İlgi budalası olması direkt reg flag davranışı benim için.

İlgi budalası olması direkt reg flag davranışı benim için.
Fanatik takım tutma tembellik kendi düşünce ve sınırlarını oturtamamış siyasi görüş farklılığı oturduğu yerde saatlerce oyun oynamak cimrilik karı kız peşinde koşup kendi hayatına odaklanmama Rus kadınlarını güzelleme liboşsa sigara gibi bedenine saygısı olmadığını gösteren bağımlılıklar kırılgan ve duygusal adamlar gösterişçi adamlar Altı boş ego yersiz şaka bir kadın için ağlama Özlem unutamama anakuzusu -aile bağları kuvvetli değil kopuksa arkadaş ortamında dedikodu yapıyorsa özel hayatını anlatıyorsa konuşmayı bilmiyorsa hoşsohbet değilse Espri yapamıyorsa
Hey maşallah
Hepsi olsun tipi yaşı çok önemli değil 😂
Red flag dedim sen soruyu kırmızıya boyadın :D
Red flag işte adı üstünde
Ahahahhaha
Hepsi birden olmuyor o yüzden kesin fikirli olmamak lazım
Sizce nedir kadında red flag
İlgi budalası, yani her erkeğin ilgisini çekmek istemesi, instagirl olması, yan koltuk kızı olması, özü sözü ve eylemlerinin bir olmaması, beni cüzdan olarak görmesi, sürekli depresif olması, her şeyden bir şey çıkarması, aşırı kıskanç ilgili vs olmasi artar gider böyle böyle :D
Öyle bi doymazlık var ki onlarda
Onların olmayan özgüveninin şişirme egosunu 10000 erkek doyuramıyor
Aynen kanzi hepiniz en iyilerine layıksınız
Red flag deyince kendi kendime mantık yürüttüm kırmızı bayrak derken ne kastediyor olabilir diye, finish çizgisine getirten hareketleri soruyor sanıp birini değiştirmiş olmak benim için özveride bulunması çok kızla konuşuyorsa benim için konuşmayı bırakması gibi gibi diyecektim bu cevaba çok kurulmuştum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ama bu red flag kırmızı kart gibi oyun dışı bırakan bir şeyse eğer kızlarla fazla muhabbet etmesi olabilir
Sorumu cevaplamak için bu kadar efor sarf etmenden dolayı eig senin :D oyun dışı bırakan şeyler demek istediğim çok fazla kızla konuşuyor olması ya da saygısız olması vs vs
Öyle mi yapmışım sen söyleyince haberim oldu benim açımdan durum oldukça farklıydı soru güzeldi zira 😂
teşekkürler (=
Ricalar 😂
İlgi karşısında hayvanlaşması böyle beğenirsem biraz ilgiliyorum kdjdj eğer havalanırsa başka birini buluyorum cidden artık uğraşılmıyor sabrımın hepsini bir kişide harcamışım
Cevap
5Cevap
Yalan söylemesi.. iki yüzlü olması. ayrıldıktan 1 ay sonra arayışa giren tipler.
İki yüzlü, yalancı, manipülatif, gevşek olması.
Azıcık yüz versən astarını istəməsi.
Kısıtlamaya çalışması.
Sürəkli paradan mal mülkten konuşması.
Övgünün sınırını aşması.
...
Ağzını yaya yaya konuşan ter kokan benim kırmızı cizgimdir
Çok var ama saymaya üşendim.. 😄
Karakter sayısı yetmemiştir, sen üşenmemişsindir :D
Çok doğru 😅
değişiyor ya bu durum
Birini söyle işte ^^
Ailesinin sözünden çıkamayan red flag yer