yanlış secimler de bulundu evlenmedi. 47 yasinda doguran da var 17 de evlenip cocugu olmayan da.. hiçbirinizin hikayesi bitmedi derim ben. Bir de kader diye birsey var Rab ne derse o !

Erkeklerin şu çıtır sevdasına ok de , neden yaşca buyüklere teyze diyorsunuz?