İçime bir ok saplanmış gibi hissediyorum bu acıdan nasıl kurtulurum. Ona asla yazmam. İletişim şöyle kesildi ona normal bir soru sordum cevap verdi. Ben de sonra yazmadım. Ve güzel bir profil resmi koydum. Ve hiç bir cevap yazmadım. O da tepki vermedi. Ve tam 6 gündür bu şekilde devam ediyor. Yazmıyoruz birbirimize. Ona eski kızgınlıklarım var ama gündemde aslında hiçbir olay yok. Ne o yazıyo ne ben. Ama gün geçtikçe ben yazıyorum ne o. Ama canım çok acıyo. İçimi oyuyorlar sanki. 3 yıldır beraberiz. Ne yapmalıyım asla yazmam.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlarımız da 45 arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşkta gurur olmaz neden bunu kendinize yapıyorsunuz. Madem kalbine ok gibi saplanmış bir durgunluk dönemi yaşıyorsunuz, bu oku çıkarmak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey o oku çıkarmak, başka bir şey yok. Sadece bir mesaj tekrar sizi birleştirebilir, bir araya getirebilir. 3 yıllık ilişkinizi sadece birbirinize yazmadınız diye bitirirseniz ilerde çok pişmanlık yaşarsınız.
Yazamam bunun dışında fikir var mı.. Yazamıyorum benim yaratılışım bu:(
Yaratılış değil ona gurur diyorlar 😀
Yazmamam dışında fikrin var mı
Video at, görsel at, dürt bir şey yap etkileşim adına. Kendini göster bir şekilde.
Durumuma bunları koyup yalakalık yapayım yani.
Hiçbir şey atmadım ama o bu sabah yazdı. Nedir derdin diye hep benim yazmama alıştın tabi diye. O kadar sevindim ki resmen içimdeki ok çıktı☺️
En azından kalbinden geçen gerceklesmiş oldu. Sana yazana cevap verdin bir yerde buluştunuz. Keşke herkes böyle senin gibi davransa:)
Neden herkes nasıl davranıyor ki?
45 yaşlarında iki çocuksunuz. Yazamam ne demek. Yazma o oku daha da derinlere sapla. Mesaj yoluyla kuruluyor tek iletişiminiz muhakkak. Uzak ve ayrısınız ve inatçısınız. Aynalama yapıp ilişkiyi kısır noktaya çektiniz. Yapacağınız tek şey ya sevginize sarılırsınız ya da gururunuza. Bakın her iki durumda da elleriniz boş kalmıyor.
Aşk ve gurur bir aradaysa aşıklar bir arada olmazlar.
Bu sabah yazdı. Hep benim yazmama alıştın tabi diye içimdeki acı resmen silindi.
1 haftadır beni merak etmeyen biriyle birlikte olmak istemiyorum görüyorum ki sen de bitirmek istiyorsun ama bunu söylemeye cesaretin bile yok hoşçakal yaz ayrıl
Sence bunu yazmaya değer mi
Seni kaybettiğini anlasın
Bir daha da ne yazarsa cevap verme
Ve onu bir ay engellemiştim sonra çok özlediğini çok sevdiğini söyleyip gelmişti birleşmiştik. gerçekten de çok seviyorum
Şimdi senin onu sevdiğini biliyor nasılsa gidemez sanıyor her an gidebileceğini bilsin
Yaşlarımız 45 yalnız
Kaç olursa olsun 1 hafta seni merak etmemiş bundna ötesi mi var
Çok haklısın. Peki ben de merak etmemiş olmuyor muyum? Ben de yazmadım
Onun yazmasını bekledin sonuçta
Her seferinde sen yazdın bir sefer yazmdın o da yazmadı sonuç olarak
Hayır her seferinde o yazdı:(
Ben konuşmayı kestim her seferinde o döndü
Hadi yaa 😄😄
Olsun sonuçta yazmadı sen beklefin
Ben ayrılırdım yaa yine de sen bilirsin
Yazdı bugün sabah yaaa çok mutluyum:)
Sonunda yanii
Ya evet. Çok seviyorum seni bana bunu yapma nolur dedi.
Oh iyi bari anlamıştır umarım değerini
İnşallah🙏