AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zevksiz, cekingen, cirkin, ukala, fesat hata en pic insanlarin bile arkadaslari ortami var cunku hicbiri engel degil seni bu kadar kotu yapan sey ne
Benim engelim öyle bir engel ki iki cihan bir yakaya da gelse o engel kalkmayacak. Derdimi ben bilirim.
Neymis derdin
1- ÖZGÜVENSİZLİK 2-SORUMLULUK ALMAYI SEVMEMEK 3-İNSAN SEVMEMEMEK 4-YALNIZLIĞI ÇOK SEVMEK 5-HAYATTAN KORKMAK 6- YETERLİ ALT YAPIYA SAHİP OLMAMAK 7-TUTUMUNU 12 YIL SÜRDÜRMEK 8- KENDİNDEN NEFRET ETMEK 9-HAYATIN KANUNA HER ŞEKİLDE KARŞI GELMEK 10-HAYATI YAŞAYACAK KRİTERDE OLAMAMAK
Off cok karamsarsinn abi
Eee doğal olarak yaşadıklarımdan kaynaklı herkes sizin gibi özgür değil ki
Dedim ya
Insanlari sevmemen senin onlara degil onlarin sana erisememesi anlamina geliyor ve arkadas edinmek icin bi alt yapi gerektirmiyor tek gereken bir dil bilmek ve asla sorumluluk gerektirmiyor birinin arkadasi olmak onun annesi olman gerektigi demek degil anlasamazsan konusmayi kesersin ve insan yasi kadar degil yasadiklari kadar buyuktur bu bes para etmeyen dunya icin kahrolmaya degmedigini bilmen gerekir
İnsan sevmediğim gibi kendimi de sevmiyorum hiç çalışmadım bile normal biri değilim ki. ben erişsinler demiyorum ki zaten istesemde olmaz. instada şehir dışı bir arkadaşım var da ne oluyor. mesele burada insan ve arkadaş değil Kendimle çelişiyor olmam sorunlarım. öyle bir dünya için 12 yıldır kendimi uzak tutuyorum düşün yani.
herkes gibi olmak hic kimse olmak gibi bisey kendini kaliplandirmaya calisma hepimiz bir rengin ayni tonlari olmak zorunda degiliz farkli renklerdir hayata renk katan. kabul gormek icin ozunu kaybetme varsin olmasin yalnizlikta guzeldir arkadaslikta birini secmek zorunda degilsin istedigin zaman istedigin yerde olmaya calis hayatinin basrolu sensin neden kendinle celisip sinirli olan yasamini zorlastiriyorsun s**tir et knk birak akip gitsin kendini bi kaliba sokmak zorunda degilsin
Benim için ehliyet almak araba almak sürmek sevgili yapmak evlenmek arkadaş yapmak gezmek yurt dışı görmek Atatürkün gelmesi kadar bir ihtimal yani hiç bir zaman. ben kimim ki s*çtığın bok olamam. konu bu yani. ben 12 yıldır market dışı dışarı çıkmıyorum biliyor musun çalışmıyorum kendimi sevmiyorum. İstediğim bir yer yok ki. Ben figüran bile olamam o filimde. oooo 12 sene odama kapattığımı duysan bir de kendimi ne dersin acaba. napacağım lise bir terk hayata küs kendini sevmiyorsun istediğin görünümde değilsin asgari ücret 17 bin 402 için 12 yıldır yemek içmek yatmak bilgisayar oynamak yerine 30 gün çalışıp kendini yor mu. çalışıp napıcam. benim bir hayalim amacım hedefim kimseden ve hiç bir şeyden beklentim var mı diye sorsana..
12 yil b*k gibi gecirmissin gelecek yilarinida oyle gecir abim rahatsiz degilsin demek ki bunun icin bi caban bile yok ben soyleyim ben boyleyim bitti o kadar icraat yok
kendinden bezmislik herkesi kendinden ustun gorme aktif figuran bile olmaz senden
Ve senden cok var sorun buysa yalniz degilsin
Ne yapacaktım geçirmeyip de benim etim ne budum ne lise okumadım zaten. niye çalışacakmışım insan içine girecekmişim ki hayalim mi var sanki. Çaba icraat dediğin şey 12 yıl şişman bakımsız konforda kaldıkdan sonra 30 gün kendini yorup ne yapacağını bile bilmediğin 17 bin 402 için mi?
Ben senin s*çtığın bok bile olamam. benden değil hayat denilen filmde başrol arkalarda gözüken figüran bile olmaz. Kimse benim gibi 12 sene eve kapatmış mı ki kendini? türümde tekim kimse bu kadar uzun süre depresyonda kalmaz ben hariç.
Anladın herhalde
Kendini eve kapatimip tum insani iliskilerinden uzak durman senin tercihindir bunun calismak istememenle ne alakasi var hem kimse sana asgari ucrekle calis demiyor bu zamanda fikir para ediyor karinca gibi calismak degil
Gerci sende ne fikir var ne hayal gucu ondan bu drama queenligin
Herkesin cektigi zorluklar farklidir acilar kiyaslanamaz ama derler acin kadar buyuksun ama belli ki sen acinin altinda ezilip kalmissin
Arkadaş maddi gücüm ve karakter el vermiyor işte hayatı insan gibi herşeyi dolu dolu yaşamamaya en başında normal olacaktı herkes gibi lise bitirip herşeyi herkes gibi normal yaşayacaktın en başında anlasana. benim tercihim değildi ayrıca o zaman 16 yaşında aklı olmayan bir çocuktur. biz neydik ne olacaktık ailemde tek lise mezunu yok fakir cahiliz ne anlatıyorsun.. Bir şey yaşamadım ki altında kalayım
Ulkede okul okumamis veya madi acidan iyi olmayan milyonlarca insan ver cevremde dahil ama hicbiri senin gibi triplere girmedi maddi guc bi etken olabilir ama asil sebep karakter onayladigin gibi
Ruhun ezilmis senin ister zengin ister fakir ol degismez
Yaşadıklarım travma ve ağır şeyler ister inan ister inanma , Hiç büyümedim sorumluluk almadım , Dünya beni yuttu bütün bunlar ister istemez oldu bu aileye düşünce. Kimse benim gibi hayata karışmakdan korkmaz ki her gün kendini bilgisayara vermez ki zaten. BENDEN NE KÖY OLURMUŞ NE KASABA. Zengin olsam değişir belki ama gördüğün gibi yaşam sevincim yok.
Sana ozel bisey degil herkesin yoluna zorluklar cikar sen kendi zorluklarinin ustesinden gelememissin e tabi yarisa giremezsen kaybetmen imkansiz, sen cesaretsiz bir insansin bunu kabul etmen yeterli. İyi geceler dilerim 💖
İşte özgüven yok. her şey en başında olacaktı bakalım zaman ne gösterecek ilkokul arkadaşım bakarsa onunla konuşucam
Yeter ya her sey basindan olacakti diye diye omrunu yedin s*alak misin sen ilk golu yedin diye maci mi birakican
İnsan yas aldikca azicik olgunlasmaz mi ya
Ben 16 yaşından beri böyleyim 28 oldum 12 yıl geçti hala kendimi çocuk gibi hissediyorum özgüven de yok sorumlulukda hiç hayalim yok beklentim yok. çalışıp napıcam diyorum 30 gün kendini yor nerde yiyeceğin bile bilmediğin 17 bin 402 için işden eve evden işe yapacağıma Olan oldu diyip yiyip içip günlerimi boş geçirip bilgisayar başında keyif ediyorum üstelik kilo alsamda dişlerimi kaybetsemde.. ben kendimi hiç sevmiyorum hemde hiç ölümden korkmasam çokdan intihar etmiştim. hiç özgüvenim yok hayat benlik değil sanki.
Daha fazla yormayacagim kendimi psikologa gitmeni oneririm
Özür dilerim gerçekden sıkıntı verdiysem. psikologa gittim faydasını görmedim benim sorunum zaten şurdan şuraya gitmekde olan sıkıntı. psikolog ilaç verip geri yollar içsem içmesemde kendimi dev aynasında göremem. sürekli eve ait hissediyorum kendimi , evden başka gidecek yerim yok sanki.
İlk golü yedin diye maçı mı bırakıcan diyorsun 12 yıl olmuş bırakalı Artık şu an hayat beni yutmuş durumda , Herşeye Uzak , Yabancı Ve Geri Kaldım...
Yordun beni be kardesim demeki bozmak istemiyorsun yasantini tamam boyle kal ne gerek var kucuk emrah olmaya nasil istiyorsan oyle ol
12 Sene dile kolay kim bu kadar konfordan sonra kendini iş hayatına sosyal hayata atar İstesende bir şey olmayacağı pek aşikar değil mi. Zevksiz, cekingen, cirkin, ukala, fesat hata en pic insanlarin bile arkadaslari ortami var cunku hicbiri engel degil seni bu kadar kotu yapan sey ne DEMİŞTİN EN BAŞINDA.. Şimdi anlamışsındır.
Ben isteyipte yapmiyorsun karsiliginda bu yaniti verdim senin secimin oldugunu nerden bilebilirdim
Birincisi isteyip de yapmıyorsun değil yapamıyorsun , İkincisi de benim seçimim değil yıllar önce 16 yaşındayken hiç bir şey bilmiyorken düştün bu dünyaya karşılaştığım ilk engelde lise de dersleri bilmeyerek gerek baba gerek fakirlik gerek benim kişilik hepsi böyle olmaya çekti , Yani isteyerek bilerek değil.
Aynen knk en fakir en psikolojisi bozuk en yazik sensin
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey
12 yildir yiyip hic calismadiysan basinda catin ustunde yorganin varsa buna fakirlik diyemezsin
Son yazdigini okumadim bile papagan gibi tekrarliyorsun hep ayni bos bahaneler
fakiriz yalan söylecek değiliz fakir tek lise mezunu olmayan asgari ücretli dar gelirli bende ölen babanın maaşını yiyen zavallı garibanın tekiyim
O kadar kussen ailene ne yardim aliyorsun nasil geciniyorsun go*mu veriyorsun bos yapma
Sen kolay mı sanıyorsun bu psikolojiye girmeyi bahaneymiş herkes gibi aynı laf yaşamayana göre bahane zaten.
Muhtemelen trol soru bile olabilirsin ayirdigim zamana yazik
Off yeter kezoo yazma daha
Sende empati yoksunusun belli. anne dışında abilerle kavgalıyım. ölen babanın maaşıyla geçiniyorum benim geçimemden ne olacak ekmeğimi suyumu ver yeter.
gerçekde trol değilim neden inanmıyorsun elime ne geçecek özelden spatlarım bile.
Bana trol dedi hahahahahaha inanmıyorum şaka gibi 🤣
trip atan inanmayan tek kişi sen olabilirsin tebrikler.
Çirkinsen olabilir.
Başka dert
Bende
BENİM AĞIR
bende eminim
senin garanti değilde benim garantim
neden benim garanti değil
Benim gibi önüne kara perde inmemiştir.