Esenlikler dilerim, Hani ilişkinin bazı dinamikleri vardır Bir noktadan sonra bu oluşur kişiler birbirlerini daha az görür daha az konuşur falan bir soğukluk olur hani.
Bu görünmez mesafeleri aşmak için ne yapılabilir sizce?

Esenlikler dilerim, Hani ilişkinin bazı dinamikleri vardır Bir noktadan sonra bu oluşur kişiler birbirlerini daha az görür daha az konuşur falan bir soğukluk olur hani.
Bu görünmez mesafeleri aşmak için ne yapılabilir sizce?

Evet ilişkileri en çabuk bitiren görünmez mesafelerdir, bu mesafeler bir kişilerin birbirini dinlememesi iletişim içinde olmaması ilişkilerini canlı tutacak herhangi bir çaba içerisinde olmaması demektir. Genelde bunun altındaki güvensizlik ve ayrılık korkusu yatar, Tamam ilişkilerle birbirine çok hesap vermek sıkıcı bir hal olabilir ama birbirini karşı nereye gittiğini nereden geldiğini ne yaptığına karşı ilgisiz olmakta güvensizlik belirtisi olur.
Sosyal medyaya ya da internet platformu bu kadar, yayılmasını kabul ediyorum ama her şeyden önce insanların bazen de aşırı iletişim kopukluğu yaşamaları da ilişkide büyük sorunlara neden oluyor. Özellikle mesela uzak mesafe ilişkilerde sürekli olarak görüşememek ya da uzun bir süre hiç iletişimi içinde bir yüz yüze görüşmeden ilişki yaşamak uzaktan uzağa belli bir zaman sonra kopuklukları neden oluyor, yakınlık kaybı söz konusu oluyor. Yani bunları dikkat edelim bunların tam tersi bir ilişki yaşanırsa herhangi bir sorun kalmaz.
İlişkilerin daha hızlı bitmesinin en büyük sebebi zaman içinde çiftler sorunlarını paylaşmayıp içine atmaya başlamasından kaynaklanıyor.
Bence iletişim kopukluğu. Birbirini anlayamamak. Kimisi anlamak istemez, kimisi inat eder.
Mesele hiç bir zaman mesafeler olmuyor açıkçası seven insan önemseyen değer veren o mesafeyi konuşmasi , ilgili ve seviyor hâli ile çok rahat kapatabiliyor.. mesele sadece sevmemek... Miş gibi yapılan her davranışin sonu bitmeye mahkum.. sahte insanlardan olduğu için olamayan net olamayanlardan kaynaklı
Cevap
16Cevap
İletişim azalıyor, özlem ve merak duygusu önemsizleşiyor ise artık kaçınılmaz sona gelinmiş demektir..
Bence olabilir.. uzak mesafe ilişkisi doğru değil çünkü ben saçma buluyorum.. bir de arada iletişimsizlik ya da toksik ilişki varsa sürekli kavga varsa sorunları çözemiyorlarsa o ilişki bitiyor elinde sonunda.. ama yine de sevgi ve aşk olduğu sürece de devam eder ilişkiler..
Tahammülsüzlük daha fazla etken olduğunu düşünüyorum bu konuda.
Kesinlikle öyle. İnsanların arasındaki görünmez duvar.
Vallahi kurban bazen o mesafe önemli bence ilişkiyi bitiren şey yanlış anlaşılmadır
Benim daha çok final çizgisini görmeden yarışı yardı bırakıp bayılalnlardır
Aşkın olmadığı ilişkiler de ne yaparsanız yapın mesafeleri aşamayacaksınız. Hatta ten tene bile...
Hiçbir şey yapılmaz yapmaya çalışmak da fayda vermez zaten
hayır görünen sorunlardır 😂
Mesafe evet bu hangi anime hentaisi djdjej
bence saygı biterse her şey biter
İletişim kopukluğu.
Doğal olmak ve güvenilir biri olmak
Sweet dreams are made of this
Berserk değil mi bu
Evet o mangadan.
Animesi çok kötü zaten. Griffithin hırsına yenik düşüp hata yaptığı an
Tahammülsüzlük
Sadakatsizlik