+1 yılSöylemesine gerek yok
Bugüne kadar benimle sevgili olan kızların hepsi bunu yaptı. 25 yaşından önce nerede bir tane p. ç, o.. spu çocuğu varsa onlarla sevgili olup onlar tarafından aldatılan ya da şiddete uğrayıp depresyon yaşayan bir kız varsa travmasını atlatabilmek için efendi karakterli olarak gördüğü Fikoya yakınlaşıp ona tutundu travmasını atlatincaya kadar
Ama ben onu cinsel obje olarak görmediğim halde, onlara saygı duyup değer verdiğim halde elini tutmamdan bile rahatsız oluyordu. Benden önceki sevgilileriyle hardcore seks, bdsm fantezileri dahil yemediği b. k kalmamış kızlar benimle sadece 1-2 ay sevgili olup ayrıldı. Ayrılırken de dedi ki;
"""Sen çok efendi ve karakter olarak da çok erkeğin üzerindesin ama ben sana karşı bir şeyler hissedemiyorum ve bitirmek istiyorum."""
24 Yorumla- +1 yıl
Hissedemiyorsa biter Fiko hehs
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Yani ne olmak lazım o zaman Sosi. İlla o.. spu çocuğu mu olalım senin hemcinslerine kendimizi onaylatmak için. Sence ne yapmalı. Hissedemiyorsa bittiğini ben de biliyorum.
- +1 yıl
Bilemiyorum herkes farklı, beş parmağın beşi bir mi
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Kaç parmağın kaçı bir. Anonim cümleler iyi hoş amaresmi netleştirmiyor. Doğru beş parmağın beşi bir değil ama parmakları tutan ellerin hiçbirisi doğru el değil bu da madalyonun diğer yüzü.
Erkekler aynı toprağın mahsulü olmadığı gibi kadınlar da aynı tornadan çıkmış değil. Her kadının arzu ettiği erkek tipi farklı ama o tiplerin hepsi de toksik.
Kimisi üçkağıtçı, yalancı, işportacı, dolandırıcı, ayak üstünde 40 tane yalan söyleyen HALLEDERİZ KADİR modunda sahtekar herifler.
Kimisi elinde şangur şungur tespih sallayan, bağrı açık p.. evenk gömlekleri giyen yere tüküren, ayakkabının ökçesine basarak yürüyen, Beyoğlu g.. atı gibi tipler.
Kimisi de babasının değil anasının yetiştirdiği sümsük, hanımcı, uydu erkek modeli, sizin giyiminize/kuşamınıza, sosyal medyadaki açık seçik fotolarınıza karışmayan, bu yönde sizi kısıtlamayan, testosteron seviyesi düşük, retroaktif kıskançlık duygusunu kaybetmiş i.. evleri tercih ediyorsunuz.
Bunların dışında kalan işinde gücünde ideal olan bir erkek modelini asla tercih etmiyorsunuz. Beğenmediğiniz için değil o erkekleri tercih ettiğinizde bu hayatı kafanıza göre yaşayamayacağınızı, konfor alanınızdan çıkmak zorunda kalacağınızı biliyorsunuz.
Bundan ötürü gerçekte çok da arzu duymadığınız sadece dar maddi çıkarlarınıza ve biraz da sizi konfor alanında tutacak erkekleri o yüzden tercih ediyorsunuz.
Ben bu aptal model erkeklerin hiçbiri olmadığım için de yalnızım. Buna değerli yalnızlık denir Sosi.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ilişkilerimde her zaman hazırlıklı olmayı seven bir insanım, bazı şeylerin şakası olmaz nikahın inancın sevginin şakası olmaz, bir arkadaşım vardı kendisine karşı ilgi gösterip duygularımı belirttim, ancak kendisinin başkası için biri ve tercihleri olacağını söyledi. Ben de tercihine saygı duydum daha sonra konuşmaya devam ederken, aramızda birtakım sohbetler geçti. Sonra benimle ilişki yaşamak istediğini ve bana şans vermek istediğini söyledi, böyle olduktan sonra ben de kendisine Hayır sen bana bir tercihim var Ben seni tercih etmiyorum demiştin, sen seçimini söyledin ben saygı duydum dedim.
Netice olarak istemedim O yüzden sevgilim olacak kişinin yeri geldiği zaman eğlenceli cilveli yeri geldiği zaman da yaptığı şaka da doz olmasını isterim, o yüzden yaptığın şakanın neticesinde artık sevgilim olmaz.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman başka arkadasını ayarla o’da oynasın benimle kız boş gitme falan derim 😂
117 Yorumla- +1 yıl
Oo’haaa :D
- +1 yıl
Ne deniyordu hee öyle saça böyle tarak 😎
- +1 yıl
Vay pe laflara bak :D apaçi can kdjda
- +1 yıl
Sen beni Karamürsel sepeti mi sandın kız sosyetik inat 😂
- +1 yıl
Aaa ben şok, değil misin 😃
- +1 yıl
Yok bağda ki bahçıvanım ben 😂
- +1 yıl
Ne bağı? 😃
- +1 yıl
Üzüm 😂
- +1 yıl
Şarapçı apaçi :D
- +1 yıl
Alkol kullanmam ki 🥹 ayakkabı bağı olsun hadi ya da göbek bağı 😂
- +1 yıl
😅 sen alkol kullanmıyor musun
- +1 yıl
Kullanmıyorum sosyetik inat 5 yıl falan oldu bırakalı
- +1 yıl
Sormuş muydum ben bunu sana ya
- +1 yıl
Sorsan hatırlardım kesin 🤔
- +1 yıl
Hee tamam 😃
- +1 yıl
O zaman bana müsade saat 00.00 olmadan kaçayım.
Mal kabağına dönüşürüm falan 😂
İyi geceler sosyetik inat 🙏 - +1 yıl
İyi geceler apaçii
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBunca yıl sonra mi? Derim😂😂😂
Bu çocuklar pardon adamlar ne yahu derim 😂😂 biri 24 biri 19 şimdi mi aklin başına geldi derim...😂 Ve yol orada yavrum derim.
25 Yorumla- +1 yıl
hahahaaha :D bu iyiydi. Nasıl bir oyunsa artık kendini kaptırmış
- +1 yıl
Yalnız öyle sağlam çıkamaz o evden 😂😂😂
- +1 yıl
Zorla katil edecekler insanı 😃
- +1 yıl
Sorma yaa😂😂
- +1 yıl
Hepsi oyunun parçasıymış 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamam derim 😃 artık çok kolay vazgeçilebiliyor erkekler benim için 😂 egoyla alakası yok bunun bir yemek bir kere yeniyor ikinci kez yemiyorsun
Not olayın yemekle alakası yok🫠21 Yorumla- +1 yıl
Hshsha iyiymiş bu
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ee s. q o zaman ne bekliyon Oscar mı desem fkdk
Yok yok demim.. peki der giderim 😃12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha sanki birinci seçeneği kullanacak gibisin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Senin karekterin bozukmuş derim uzaklaşırım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEe daha aşık olacak evlenecektik diye yanıt verirdim :D böyle bir şey olmazdı. çünkü ben bu hayatta kendim hariç kimseye güvenmiyorum, çok çok zor güvenirim ve o güveni sağladıysa bir kadın zaten aşkından emin olmuşumdur. ama sonradan karaktersizlik yapıp vaz geçtiyse ya da gerçekten bilerek oynadıysa benle. silerim onu ne yapacağım. kimse vaz geçilmez değildir. yoluma bakarım.
13 Yorumla- +1 yıl
Aferin kardoma
- +1 yıl
Teşekkür ederim Ablamm
- +1 yıl
🙏🌸
+1 yılOyun oynayalım mı seninle diyen erkek iticiliği neyde var başka Allah aşkına 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ onu da gördü bu gözler kendileri değer verilmemesi gereken pinpon topu gibi ordan oraya oynanması gereken erkek kategorisiyle eşdeğer. Seni az pışpışlamış anan denmeyi de hakediyor 😂😂 ben demedim unuttum siz deyin
117 Yorumla- +1 yıl
Böyle klasik esrarengiz adam numaraları level bilmem kaç 😂
- +1 yıl
Wuhuu ekşın 😃
- +1 yıl
Duvardan duvara vuracaksın görecekler ekşın 😂😂
- +1 yıl
Onu şeyde yapıyoruz :D
- +1 yıl
Ringde mi? 😂 biz de yaşadıklarımızı adrenalin sanmakla meşgul olalım 😂😂
- +1 yıl
Yok sevişirken vurulur duvardan duvara :D
- +1 yıl
Allah güç kuvvet versin 😂
- +1 yıl
Tabii :D yiğidim aslanım gelecekteki kocişkommm ndjd
- +1 yıl
Sevgi saygı aşk olsun da bunlar teferruat ya amannn Ordan oraya vururken hayatını da ordan oraya vurabilir insanın. Dağlara taşlara tak takkk anasının gözüyse erkek her konuda anasının gözü olur
- +1 yıl
Tabii aşkla harmanlarız, sonra vur banaaağğ ay beniiii jddjjs
- +1 yıl
Nar ekşisi de olsun diyorsun illa
- +1 yıl
Olmazsa olmaz
- +1 yıl
Heyırlısı 😂
- +1 yıl
Oyun meraklısı hırtolardan bahsediyorduk bu arada, olmaz onlardan kociş mociş 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Hıı konu dağıldı ya :D
- +1 yıl
Diğmi 😂
- +1 yıl
Genelde çoğunluğu özgürlüğüm de özgürlüğüm kafasında olurlar zaten. Kadın modelleri de erkek modelleri de var bunların. Hiç soru açılacak tipler değil ya aman oynayıp atacaksın bunları al sana oyun
+1 yıl“Sen kendin yalansın, yalanı oynamak da nedir?” Karakter önemli ve gerekli o da sende olmayınca bunu konuşmak bile absürt geliyor, insanların duygularıyla oynayıp mutlu olabiliyorsan senin hayatın yalan. Başka yalan aşklarında başarılar dilerim. Kalbimin feyk erkeği derim 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeğe şiddet olurdu. Yaprağımı dökerse, ağacını kökünden sökerim 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Hey yavrum hey 😃

Kesinlikle bu karaktere bürünürdüm
13 Yorumla- +1 yıl
Bu kim jsks
- +1 yıl
Ay tövbe :D
Sıkıntı yok bende zaten bitirmek için buraya buluşmaya gelmiştim iyi oldu derdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılArkadaşımın başına geldi bu, çocuğun yaşı bile yalan sadece adı doğru. Kavgalar gürültüler sonuç olarak yıllaaar sonra nişanlandılar ve ayrıldılar
13 Yorumla- +1 yıl
He ona rağmen sınırları zorladılar yani 😃
- +1 yıl
Evet babası çocuğa çok iyi bi iş buldu falan ama yine olmadı😂
- +1 yıl
Olsun denemedik demezler 😂
Ensesine tokatı yapıştırır, bende seninle oynadım der kapıya atarım.
13 Yorumla- +1 yıl
Bugün cuma enseni kapa gibi sjcjd
- +1 yıl
😃😃
+1 yılBen portakal gibi soyduktan sonra onu diyebilir mi acaba?😉😄
15 Yorumla- +1 yıl
Geçin artık bunları
- +1 yıl
Bunu söyleyeceğin son kişiyim.😉
- +1 yıl
Demek ki senden sonra kimseye demeyeceğim :D son kişi
- +1 yıl
Feleğin tokmağını yersin.😉
- +1 yıl
Hıı tabii tabii
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilim hiç olmadı 12 yaşımdan beri çalışıyorum nası olsun🤣 ama 20 yaşındayım 3 arabam 2 motorum oldu dukkanim var falan🤑. Da o soru resmi ne mq köpek miyiz biz?
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru konuş! Hemcinsine git hesap sor, ben mi verdirdim pozu
Cevap sahibi+1 yılSen koydun bu resmi ama?
- +1 yıl
Atarını oraya yap, naş
Oynadığıni hissederim bunu söylemeden ben onu hayatımdan çıkarırım
12 Yorumla- +1 yıl
Belki iyi oyuncu
+1 yıl.. gel lan bi iki sevişek de boşa gitmesin derim..😅
113 Yorumla- +1 yıl
Aa aa 😃
- +1 yıl
Öyle.. bizde bitiş raconu bu😅
- +1 yıl
Asla böyle bir raconu kabul edemeyiz 😅
- +1 yıl
Mühim olan adamın beynini o an dumura uğratmak. bi aptallasacak karşımda.. bi noluyo lan dicek.. o suratı göreceğim... sonrasında başından aşağı bir kova su dökülerek kendine getirilecek..
- +1 yıl
Taktiksel şeyler diyorsun 😅
- +1 yıl
Yok tam olarak öyle değil.. kendine gel lan.. o olmayan aklını yerine getiririm deme şeklimiz..
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 Kafan karıştı sosi cim
- +1 yıl
@gecekusum3434 benlik olaylar değil :D masumum ben
- +1 yıl
Bende anlamam bu işlerden daha Bi kızın elini tutmuş değilim utanırım
- +1 yıl
@gecekusum3434 bendensin 😅
- +1 yıl
Kesinlikle 🙈🙈
- +1 yıl
Gece kuşum el dışında her yeri tutmuşsundur sen 😅
+1 yılSinirlenirdim ve sülalesinden girer, bir sonraki sülalesinden çıkardım. 😃
14 Yorumla- +1 yıl
Sülalelerin suçu nedir
- +1 yıl
Onun gibi biriyle kan bağlarının olmaları
- +1 yıl
Onunla uğraş 🙄
- +1 yıl
S. kiyim onu bana ne 😃
Fare miyim ben benimle oynuyorsun kedi gibi derdim Bu arada foto ne jfjf
13 Yorumla- +1 yıl
Soru görseli mi :D
- +1 yıl
Ahah öyle denk geldi
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ohh iyi bari yoksa vicdan yapardım çünkü ben de oynadım derdim
13 Yorumla- +1 yıl
shshs yapman kuzum böyle şeyler :D
- +1 yıl
Helal olsundu 😃👌
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Püğ diye suratına tükürsek olur mu sjsj her şeyden daha etkili gibi 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Tükürüğüne yazık 😂
- +1 yıl
Tepkiye bak 🥹
- +1 yıl
Yanii en azından için soğur 😅
- +1 yıl
Valla yetoo
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. kafa atmak marifetiyle burun kemiğini kafatasına sokaraktan hafif bi şiddet uygularım
14 Yorumla- +1 yıl
Estetik parasını da verirsin jsjd
- +1 yıl
Atmadan düşüneceksin :D bir de haklıyken haksız olacaksın değer mi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim oynadığım kadar oynamamışsındır aslan parcası 😉
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk oyunları oynayacak bir birlikteliğim yok. Bekarken başka bir bahane ile ayrılığım oldu, çokta takmamıştım😏ergen davranışlar ve bahaneler üreten insanlarla karşılaşmamak bir mucize
10 Yorumla
+1 yılDoğrusu üzülürdüm baya çünkü sevdiğim bir insan ile sevgili olurdum ztn ve sevdiğim birinden bunu duymak üzerdi beni baya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yıloynayan taraf ben olurum her zaman o yuzden bunu diyorsa oynandigini en fazla "sanıyordur"
10 Yorumla Kendinle oynamışsın herkes kendine yakışanı yapar derim. Noktayı koyup yola devam çokta umrumda olacağını sanmıyorum.
10 YorumlaSen ayrılmasan ben senden yarım saat sonra ayrılacaktım zaten derim “gibi dizisi Yılmaz alıntısıdır.”
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Direkt yanından ayrılırdım yapacak bir şey yok çünkü, şiddet uygulayan attığım tokat yumruk boşa gidecek 😂🤷♂️ hiç gerek yok söz söylemeye de öyle
10 Yorumla
+1 yılBen oynayan taraftaydım her zaman gerçekçi biriyim yalana gerek yok. Saf rolü de yapamayacağım burada gerek yok çünkü.
10 Yorumla
+1 yıl"Oh sevindim çünkü ben de seninle oynuyordum bir türlü söyleyemiyordum" diyip dumura uğratırım.
10 Yorumla
+1 yılŞayet şakaysa en az bir ay ceza, gerçekse vay haline. Sanırım kendimi kaybeder ne bulursam atardım üstüne kesin. Keskin aletleri uzak tutun 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Yolu gösterirdim
10 Yorumla
+1 yılKimseyle oynamam, benimle oynanmasına da tahammül etmem, karşılıklı güven ve samimiyet benim için bir numara ilişkide.
10 YorumlaDoğa'nın fatih'e attığı tokatın aynısı olurdu ve sonra her yerden engellerdim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı hiç ama her şey yalandı seninle oynadım dese sevinirdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim başıma böyle bir seu gelmesi imkansız.
Dersimi aldım zamanında.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl da fark etmedin asıl oyunu ben oynuyordum derim :))
10 Yorumla Sevgili bildiğime her türlü ihtimale göre değer vereceğim için pek sorun olmaz
10 YorumlaYol veririm umrumda olmaz pek çünkü hazırım öyle bir şeye erkeklere güven olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa susar ve silerdim, ya da sessizce intikam alırdım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belâ okuma seansları başlar. Ardından çok güzel dualar ederim, yaşadıkça canı yanar.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten başıma geldi, çok zor toparlandım 3 senelik ilişkimdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBen kül yutmam. Benimle oynayacak kişiyi alnında yazarmışçasına okurum.
10 Yorumla Ne yani yaptığımız her şey yalan mıydı ve herkese söyledi mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Kötü olur iyi oyuncumuzun beni inandırsın deriz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Üzülürüm ve ilişkimi bitiririm yani. Kendi bilir.
10 Yorumla
+1 yılo zaman son kez sevişip öyle ayrılalım derim 😂
10 YorumlaZaten ciddiye alınacak biri değildin sen oyununa devam et. Hadi bana eyvallah derdim😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçinden geçerim ki oyun nasıl olur görsün.
Klasik AKREP işte :D10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bur soruya cevap yazarsam ayıp olur. Soy ağcını çıkarırdım.
10 Yorumla
+1 yılArka mı döner giderdim. Söylenecek bir şey kalmamıştır daha.
10 YorumlaBişey olmaz canın sağolsun derim arkama bakmadan çekip giderim..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/ornKT-HbX_gEvet çok güzel oynuyosun derdim xD
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bye bye der geçerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDedi zaten😓 aynen ben de öyle demeye getirdim ama çok seviyordum çok emek vermiştim Allah'a havale ettim
10 YorumlaBen karateci olduğum için bir tekme özel bölgesine atardım
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahha iyiymiş 😅
senin ananı bi skierim 4 ay acıdan kıvranır derdim. d
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe djdjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm arkadaşlarimi sirayla birini gösterir gibi gülerken videoya çeker en son hadi canım der videoyu bitirirdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Üzülürdüm açıkçası kimseye böyle bir şey yaşatmak istemem kendimin de başına gelmesini istemem çok çok kötü bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aklın yetmez benle oyun oynamaya yalan da olsa yatak da gerçektin derim ayn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylendi sadece cinsellikti dendi bastım küfürü bitirdim..
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat