Arkamdan konuşuyor?

eski sevgilimi çok seviyorum haladaha aşığım ona onunla aramızda bişeyler geçti ondan öncede sonrada birileri oldu ve biliyodu benim hakkımda ne varsa gitmiş tüm arkadaşlarına anlatmış fotoğraflarım falan filan aralarında dalga geçiyolar benimle. önceden bana hiç bakmıyodu ama bu aralar okulda hep bakıyo bende ona hep bakıyorum o baktığı zaman bakmıyorum o da zaten ben bakmadığım zaman bakıyo banada arkadaşlarım söylüyor. ben ona bakarken onun bir arkadaşı hala bakıyo hala ya falan dedi güldü sonra yukarı çıkarken sevdiğim çocukta bakar zaten anasını s*kicem o. ya falan demiş gülmüşler dalga geçmişler ama ben onu çok seviyorum napıcam hiç bilmiyorum ama bana bakıyormuş canımı daha fazla yakmak için mi bakıyorki yoksa bakıyo bişeler hissettiğinden ama olan onca şeyden sonra arkadaşlarından mı çekiniyo bilmiyorum bana gelse gurur yapar aradaşları bir ton laf yapar çünkü herkes bana o. gözüyle bakıyo ama o çok iyi biri aslında yani ben öyle düşünüyorum ama koyuyor ben dualarıma katıyorum onu doğru yolu bulması için namazını kılması Kur'an'ını okuması için hep dua ediyorum ama o beni geçmişimle yargılıyo o. diyo bide ben ondan sonra bir arkadşıyla çıktım çok çok yakın yediği içtiği ayrı gitmeyen biriyle ama bana planmış falan napmalıyım kiii?
Güncellemeler
+1 yıl
ordu fatsa :D
Güncellemeler
+1 yıl
Simdide onunla yasaiklarlamizi herkese anlatmis ona fotograf falan atmistim ciplak falan bide konusmalarimiz falan vardi s*ks mesajlari herkese gostermis okula yaymis en yakin arkadaslarim benle konusmuyo bir Allah'in kulu ya of napicam ben
Arkamdan konuşuyor?