Benim hiç sevgilim olmadı bu yüzden de şansım olmadı, birini sevecek sevilecek sadık kalmayı gösterecek bir ilişkim.. ama ben sevdiğim kadına sonuna kadar sadık kalırım. zaten bu zaman da sürekli sadık kalmayan eşini ya da sevgilisini aldatanlar seviliyor ya da seçiyorlar.. kimse karaktere bakmıyor ya da aşka bakmıyor gerçekçi olacaksa da çıkar için birlikte oluyorlar.
Norveç gibi güzel kadınların cirit attığı bir yerde neredeyse her hafta sonu değer verdiğime sadık kaldım. İşe yaradı mı? Sanmıyorum. Kadınların %90 ına sadakat yaramıyor. Kendilerini bi şey zannediyorlar. Bulunmaz hint kumaşı olduklarını düşünmeye başlıyorlar. Ama onlara elinizde farklı imkanlar olduğunu gösterdiğinizde sizi daha çok seviyorlar. Değişik.
İnsanlar bence tek kişiye sadık kaldığı zaman bazıları suistimal ediyor anlamıyor yani çünkü canımsın mal insan olduğu için gerek yok bence ya hak eden bir insana denk geldiğimiz zaman o sadıklığımı fedakarlığımı her türlü göstereceğim.
Hayatımdaki insanlara hep sadık biriyimdir, kolay kolay yarı yolda bırakmam. Ama bazen sadık olucam diye de ağ. źıma sıç. an birine de kendimi ezdiremem öyle bir keserim ki, hayattaki varlığımı sorgular.
Biriyle konuşuyoruz yaklaşık 1 yıl olacak ve ona hala sadığım çünkü her ne kadar sevmesem bile aldatmanın karaktersizlik olduğunu düşünüyorum ama sevemiyorum artık çok farklı insanlarız ayrılmak istiyorum ama ağlayınca kıyamıyorum ve ağlayacağınıda biliyorum siz olsanız ne yapardınız?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seversem boynuzlayacağını biliyorum yalnızlıktan şaşmıyorum çağın kadınları çok eşli ve azmış...
Yahu benim hiç sevgilim olmadı be. Ama hayatımda 2 kez sevdim uzaktan. Ikisinede yıllarca sadık kaldım. Biri şimdi evli mutlu çocuklu diğeri Allaha emanet..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Her cumartesi gecesi takıldığım eskortlara sadık kalıyorum