Uzun ilişki içindeyim sürekli ayrılma barışma içerisindeyiz ama sevdiğim kadına bir türlü güvenemiyorum?

İlişki başlarında yalan eksik konular oldu sevdiğim kız tarafından affedilecek yalanlar ama bunu kafam takıntı haline geldi ve araştırmaya başladım e-posta Instagram vs söz verdi halde yine ufak tefek yalanlari şimdi her gördüm yerde onun konuşması onun vücudunda bir resim onu zannetmeye başladım aklımca yanlış diyorum ama hissediyorum kalbim ben çıkmasa giridm arkadlar 7 8 sene oldu öncesi var çocuk Luk dönemleri ciddi olarak 7 sene falan birlikteyiz ben güvenmiyorum aşırı derecede bazen güvensizlik geliyor sonraki gün vicdan yapıyorum sevdiğim insan ve ailemin görüşü sormuşumdur bemim en çok ne beğendiniz vicdanlısin dediler vicdanlı insnsim evet ama cokda ters insanım kavga dövüş o bu ceza falan başımda geçti ama sevdikleirme bağırdim çağırdım ama hep vicdan yapan benim demek istedim güvenmedim halde devam ediyorum delirdim sonunda haberleri yok napicam uyandırın beni lütfen

Uzun ilişki içindeyim sürekli ayrılma barışma içerisindeyiz ama sevdiğim kadına bir türlü güvenemiyorum?