1 yılGüzel yemek yapamayan bir kadınla evlenmek, elbette bir ilişkinin ya da evliliğin başarısını belirleyen tek faktör değildir. İlişkinin temelinde güven, anlayış, uyum ve sevgi gibi unsurlar yer alır. Yemek yapmak önemli bir beceri olabilir, ancak evlilikte başarının anahtarı, ortak değerler ve hedefler, karşılıklı destek ve iletişimdir. Her bireyin güçlü yönleri ve gelişmeye açık alanları vardır. İlişkinizin sağlam temellere dayalı olması, yemek yapma becerisi gibi konulardan çok daha önemlidir. Bu yüzden, bir kişinin yemek yapma becerisi, evlilik kararını şekillendiren tek kriter olmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Vallahi hiç önemi yok Allah için önemi yok, birlikte yapmak isterim zaten, sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif! 😅
Hem aşkımın elinden her türlü güzel gelir! 😅
Yumurta çay yeterli onlar bile olmasa olur! 😅00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenilir. Çünkü alışkanlıklar ve bazı beceriler sonradan kazanılabilir sonuçta herkes annesinin karnında öğrenmiyor yemek yapmayı ve kendini geliştiriyorsa o kadın ya da kişi bence evlenilir. Ayrıca evliliği bir noktaya bağlamakta saçam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirler ya da evlenmezler onlara kalmış ama hiçbir kadın sadece kocasının karnını doyurmak için evlilik yapmıyor😃
16 Yorumla- +1 yıl
Eğer kendi karnını doyuracak kadar yemek yapamıyorsa zaten kaldır o adamı balkondan aşağı at ondan hayır gelmez jdjdjdjdj
- +1 yıl
boş ver bekar kalalım djjdjdj hem yaşlanmayız botox filan gerek olmaz öyle düşün kdjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYemek yapmasını bilsin erkekler ona bakar güzellik ikinci plan
118 Yorumla- +1 yıl
Yok ben etcil adamım et yemekleri yapan kadın benim gözümde birincidir Türkanim bendemi derken yemek önemli kadının bence hüneri olması lazim
- +1 yıl
Yok sen bence yapmak istersen yaparsın Türkanim emin ol yaparsın
- +1 yıl
😂😂 ciddimisin onda bir şey yokki nasıl yapamıyorsun
- +1 yıl
Başka ne denedin misal omlet yapabilir misin 😂
- +1 yıl
O bak güzel peki fırında kanat felan
- +1 yıl
Bence sen varya güzel yemek yaparsın bak öğren gorcem yaptığın yemekleri 😌
- +1 yıl
Ben et tarzı yaparim ama ot sevmem misal şu sebze yemekleri sevmiyorum 😂
- +1 yıl
İyi ozaman bendensin et yeriz 😂
- +1 yıl
Valla olur bak etçil insanı severim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının güzel yemek yapıp yapmamasına bakmıyorum.. istersem gider zaten aşkı kiralarım sjssjj evleniyorsam aşık olmam lazım aşk için evlenmeliyiz.. bundan önce karakterimiz kafa yapımız kültürümüz uyuyor mu bunlara bakarım.. bunlar tamamsa bende tamamım
15 Yorumla- +1 yıl
Eşin yerine yemek yapar mısın Barış kdjd
- +1 yıl
@alfia Yaparım tabi ki de sdjsdj ama önce bana öğretmesi lazım
- +1 yıl
Adamın dibisin heee jdjd
- +1 yıl
@alfia Teşekkür ederim sdjsdj 😌🌸
- +1 yıl
Rica ederim 😌🌸
+1 yılBen evime aşçı aramıyorum Ayşegül.
Uyumlu, tatlı dilli, iyi huylu, sadık bir kadın olsun ben onun elini sıcak sudan soğuk suya koymam. Ben ona kıyamam canını severim. İşten gelip bir yumurtalı melemen yapar hatunla beraber yeriz. Gerekirse hafta sonu onu yemeğe götürürüm.
Unutma. İyi huylu kadınlar, Halukları bile Selamileştirir. Kötü huylu kadınlar Selamileri bile Haluklaştırır.
16 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin Fiko 😌👌🏻
- +1 yıl
Yalnızlık o kadar kötü ki çocukken Selamiye söverdim erkekliğin yüz karası diye. Şimdi diyorum ki ulan Selamiye sövmek yerine imrenseydim şu an belki ikinci evliliğimi yapıyor olurdum 35 yaşında bekar kalmaktan iyi olurdu diyorum.
- +1 yıl
Kadınların çoğu aslında selami istiyor. Haklısın bu konuda jsjsn
- +1 yıl
@alfia Ayşegül, normalde miktarı az olan şey daha değerli olur. Erkeklerin yüzde 80'i Selami iken kadınlar neden Selami istiyor. Haluk oranı yüzde 20. Haluku beğenip arzu duyan kadınların asıl amacı da onu Selamiye çevirmek aslında.
Kadın erkek ilişki dinamiği en temel iktisadi tezleri bile çürütüyor aslında. - +1 yıl
Haluk olan erkeği Selami yapan kadına bravo valla sjfdf
- +1 yıl
Onu ancak 1. sınıf A kalite kadınlar başarabilir. Yani hem dişiliği hem de kişiliğiyle ön plana çıkabilen yüksek değerli kadınların işi o.
İkinci/üçüncü sınıf kadınlar, sert mizaçlı erkeği sever. Evlilikte onun sivri yanlarını törpüleyeceğini düşünür ama başaramaz. Yüksek değerli bir kadın olmadığı için o erkekten ya şiddet ya da ihanet görür. Soluğu Müge Anlı da alır.
+1 yılGüzel yemek yapan ya da güzel yemek sipariş eden biriyle evlenirsin sorun olmaz. Ev işlerinden ziyade ilgiyi seviyor erkek milleti. Gerçi kadınlar da öyle. Yani saçımı süpürge ettim ama kendime bakamadım yerine ay hayatım önem kurumadı sen ocağın altını yak diyen daha kıymetli😝
10 YorumlaBeraber öğrenirsiniz yahu tabii ki evlenilir
10 Yorumla
+1 yılZamanla yaparsın kendi evin kendi mutfağın olursa harika yaparsın hatta ben de eskiden senin gibiydim evlenmeden önce hiç yemek yapamıyordum ama sonra zamanla yapa yapa şu anda mükemmel bir şef gibi bir şeyim.
10 Yorumla
+1 yılGüzel yemek yapamama degilde. Ben yemek yapamam yapmak icin gayret gosteremem. Hep disarida yemeliyiz. Eve yemek yapacak birini tutmaliyiz cart curt vs. Diyen kadinla evlenilmez.
Yemek birliktede yapilir ama niyeti istegi olacak.
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman kolay gelsin sana
- +1 yıl
Ahaha sağol ya 😅😅
- +1 yıl
☺️
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ne demek evlenilmez mi eşek gibi evlenecekler en çok seninle evlenmeliler ahsdh
12 Yorumla
+1 yılNe güzel işte bahaneniz olmuş olur yemeği kocanıza yaptırın dkfjdjf
12 Yorumla- +1 yıl
Yapar yapar dkfjd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanka çeşit çeşit yapan pilav makinesi var
Yoğurt makinesi var
Her çeşit yapan Çorba makinesi var
Bir sürü makine varken bir zahmet sende yenek yapma seni alan güzellik için alsın artık dimi10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Mükemmel efsane harika yemekler yapmanıza gerek yok. Ha olsa daha iyi olur ama illa ki Saray mutfağı sermenize gerek yok 3-5 çeşit yemek karın doyursun Okey
10 Yorumla
+1 yılBen kendim adıma konuşayım övmek gibi olmasın ama yemek konusunda bizim ailede ananeden anneme annemden de bana geçen bi el lezzeti gerçekten var ama evleneceğin kişi evlenmeden önce de senin yemek yapamadığını biliyorsa bunu göze almalı ayrıca yıl olmuş 2024
Erkekler de eskisi kadar yemek konusunda kötü değil çiftler birlikte üstesinden gelebilir bence10 YorumlaYemek yapak veya yapamamak evliliğin şartı değildir ki kimse başta sormuyor ama sonra soruyor. Beraber öğrenir insan bazı şeyleri. Biz biliyoruzda ne oluyor sanki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadına hizmetçi gözüyle bakmayan evlenir sonuçta kadın her şeyi bilmek zorunda değil, yemeği seviyorsa kendiside hazırlamayı öğrensin
20 Yorumla
+1 yılGüzel yemek yapan erkeğe, güzel bakan kadınla da mı evlenilmez. Mokumu yesinler. Evlenmezseniz evlenmeyin. 🤣
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir kadının görevi yemek yapmak temizlik yapmak değil sonuçta. Birlikte de yapılabilir.
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir... kim demiş evlenilmez diye... mutfağa birlikte girip hazırlanan yemeğin tadı hiç bir yerde bulunmaz
10 Yorumla
+1 yılEvde kaldık desene hkjdhj
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,9b cevap paylaştı. Yemekte iyiyim ben öğretirim öyle bir takıntım yok bana iyi hissettirip yanımda olsun yeter
18 Yorumla
+1 yılBen nerdeyse her türlüsünü yapiyom 😹 anneyy sağ olsun sösksls
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapma görevi neden illa kadının olsun ki sen güzel yapamıyorsan erkek kişisi güzel yapsın
10 Yorumla Yemek yapma niyeti, istegi olsun de ne varsa yerim elinden sfsfs
10 Yorumla
+1 yılTek derdimiz bu olsun ya, düzgün karakterli, sevdiğim biriyse sorun değil bunlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir ya neden evlenilmesin 🥹 Kocanla romantik romantik beraber yaparsınız mutfakta 😌
10 Yorumla
+1 yılBir + puan olsa da, şart değil. Her gün makarna'ya da talip olurum ben.
10 YorumlaYoo hiç de bile. Erkek tarafının güzel yemek yapması için iyi bir sebep olur sadece. 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılKadın yemek yapmayı bilmeli yoksa benlik değil 😊
10 Yorumla Evlenecegi kadindan iyi yemek yapmasini bekliyorsa uzak durun o adamdan.
Ana kuzusudur kesin. Hic birseyi begenmez.
Cok agzinin tadini biliyorsa, adam gibi oara kazanio, haftada bir iki guzel bir restorana gotursun.10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ve öyle evlenmişsem varsın yemek yapmasın dışarda yeriz ya da eğlencesine evde birlikte deneriz
00 YorumlaAnasından yemek yapmasını öğrensin öyle kızlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Yemekte ya da yatakta usta olmak zorunda. İkisi de yoksa olmaz. Birinden kurtarır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir. Aç adamın önüne ne koysan yer. Bu dert edilebilecek bir sorun değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılselam bile verilmez
13 Yorumla- +1 yıl
siz istisnasınız Ayşegül Hanım. Ayrıca kendinize haksızlık etmeyiniz zira belki dünya standartlarının üstünde yemek yapıyorsunuz fakat çevreniz bunu fark edemiyordur
+1 yılEvleniliiiir. 😋
Güzel yemek yapmayan aşçı işe alınmaz ama, güzel yemek yapmıyor olmak sadece orada kriterdir.10 YorumlaBu soruyu sormustun qaliba ama yine cevapliyim yemek yapmasu ogrenilir sorun degil yeterki evliligine sadik ve anlayisli biri olsun
10 YorumlaEvlenilir , yemek yapmayı seven birisiyim zaten onada bi iki bir şey öğretirim yaşar gideriz nolcak. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmem evlenene de mutluluklar dilerim
16 Yorumla- +1 yıl
Ayyy detaya bakmamışım 😨
- +1 yıl
Sen hırslı kızsın istesen en kral yemeği yaparsın kimi kandırıyon kız sen shshsh
- +1 yıl
Bırak bu ibo arabesk ayaklarını 🤣
+1 yıltarifi olan bir şeyi yapmak zor değildir
16 Yorumla- +1 yıl
el lezzeti denilen şey ölçü birimidir
yemek yaparken ölçü kaçırılırsa kötü olur ölçü az gelirse de kötü olur
ama bir tarif üzerine şu kadar şu ölçekte ilave edilecek diye reçeten olursa hiç yemek yapmayan bile aşçı gibi yemek yapabilir - +1 yıl
o zaman seni ben alayım
yemeklerini ben yaparım :D - +1 yıl
tamam çiçeğimi çikolatamı alıp geliyorum yarın :D
+1 yılHerkes güzel yemek yapcak diye bir kaide yok sonuçta değil mi
10 YorumlaUnutma herseyin ilacı zaman dır zamana bırak. kendini
10 Yorumla
+1 yılilla yemek için evlenilmez ben kendim mis gibi yemek yapıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aman aman uzak dursun
10 Yorumla
+1 yılYooo evlenen doluuuuuu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey yemekten ibaret değil. Evlenilebilir
10 Yorumla
+1 yılYıkıldım bugün de bunu tekrar düşünmeliyim...
10 YorumlaKadın doğası gereği yapmayı bilir yemeği
10 Yorumlagüzelse evlenilir ben yaparım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlenilir neden evlenilmesin
10 Yorumla
+1 yılSevginin yanında küçük şeyler bunlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılDondurulmus alirim🙂
12 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın pes etme
00 YorumlaZamanla öğrenilir birden öğrenemezsin zaten.
00 YorumlaEvlenilmez 😅
12 Yorumla
+1 yılAlman gibi olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılHerkes anne karnında öğrenmiyor bence saçmalık
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir yemekleri ben yaparım ona da öğretirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu bir kriter değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Her şey yemek değil bence
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne