Eski sevgilimi unutmak istiyorum?

1 yıllık bir ilişkimiz vardı ve sürekli kavga felan oluyordu ve 15 tatilde bir kız fake hesap galiba beni aradı akşam ve o seni kullanıyor dedi bende inanmadım ona sonra sevgilime söyledim o da böyle bir şey olmadığını söyledi tanımadığını söyledi bende konuyu kapattık sonra sevgilim çok ilgisizdi son zamanlar ve ben durumdan çok sıkıldım hiçbir derdini anlatmıyordu söylesem sanane ailemle beni aramda diyordu öpmeye çalışsam benden uzaklaşıyordu çok ilgisizdi sonra bir gün ben ayrılma kararı aldım ve söylediği şey sen bilirsin oldu çok sinir olmuştum hemen başka bir yere gittim aynı sınıftayız sonra pişman olup ona yalvardım ama istemedi beni çok kez yalvardım olmadı sonra bende bıraktım yalvarmayı sonrada bu kız beni yine bulmuş dediki sürekli onun hakkında işte seni uyarmak. İçin felan söyledim ayırmak için değil dedi sonra bende bunların ss lerini eski sevgilime attım bunlar doğru mu diye o da dediki sen safsin herşeye inanıyorsun dedi bu kız sonrada yalan olduğu ortaya çıktı yani bu kız fakemiş beni öyle küçük düşürme felan diyince anlamaya çalışıyordum sonrada sinirlenince Küfürler ettim şerefsiz misin dedim o da işte küfür etti en son cok ağır bir laf etti ucuz hayat kadını felan fakir obez felan dedi bende bunları duyunca sinirlenip engelledim. Sizce iyimi yaptım aynı sınıftayiz hala bakmamaya çalışıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilisine geri dönmüş kiz robot gibiydi kendi ağzıyla söyledi Tuğba diye bir arkadaşı var mezuniyet elbisemi onunla birlikte aldık sonra de beni rezil etmek için almış olduğunu öğrendim arkadaşla kıyafet bakarken o dediki bu kıyafeti giyseydi rezil olacaktı dedi o eski olanda keşke dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Aileme içimi döktüm, arkadaşıma yol gösterdiler babaannemde çok yardım etmeye çalıştılar bana bu lafları söyledi birde utanmadan benim aldığım hediye tişörtü giymiş
Eski sevgilimi unutmak istiyorum?