Tamamen katılıyorum hiç kendilerine bakmazlar bir de mükemmel kusursuz güzellikte kadın isterler ya sen önce bi aynaya bak neye benzediğini gör de istemeye hakkın var mı yok mu iki saniye düşün akajskdkdkdkdkfkfkfkr
Bu bir nevi kadınların erkeğe muhtaç olduğuklarının göstergesi sende açıklayarak belirttin yavrum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadinlar erkeklere muhtaç ama sevgi muhtaci sizin yüzünden millet dogru erkek bulamıyor bakıyor ki tipi azıcık iyi olan kendisini b*k sanıp her istediğini yapıp aldatıyor güzeller de çirkinlere gidiyor işte
Sen ne anlatıyorsun yaa 😅😆 kadınlar da çalışıyor artık e kaldı ki erkek olan sizsijiz tabi essek gibi çalışıp getirmek zorundasınız erkeğim diye geçinmek niye o zaman hahaahha
Erkekleri yuceltmek gibi olmasin ama bazi çok kendini bişey sanan kızlarda erkeklerden cok fazla şey bekliyo ama kendileri de bir bok olamayan cinslerden bu konuda sadece erkek milletini gommeyelim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hahaha 🤣😂 çok komik ya 😂😅😎mizah şov komedi yha 😂🤣😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çirkin kız yakışıklı erkek hiç yokmuş 😅 uzayda mı yaşıyor bu
Yani seni biri fena haşlamış bunu paylaşmanın teğkisi bu ama kimin ne dediğine bakarsan devam eder yani senin ne düşündüğün benim afedersin şeyimde değil
Bak ben kendimi çok beğenmediğim için paylaşmıyorum sesim cok çıkmıyor yani siz erkekler de tip yok ağzı iyi calisiyor diye kapıyor güzel kızı taktik bu
Benim soruma kendini böyle avut diyerek yorum yapan küçük düşürmeye çalışan sensin sonra çıkıp ben kimseye laf etmedim demen sinir bozucu cahil ben mi oluyorum
O fotodaki özellikleri beğenmeyen milyonlarca erkek var isteklerinin ardı arkası kesilmiyor renkli göz beyaz ten dolgun dudak sapsarı kızıl saçlar erkekler çok cins kadınlar çirkin kara kuru erkek seviyor yine