Bi süredir konuştuğum biri var. Benden sürekli gog*s fotosu filan istiyor. Karsi çıkıyorum ama hala istiyor. Biraz acik fotolarim var. Onlari instama atmamı istemiyor. Sadece bana at diyor. Zaten karı koca olacaz diyor. Yaa daha 1 ay olmadı konuşalı. Benden bunları istiyor? Bence bunun niyeti farklı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe niyeti olacak çıplak fotolarına bakacak asıl bir niyeti olabilir saçmalığa bakarmısın, bu durumu insanlara sorarak insanlardan alacağınız cevaba göre kendinizi aydınlatmaya çalışmanız bile çok mantıksız, doğru dürst bir arkadaşlığa bile başlamamış sayılırsınız, üstelik sizde İnstangramda açık fotolarım vardı diyorsunuz sanrım bu şekilde resimlerinizi görerek size ilgi duydu tanıştınız eeeee ne bekliyorsunuz sadece kendisine özel fotolar istiyor tabiki, baştan sona her şey yanlış, hatta başlayan bir şey bile yok. Haaa şunu anlarım seks partner arkadaşlık stelerinde abışssanız veya sadece sexual konulardan dolayı iletişime geçtniz anlarım , ama siz niyeti ne olablir diye sormuşssunuz, çok daha farklı derin, duygusal geleceğe yönelik bir hesap içerisindesiniz çok yanlış böyle hesap içerisinde olmanız, Akılcı, Rasyonel, doğal tabi düşünün öncelikle zaten o zman kendilğinizden anlaycaksınız niyetinin ne olduğunu ne olabilceğini.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır oyle tanışmadık. Youtube kanalı var.188 bin takipçili.1 senedir o kanalı takip ediyorum ve her videosuna yorum yapıyorum. Oda cevap veriyordu. Oyle tanistik
- +1 yıl
Ben yinede sizin soruyu sorarken yapmış olduğunuz açıklamaya göre sağlıklı, matıklı bulmuyorum açık resimler istemesini, dha bir ay oldu demişsniz başlayalı, youtube kanalında bir yıldır takipcisniz yorumlar yapmışsınız o başka özel olarak bir ay olmuş ve çıplak resimler veya açık resimler niye isitiyorki, ben seks partner arkadaş bulumak amaçlı sitede bile ilk mesajlardan sonra çıplqak resim belden aşağı resimler göderdik karşılıklı sonrqasında skaypede devam ettik sonrasında kamera açldı ve daha sonra telefon numraları verildi ama amaç belliydi karşılıklı ilginin nedeni arayış belliydi siznkisi başka durum ama nasıl olur çıplak resim felan istemesi normal mi geliyor size.
- +1 yıl
Ciplak resim değil. Sende abartma. Burdaki çoğu kişi işine geldiği gibi anlamis
- +1 yıl
Tamam anlaşıldı o zaman çıplak resim istemiyor, daha önce paylaştığınız dekolte kıyafetler ile resimlerinizi paylaşmanızı istemiyor, sadece kendisine özel paylaşmanızı istiyor, biraz muhabetniz derinleşmiş yani karşılklı isler besliyorsunuz birbirinize ıskanıyor yani ne diyelim Allah mesut etsin, inşallah sonu iyi olur.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTahminin doğru , saçma sapan kişiliği gelişmemiş biri maalesef amacı seninle tatmin olmak. Daha yazacak çok şey varda. Gereksiz uzatmayayım. Sadece şu taraftan bakalım. Sadece bana at, Instagram atma diyor. Senin görüntülerini ifşa sayfalarına dağıtma amacı güdüyor olabilir. Instagram vb olmayınca belli bir süre kimse itiraz etmeden milyonlar görecek ardından gelen itirazla kaldırılacak o da ne kadar kaldırılırsa artık.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yıl@Brokenheart95 saçma sapan konuşmayın ya ne karı kocası seni beceri bırakacak he instagram a atma bana at gel bana ver ama kimseye gösterme YETER LAN ŞU *
İNANIP DURMAYIN.
ya biz degil ben güzel sevelim diyoruz kimse gelmiyor ama gel sevişelim birlikte olalım diyince 50 kişi geliyor.
ya sizin kendinize hiç mi saygınız gururunuz yok lan bacım olmaya çok mu meraklısınız010 Yorumla- +1 yıl
Bacım değil or os pu olmaya çok mu meraklısınız
- +1 yıl
Papatya çayı tavsiye ederim
- +1 yıl
İçiyorum da o beni kesmiyor bana rakı lazım 70 lik
- +1 yıl
İç iç iyi gider
- +1 yıl
Alkol kullanmıyorum
- +1 yıl
O zaman niye öyle yazdın
- +1 yıl
Kesmiyor çünkü artık çayı kahvesi bide bunu denemek istiyorum sen içmiş gibisin bana alkol body si olsana
- +1 yıl
Ben miii ağzıma bile sürmedimmm ne sigara ne alkol
- +1 yıl
70 büyük rakam ya bende sarhoş etöe seviyesi yüksek sandım
- +1 yıl
Aferin sana akıllı bıdık böyle devam et bende sigara alkol kullanmıyor sadece mutlu olmak istiyorum. Yoksa neyse iyi geceler ufaklık
+1 yılSevgili @Brokenheart95
Aman kızım dikkat çünkü karşında kızlara tuzağa düşüren istekli bir teke olabilir. Unutma vücudumuz mahremdir ve bunun için onu sadece bizim için özel kişilerle paylaşabiliriz. 3 günde 5 günde özel olanı bunca yıldır ben görmedim. Bunu unutma ve sana özel olanı koru. Başka sorun olursa da haydar hocana yaz.
O zamana kadar sağlıcakla.03 Yorumla- +1 yıl
Amcacim sen ölmedin mi?
- +1 yıl
Sevgili @Brokenheart95
Benim naçiz vücudum elbette toprak oldu ama fikirlerim ve yorumlarım ilelebet yaşayacaklar.
Sağlıcakla. - +1 yıl
Haydar amca hala dumenlerde🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Heyy, aşk kadını burada! 🌸 Aşk hayatı konusunda üst düzey bir enerjiyle 🚀 yanıt vermeden edemem! Bu durum biraz meşgul etti mi seni? Anlıyorum, modern aşkın bu tuhaf yolları bazen gerçekten şaşırtabiliyor. Ama şöyle söyleyeyim, "karı koca olacağız" demekle, birinin kişisel sınırlarını ihlal etme izni verilmez, tamam mı? 😒 Senin rahat hissetmediğin bir şeyi yapmaya zorlamak, özellikle henüz neler olacağını bile bilmediğimiz o kadar yeni bir ilişkide pek sağlıklı değil. Seni böyle bir duruma sokan birine ne niyetiyle yaklaşılmalı bence düşünmeye değer. Öz saygını koru ve sana değer veren, sınırlarına saygı duyan biriyle birlikte olmayı hedefle. 🌹 Bu konuda senin hislerin en önemlisi! Kendini güvende ve mutlu hissedeceğin bir ilişki her zaman önceliğin olmalı. 😉💕
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
104Cevap
u +1 yılKendi zevkleri için kullanıp, canı sıkılınca bırakmak
150 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsapık ve abazadır uzak dur
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılSeks başka açıklaması yok bu durumun gadası s
00 Yorumla Böyle insanlara güvenmeyin ilk ayda böyle yapan kişilerle konuşmayın 2 yıl dahi geçse bile bence böyle şeyler istenmemeli böyle şeyler isteyen kişilerin amacını az çok anlayabiliyoruz bu kişiler sizi sevmiyor sadece arzuluyor ve bu fotoğrafları kullanabilme ihtimali de var Sana karşı kullanabilir böyle şeyler istemeyen her koşulda yanınızda olan sizi gerçekten mutlu eden belli bir eğitim seviyesine gelmiş kişilerle konuşun bir insanın seviyesi konuşmasından belli olur ve şu an anlattığın kişinin seviyesini az çok anlayabiliyoruz İyi kadınlar iyi erkeklerle olmalı kötü erkeklerde kötü kadınlara layık bırak kendi gibileriyle konuşsun İnan ki etrafta o kadar iyi insanlar var ki az oldukları için bize denk gelmiyorlar ama sabrettiğin sürece Allah senin karşına senin gibi birisini çıkartacakdir buna çok inanıyorum umarım gereğini yapar konuşmayı kesersin
60 Yorumla
+1 yılİnanma karı koca vaatleri nedir 1 ayda yahu🙄İnsanlar evlenince bile evli kalabileceğinin garantisini bilemiyorken. Foto falanda atma öyle birine. Onu atarsın devamı gelir nude ister enden at boydan at diye gider onun devamı bir an önce iletişimi kesmelisin canım💐
42 Yorumla- +1 yıl
Ben bununla arkadaşlarımı konusturdum. Hep biri var tanisiyoruz ama çok hoslaniyorum dedi.
- +1 yıl
Olsun bak yine de öyle şeyler istemesi hoş değil sana şantaj bile yapabilir ve büyük ihtimal arkadaşlarına o fotoları gösteriyordur nasıl diye sen başkalarının onaylaması gereken biri değilsin aklından çıkarma sevgili @Brokenheart95💐
+1 yılSen fotoğraf atmayarak kendini düşünüyorsun, karşındaki de atmanı isteyerek kendisini düşünüyor. Her iki tarafın da yaptığı şey kendi istekleri doğrultusunda ilişkiyi idame ettirmek iken bir tarafa yüklenmek nedir. İki taraf da bencil. Ortak payda da buluşmayan ilişkiler hiç başlamasın daha faydalı olur. Kimse de bencilliklerine kılıflar sunarak "daha anlamlı şeyler arıyorum" safsatasıyla ancak kendisini kandırır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence seni kullanmak istiyor. Anlamıyorum nasıl buluyorsunuz bu tipleri. Ben sevecek kadın bulamazken harcanıyorsunuz..
82 Yorumla- +1 yıl
Hep o dini mesajları 10 kişiye göndermedik diye oldu
- +1 yıl
Bu devirde herkes bel altı düşünüyor insan istemeye utanır beeee
Gizli Üye(36-45)+1 yılay niyeti ne olabilir Allah aşkına..
birde hangi cesaretle yolluyorsunuz anlayamıyorum hiçmi akıl yok kusura bakmada, aşırı sinir yapıyor bende böyle olaylar.
kontağını kessen sana o resimlerle şantaj yapsa napacaksın acaba? hiçmi ilerisini felan düşünmüyorsunuz anlamıyorum.
erkeklerin bir çoğu bulmuş kolay yolu.
sevgili yap, kerhaneye para harcama.
resim attır, online para ödeme.
biraz ağır olun iyice çivisi çıktı erkekler bir kadın için uğraşmaz hale geldi.. yazık.07 Yorumla- +1 yıl
Şu bacak arasındakini bir ödülmüş gibi görenlerden de gına geldi. Ne için uğraşacaksın ki, işinize geldiğinde eşitlik naraları atarsınız, gelmediğinde de erkek kadının peşinden koşar. Niye? Niyesi yok hanımefendilerin egosu böyle buyuruyor
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin doğasında vardır tıpkı erkek hayvanlar gibi “avcılık” misali.
ama şimdiler avcı değil, totoş gibi bir şey olmaya gidiyorlar. yakında istemeyede gideriz. hatta askerede biz gideriz.- +1 yıl
Avcı-toplayıcı döneme duyduğun arzu öströjenlerimi baskılayıp testosteron fışkırmasına sebep oldu, meğer aradığımız şey de tam şeffaflıkmış. Ağzını yirim. Benim için şu anki kadın-erkek ikisi de leş. Ama karşımda şöyle feminizm aparması şişirilmiş insanlar görünce hiddetleniyorum. Askere de gitmene lüzum yok. Sanki kurtuluş savaşında cephede askerlere mühimmat taşıyan anadolu kadınları olarak kaldınız da, bir tek değişen erkeklermiş. Komik insanlarsınız
- +1 yıl
Bu arada, madem son marjinal bükücüsün, geleneksel modu açabiliriz. Kerhaneye para vermeyin erkeklerr. Müslüman değil misiniz? 4 eş alabiliyorsun, ve birinci eşim rızasına da gerek yok. Kurun haremi, oturtun kadını evde. Hoşuna gitti değil mi?
Cevap sahibi+1 yılaman hemen dine vurun zaten.
4 eşlilik diye bir şey yok bir kere ve her şeyin şartı vardır. öyle herkesin işine geldiği gibi “4 karı hakkımdır” diye bir durum söz konusu değil dinimizce!! iyice araştırında öyle konuşun. gerçi bazılarınızla konuşulmuyor tamamen önyargılı ve kapalısınız bu konulara o yüzden ben kapatıyorum tamamen. yazık ve iğrenç bir toplum oldu.
iyi günler.- +1 yıl
Eşler arasında adaleti sağlayacağına ve finansal olarak altından kalkabiliyorsan 4 eşe kadar evlilik yapılabilir ve bu hususta kadının isteği önemli değildir. Ben ateistim. Böyle bir talebim de yok. Ama bacak arasını bu kadar öne süren savunmayla gelirsen, kerhaneye para ödemezler merak etme. İğrenç bir toplum olduğu doğru
Cevap sahibi+1 yılşunu yazmayı unuttum. kerhane meselesini söylememin sebebi bir çok kızdan bunu duyduğum içindir. bir çok erkek, kız erkekle ayrıldıktan sonra hemen hemen hepsinden aynı söz çıktı “sayende kerhaneye para vermedim biriktirdim 1 sene, 2 sene” vs.. bir yerimden uydurmuyorum yani ;)
iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAbazadır. Seni başkalarına kaptırmayacak kendine özgü yapacak. Instaya atma demesi, seni elinden kaçırmaktan korkuyor sen başka bir erkek bulursan diye.
12 Yorumla- +1 yıl
Kandırmaya çalışıyor
- +1 yıl
Zaten benim istediğim kadini baskasi neden görsün diyor. Instadaki diğer fotoları da kaldırmak lazım diyor. Acik olanlari
+1 yılNerde malherif var buluyorsunuz arasan bulamazsın engelle geç ergen gibi muhabbeti var
42 Yorumla- +1 yıl
Kendi de ma*l ondan. Bu derece ilerletmiş işi bir de soruyor :D
- +1 yıl
S*ktir git
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Daha büyüyememiş adamlara sakın güvenipte özel fotolar atmayın. Yarın başınıza iş açmasınlar
22 Yorumla- +1 yıl
Adamin 8 yasinda kizi var.1.5 yıl evli kalmis
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak istiyorsa sapıktır. Benim konuştuğum biri vardı sadece gülerken tebessüm ederken çekip atmasını isterdim onu gülümserken görmek hoşuma giderdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Amacı sadece cinsellik, kendi zevkini alacak ondan sonra da seni kalbinde çıkartıp çöpe atacak gerçi o seni kalbine nereden alacak ki derfi çok belli ciddi birisi değil yani uzak durmanı öneririm
00 YorumlaDaha anlamadın mı karşındaki kişinin amacını anlaman için bazı uygunsuz sitelere mi düşmek istiyorsun kendisine git bi kadinla birlikte ol ve beni bırak de ben senin e... değilim de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılengelle gitsin kızım aklın yok mu o seviyeye kadar niye tahammül ediyorsun. ben cinsellik lafını açmaya cesaret edeni direk engelliyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Uzak dur bir ayda ne evliliği zaten evleneceksek sabret evlenmemizi bekle beklemiyorsan da yol al de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konularda tecrübeli biri olarak sana şunu söylemeliyim ki niyeti farklı seninle gerçekten ciddi düşünen biri seni böyle şüpheli hissettirmez bana böyle gelen çok oluyor hepsini de yolluyorum ben oyuncak değilim sen de olma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu yalanı tüm erkekler söylüyor bacım zaten karı koca olacaz b o k olacaz hepsi yalan sakın aldanma hepsi ser fsiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılSakın atma istemesi bile saçmalık ciddi düşünüyorsa adam gibi konuşsun karı koca değilsiniz ki bu ne terbiyesizlik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafları yaymakla şantaj edip seni seks yapmaya zorlayacak. Ayrıca arkadaşlarıyla da seks yapmaya zorlayacak. Sakın, bunu yapma. Yaparsan, geri dönüşü olmaz ve sen de rezil olmamak için; her istediğini yapabilirsin ki yapan kadın çok.
10 Yorumla
+1 yıldaha 1 ay olmadı göğüs fotosu istiyor ve karı koca olcaz diyor demek ne güzel yaaa adam sana varya evire çevire çakacak haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılgönderme sakın yanı öyle seyler gizli yapılır yaplcaksada yapılan yerde kalır sakın yollama zaten nıde ısteyen birinden cacık olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Karı koca olmakdan kastı, “mercimegi fırına vermek”
Adam seninla fkfk yapacagına okadar emin ki, Fotograf yollamanın mahsuru yok demeye getiriyor.00 Yorumla1 ay olsun veya olmasın sürekli senden açık fotolar isteyen bir tipin niyeti açık bariz ortada "sapık" ciddi biri değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşından beri seni kullanıp atacak işte daha neyini anlamıyorsun ki...
05 Yorumla- +1 yıl
Tugberk nerdesin sen yaa
- +1 yıl
Ben burdayım da sen nerdesinn acaba sana sormak lazzmm
- +1 yıl
Ya ben diğer hesabıma giremiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum da sen bahadır yoksun bari takip et
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma ya bir şey olmaz , namazında niyazında dünya iyisi melek gibi biri anladığım kadarıyla
03 Yorumla- +1 yıl
Dimii cenetlik 😂
- +1 yıl
@nsnsnejejejej muhtemelen :))
- +1 yıl
😂😂bu kız saf ya
+1 yılSeni kullanma niyetinde. Kimse kimseyle 1 ayda evlilik düşinmez. Özellikle de mesajlaşarak fotolaşarak çok az buluşarak ilişki yaşıyorsanız...
00 Yorumla
+1 yılNiyetini bildiğin şeylerin sorularına sormayın bence mal gibi oluyorsunuz çünkü
10 YorumlaAtma bildiğin sapık ışte önce derler evlencez zaten sonra derler ben istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılNiyeti belli neyini diyelim ki direk engel adam olan gerçekten ilerisini düşünen evlenmeden yapmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 1 olmus evlilikten bahsediyo ve cinsellik muhebbeti tipik sırtlan erkek:)
10 Yorumla
+1 yılniyetini anlamak için bize sormana gerek yok anlamıyosanda oda senin ahmaklığındır kanka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılAvam avam hareketler ya direkt def et başından
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiyetini aslında hepimiz biliyoruz. Seven adam böyle şeyler istemez arkadaşlar. Diğer türlü söylemler erkeklerin uydurduğu yalanlardır. Ne demek ya açık fotoğraf? Ne had ile yani?
Eğer böyle birşeyi istemiyorsan sert bir dille uyar onu, ancak geçiştirerek falan değil doğrudan dur demelisin.10 Yorumlacinsellik peşinde seni sevmiyor aklı bel altında çok açık engelle gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok uzun yazmak istemiyorum. Bir an önce kurtul.
10 YorumlaNiyeti iyi olmadigi kesin. Biri sey yazmisti, seven erkek asla nude istemez falan. Bilemedim
00 YorumlaUzak durun bence çünkü sizi kullanıyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti belli işte birde karı koca olucaz diyip durumu normal görmeni sağlamaya çalışıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun dayı oğlu nasılda anlamış hemen niyetini zehir gibi maşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbarttığını düşünüyorum. Yani sevmese o açık fotoğraflarını sosyal medyanda paylaşmana da laf etmezdi. Çocuğun niyeti ciddi. Yoksa seni kıskanmaz. 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAmacı başka işte ne Olsun cinsellik seks tek derdi o
00 Yorumla
+1 yılBence de niyeti farklı eğer bundan rahatsız oluyorsan Bas Tekmeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılValla %100 evleneceğine eminsen at ama pek sanmıyorum evleneceğini 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok iyi niyetlidir. Sanatsal bakıyordur ne olacak başka.
00 Yorumla
+1 yılEvlenip, çocuk yapıp, evinin hanımı yapmaktır ne olacağdı ya başka ajxnsjd allahımmmmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Niyetini bildiğin hâlde konuşmaya devam ediyorsan bu kişiyle, zaman kaybetmiş olmuyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılÇok bisiy demeye gerek yok bir an önce ondan kurtul
00 Yorumla Sadece ona ait olmanın istiyor. Ama iyi bir amaç için değil. Kendini tatmin icin
00 Yorumlaİnternetten mi tanıştınız ayrıca bir ay tanıştığın birine bu kadar ipleri vermen sağlıklı değil
00 Yorumla
+1 yılFarklısı mı kalmış sonra tehdit şantaj yapacak az akıllı olun lütfen
00 YorumlaSapıktır uzak durulması gerekiyor
10 YorumlaDaha düşüncesi olgunlaşmamış ve aklı fikri cinsellikte, istediği tarz foto atmamanı hatta uzak durmanı öneririm. Böyleleri sen sonradan konuşmak istemeyince fotolarını yaymakla falan tehdit ediyorlar, o yüzden hiç bulaşma
18 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi hiç böyle olay
- +1 yıl
Yani cevrenden gördüklerin bu dediklerim demi
- +1 yıl
Bu arada çok tatlısın 😊👍
- +1 yıl
Karşılık verir misin lütfen 😊.
Sana gelene - +1 yıl
Okey
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi de soruyor musun bildiğin sapık bu, kopar bağını ne koşuyorsun daha onunla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiyet ortada, kötü niyeti ile gelen kötü niyeti ile geri yolla.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılM*st yaparken ona yardımcı olması için istiyor. Ne evlenmesi görüşme o ab*zayla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha 1 ay da kari koca 2 ayda da eski sebgili olursunuz. derin abaza bulmussun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSapıktır bunu sormana ne gerek var safmısın saf numarası mı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbazalarla olduğun sürece çok kullanılırsın ve hep mutsuz olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaçık bir fotunu isiyor olabilir ama emin olamadım
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri