Merhabalar sevgilime borç para verdim geri ödeyecem dedi ailemin haberi oldu ödesede ödemesede bitir diyorlar napacağım? seviyorum bitirmek istemiyorum ailem bitirmezsen akrabalara söyleriz şu bu diye tehdit ediyor sevgilime durumu anlatmalımıyım senle görüştürmicekler engellemem için zorluyolar diye ciddi düşünüyoruz ayrılmak istemiyorum ailem para konusu olunca kullanma var sandı
Anlat bir yolunu bulun
Anlatma yalan söyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O halde olayı biraz tahminler ve varsayımlarla doldurarak düşünmek istiyorum.
Evet genelde maddi olaylarda aileler tanısalarda tanımasalarda hoşnut olmazlar ancak ailene direnmeye kalkarsan daha fazla yıpranmayı göze almalısın ve yıprandığın süreç içerisinde sevgilin için yaptığını sevgilin senin yıprandığın kadar asla anlamayacak o yüzden tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim. Ayrıca her ne kadar sevgilin için yaptığını söylesemde aslında kendin için yapıyorsun çünkü sen sevdiğin için diye bir an düşündüm son cümlelerin doğruluğu sorgulanabilir.
Hayrlisi
Yalandan kime hayır geldi ki sana gelsin? Dürüst ol ve olanları izle.
ailem kızdan para aldım borç senin borcunu ödedim diye yalan söyle kız geri istiyor aradı de diyor sakın dogruyu söyleme ailem biliyo dersen kaçar diyo dolandırıcı bu diyo kızı diceksin diyolar napacam bilmiyorumm :D
Ne verdin bu kadar? İnşallah üç beş için böyle üzerine gitmiyorlardır.
bin yüz lira
Ayy Allah rızası için ailen şaka mı? Sen sevdiğin çocuğa güveniyor musun? O öyle yapmaz diyorsan bırak sakın bir şey söyleme. İnan bana bahsettiğin para bu zamanda insanın elinin kiri bile değil. Seni dolandıracsk olsa birinin bin yüz lira için bu zahmete gireceğini düşünmüyorum.
biz yeni tanıstık subatta ilk kez bulustuk 30 bin borcu oldugunu söylüyor hat faturasını ödeyemedi benden rica etti ben ödedim ailemde haliyle yeni oldugu icin ciddi olduguna guvenmyolar cocuk tanısmaya geleyim diyo yok diyolar :D
Ailesini de alsın gelsin işte. Ailen taş koymasın önüne. Niyetini öğrenmek istiyorlarsa önce tanımak zorundalar.
evettt ama ciddi olan ilkten para istemez diye kararlılar vazgecmezsen akrabalara bu akıl saglıgı yernde degl diye söyleriz diyolar sen safsın diyolar dolandırıcı o diyolar asla tanısmayz napacam ben yaaaaa
Akrabalar hadi duydu diyelim ne olacak?
hiç bişey yapamazlar adım cıkmıs olur anca :D
ama annem aglayıp perisan oluyor onun uzulmesinide istemiyorum orta yolu bulamıyorm
Sakin ve mantıklı kararlar al.
cok saol cevaplar için
Rica ederim canım benim ne zaman istersen burdayım.
Sağol canım erkek arkadaşıma diyemiyorum :) kız arkadaşım parayı istedi ne zaman atiyomusun diyim ailemin öğrendiğini soyleyemiyorum
Ben ne zaman yalan söylesem karşı tarafın hep bir alternatif cevabı oluyor. Sonra işler daha çok birbirine karışıyor. Ona karşı dürüst ol. İnan bana ailenin tavrına bozulsa dahi senin dürüstlüğün işi düzeltecektir.
Ben kıza geri ödedim parayı bende açık cikinca ailem kizdi diye anlatsam ailem kiz istiyor diceksn bizi demiceksin diye zorluyor
Tamam o zaman öyle yap. Ama fazla detayda verme yalan söylediğin anlaşılır.
Fark etmez canım ama yalan konusunda veya bahane üretmede iyi değilimdir😅😂