Arkadaslar gecen seneki iliskimde aldatildim diye ayrıldım oyle seyleri affeden kizlardan degilim Şu an kendim gibi bir ogretmenle beraberim ilk zamanlar ufak tefek seylerden cok ustune giderdim ama asla bana bi yanlisi olmazdi. Ama iki kezdir elini yumruk yapip tepeme kaldiriyor vurmuyor ama beni hizlica koltuga atti ve saclarimi cekip elini yuzume karsi tuttu vurmadı ama siddete egilimli oldu bi de tükürdü bana napacagimi bilmiyorm ozunde iyi bir insan ama neden bunlari yapti bilmiyorm eski sevgilimin barismak icin bana cikolata gonderdigini ogrendi ve onunla barismak icin bahane ettigimi ondan ayrilmak istedigimi dusunmus ben simdi napayım cok kötüyüm 😢
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kalkti ise inan iner zamani gelince yakin zaman da ayrlamn en dogrusu
Ayrıldım
dogru bir karar ama neyse merwk wttim xe birdan sormam
Ayrıldım. Normalde cok damarina bassam da disari cikardi bana bisey yapmazdi. Ama bu sefer saclarimi tutup elini yumruk yapip ustume tutunca cok zoruma gitti vurmadi cok sinirliydi vurmadı ama bilmiyorm ariyor sans istyor bidaha sana bagirsam bile affetme diyor ama boyle bir insan degilim o cocukla barisacaksin bahane ariyorsun diye dellendim diyor dun bana çiçek yollamisti eski sevgilim bu da ogrenmisti bana vursaydi zaten her yerden engellerdim ama vurmadi bu hareketleri son şansı hakediyormu sence
etmiyor kalkamaz el bunu hafife alirsn ielride cok pisman olurusun
Vurmadi ama o yuzdej ikilemdeyim cok ustune gittim ben de alini kaldirdi cenemi sktı ama vurmadi
aen ne inatci birisin ya mjatrmsn veya tpet
Bence ayrilmalisin neden diyeceksin bugun boyle yapan yarin daha farkli seyler yapacaktir her konuda
Ayrildim
İyi yapmissin
Ayrıldım. Normalde cok damarina bassam da disari cikardi bana bisey yapmazdi. Ama bu sefer saclarimi tutup elini yumruk yapip ustume tutunca cok zoruma gitti vurmadi cok sinirliydi vurmadı ama bilmiyorm ariyor sans istyor bidaha sana bagirsam bile affetme diyor ama boyle bir insan degilim o cocukla barisacaksin bahane ariyorsun diye dellendim diyor dun bana çiçek yollamisti eski sevgilim bu da ogrenmisti bana vursaydi zaten her yerden engellerdim ama vurmadi bu hareketleri son şansı hakediyormu sence
Yani sen bilirsin ama ilersinde daha buyuk sorunlsr olabilir baska birsey yapsa haklisin ama siddette meyletmek baska birsey
İhaneti asla affetmem yasadim bi kez baskasiyla evlenecekken hem de affetmedim oyle iradesiz kizlardan ds degilim sidddet cok kotu bir sey en az aldatmak kadar ama bilmiyorm ustune gittim ve eski sevgilime donecegimi sanmis bahane ariyorm sanmis ayrilmak icin vurmadi ama oyle yapmasi da agir geldi zaten bana vurmus olsaydi her yerden engellemistim buraya sormazdim bile
Karar senin ne diyeyim ki
Hayirlisini nasip rtsin Rabbim zaten Şu an evlilik gibi bisey dusunmuyorm bu şahısla
Brawo helal olsun sana gerçekten tebrikler güzel karar vermiş sin
Ayrıldım
Böyle ite köpeğe asla ödün vermeyin
Normalde tartstgmzda dışarı cikardi cok damarina bassamda bisey yapmazdi ama bu sefer elini kaldirmasi ne bilim vurmadi ama bu bile zoruma gitti aradi son sans istyor bidaha yaparsam affetme diyor cok dikkat edecem siddet uygulayacak biri değilim diyor
Tamamen uzak tut kendinden zaten
Git açıkla herşeyi, şiddete meyilli olsaydı vururdu
Nasil yani anlamadim
Vurur gibi yapmış ama vurmamış, bence bir anlık sinirle yaptı, herşeyi açıkla, sakinleşince şiddet uygularsa bir daha konuşmayacağını söyle
Bogazimi sktı ama bogma amacli degil iki uc daniye tutarsin ya oyle bi de saclarimi tutaraj yapti
Maço biri demekki, inşallah şiddete meyilli değildir
İste son bi sans ver bidaha yaparsam yuzume bakma terket beni diyor ben siddet uygulayacak biri degilim diyor
Bir daha yaparsan çok kötü dövdürürüm, ben de seni döverim sopayla falan de biraz daha naz yap kıymetini bilsin, son bir şans ver
O sansi da hemen vermem surunsun biraz ve bidaha degil dovmek elini bana yumruk yapsin bitirirm
Süründür tabi en az 2 hafta barışma
Ayrılsana
Ayrıl bu hanzodan.
Ayrilfimy
Ne diyorsun anlamıyorum?
Ayrıldım ama sans istyor bidaha asla yapmam diyor vurmadi ama elini kaldirdi sence sandi hakediyormu ben siddet gosterfek biri degilim normalde tartsgmzda disari çıkardı ben mi onu bu hale getirdim diyorum kendi kendime
Saçmalama, bunun bir sonraki evresi seni dövmesi. Sakın barışma.
Böyle olup degiseni de duydum ama bilemiyorm dusunuyorm Şu an bir daha bagirsam bile affetme diyor ama ben boyle biri degilim diyo kix kardesi benle yasit ona sprmustum size hic el kaldirdimi diye hayir yapmaz oyle seyler huyunda yok dedi ve gercekten vurmadi vuracak gbi oldu bilmiyorm ama napacagimi ikilemdeyim
Artık senin kararın, ben tavsiyemi söyledim.
Tesekkur ederim
Tükürdü ve siz buna rağmen berabersiniz
Özele gelsene
Ayrıl hemde hemen!
Ayrildim
Aferin