Gerçekleri konuşalım benim bildiğim kızlar geriye düşen erkeği güçsüz görürler ve artık çekici bulmazlar onu di mi? Onunla sevgili olmak isteyen kızlar artık istemezler onu di mi?
Evet kaybeder çekiciliği
Hayır kaybetmez çekiciliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı sınıfta olduğu kızlar için düşünün ama.
Üniversitede tıpta sınıfta kalan erkek çekiciliğini kaybeder di mi kızların gözünde?
Evet sınıfta kaldım. Aynı sınıfta olup hoşlandığım ama açılmadığım kız var acaba beni isteyeceği varsa bile sınıfta kaldıktan sonra istemez mi artık diye merak ettim
Yüz yüzeyken bir sohbet başlat , sadece ikiniz olun ama. Sonra konuyu buralara getir, ağzını ara sonra açıl. Uzun zamandır hoslandigini ama açılmaya çekindiğini söyle
Açık açık sormaman lazım. Üstü kapalı öğrensen iyi olur. Ben bir erkekle konuşurken konuyu oraya getirip konuştuğu olup olmadığı ya da hoşlandığı olup olmadığını anlayabiliyorum
Son olarak bir soru daha sorayım sana. Sen kizlari iyi bilirsin hemcinslerin sonuçta. Kızların sence tahmini yüzde kaçı senin gibidir bu konuda? Gerçekçi bir tahmin yapacak olursan
Belki de bana öyle gelmiştir. Şimdiye kadar 3 kıza yanaştım olumsuz cevap aldım neymiş arkadaş gözüyle bakıyorlarmiş. Ben de herhalde param yok diye fakirim diye bu yalanı uyduruyorlar diye düşündüm.
Yani sevgilileri yok iken niye beni reddetsinler ki? Üstelik gayet yakışıklı ve çekici yim. Birçok kız peşimde kendimi övmek gibi olmasın. Ama işte onları beğenemiyorum. Beğendiğim kızlar da beni istemiyorlar
Yani birçok kızın benim peşimde olduğunu düşünürsek demek ki ilgi çeken çekici birisiyim o halde neden istememiş olabilir ki o kızlar aklıma zengin olmayışım geldi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlara göre değişir
Tıp okuyan normal erkek yine çekici değil ki, daha doğrusu bunun okuduğu bölümle alakası, yaptığı işle alakası yok benim için.
Ya tıp ı boş ver genel düşün. Sınıfta kalan erkek çekiciliğini kaybeder mi aynı sınıfta olduğu kızların gözünde
Tıp olduğunu belirtmemeliydim sanırım yanlış anlamalara sebep oldu
Ne alakası var ki , tıp mı okuyorsun
Evet sınıfta kaldım. Aynı sınıfta olup hoşlandığım ama açılmadığım kız var acaba beni isteyeceği varsa bile sınıfta kaldıktan sonra istemez mi artık diye merak ettim
Bence bununla bir alakası yok, neden istemesin. Geç kalmadan açıl ve düzenli çalış🙂
Bu senenin bitmesine 1 ay kaldı zaten. Geç kalmadım mı sence? Sene başından beri biraz samimi davranıyor çünkü
Neden geç kalasın ki. Açıl bence. Bir dahaki dönemi mi bekleyeceksin
Sence nasıl acilayim? Benim aklımda bir şeyler var ama önce sen söyle
Yüz yüzeyken bir sohbet başlat , sadece ikiniz olun ama. Sonra konuyu buralara getir, ağzını ara sonra açıl. Uzun zamandır hoslandigini ama açılmaya çekindiğini söyle
Ağzını ara kısmını açabilir misin
Yani hoşlandığı var mı ya da konuştuğu biri. Veya yeni bir ilişki için ne düşünüyor bunu anlamaya çalış
Ona "yarın x cafesine gidicem sen de gelmek ister misin" diye sormayı düşünüyordum
Heh orada da sohbet edin ve açıl
Bunu açık açık mı sorayım hoşlandığın veya konuştuğun biri var mı diye? Zaten öyle dersem amacım direkt ortaya çıkmış olmaz mı
Açık açık sormaman lazım. Üstü kapalı öğrensen iyi olur. Ben bir erkekle konuşurken konuyu oraya getirip konuştuğu olup olmadığı ya da hoşlandığı olup olmadığını anlayabiliyorum
Senin de benim gibi yapman lazım
Bu arada cafeye davet ettiğim zaman eğer kabul edecekse gelir zaten, bunun arkadaş anlamında olmayacağını bilir herhalde bir kız
Eh yani
Pardon yanlış yazdım
Eğer kabul ederse bu hoşlandığı anlamına gelir zaten
Olacaktı
Bence yanlış düşünüyorsun öyleyse. Kızlar hoşlanmadan da kabul edebilir
Hmmm bak bu ilginç
Neden acaba
Düşünmezdim açıkçası
Sebep? Sebep önemli
Ben de okuyorum mesela dersten kalan arkadaşlarımı anlayabiliyorum. Zor olduğu için. Özellikle tıp daha da zor bir bölüm. Yani normaldir
Ama kız geçmiş sonuçta? Ve benim bildiğim kadarıyla kızlar kendilerinden daha geriye düşen erkekleri istemezler. Yanlış mı biliyorum?
Yanlış biliyorsun ben öyle değilim. Kızlar başarıya daha düşkünler bundan dolayı yadırgamazdım
Yani istisnalar da var diyosun. Ama benim dediğime de katılıyorsun di mi kızlar başarılı erkek ister. Ama sen bir istisnasın öyle mi
Evet kişiden kişiye değişir
Hoşlandığın çocuk sınıfta kalsa bile yine de sevgili olursun öyle mi?
Evet yahu
Anladım 🙂🙏
Son olarak bir soru daha sorayım sana. Sen kizlari iyi bilirsin hemcinslerin sonuçta. Kızların sence tahmini yüzde kaçı senin gibidir bu konuda? Gerçekçi bir tahmin yapacak olursan
Tıpçı kızlar için soruyorum bunu
%60ı falan
Tıpçı kızlar mı
%51
50 yani 😂😂
Yüzde 50 ise bile iyi bence. Ben yüzde 10 sanıyordum 😅😄
Kızları çok yanlış tanıyorum galiba 😂
Halshdlfjflfjf biz öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi değiliz yahu
Ben gözümde büyütmüyorum kızlar çok açgözlü.
Belki de bana öyle gelmiştir. Şimdiye kadar 3 kıza yanaştım olumsuz cevap aldım neymiş arkadaş gözüyle bakıyorlarmiş. Ben de herhalde param yok diye fakirim diye bu yalanı uyduruyorlar diye düşündüm.
Aç gözlüler de var tabii
Gerçekten arkadaş gibi gördüğümüz insanlar var ama
Zengin değilim orta seviyeli gibiyim. Ama işte sanırım kızlar zengin erkek istiyor bu yüzden reddettiler beni
İşte o kızlar açgözlü
Yani sevgilileri yok iken niye beni reddetsinler ki? Üstelik gayet yakışıklı ve çekici yim. Birçok kız peşimde kendimi övmek gibi olmasın. Ama işte onları beğenemiyorum. Beğendiğim kızlar da beni istemiyorlar
Yani birçok kızın benim peşimde olduğunu düşünürsek demek ki ilgi çeken çekici birisiyim o halde neden istememiş olabilir ki o kızlar aklıma zengin olmayışım geldi.
Çünkü biz sizin gibi dış güzelliği öncelemiyoruz
Aynen işte kızların çoğu ilk önce zengin olup olmamasına bakıyor maalesef 😂