Yarın da numaramı değiştireceğim. Neye uğradığını şaşıracak. Arasın dursun beni daha. Daha da hayatıma kimseyi sokmayacağım. Efendi diye seviyor diye kime dediysek, s*ki kalktı mk.

Yarın da numaramı değiştireceğim. Neye uğradığını şaşıracak. Arasın dursun beni daha. Daha da hayatıma kimseyi sokmayacağım. Efendi diye seviyor diye kime dediysek, s*ki kalktı mk.

iletişim becerilerin gerçekten çok zayıf. karşındakiyle nasıl konuşacağını da bilmiyorsun. bu ilişkinin bu noktaya gelmesinde senin de payın muhakkak vardır, ha bu ilişki toksik ilişki orası da belli ama bence çocuk da şanslı senden ayrılabildiği için :D
Becerilerimi körelten ben değilim. Karşı taraf. 3 sene sürekli söz verdi. Ne ilgi var, ne şefkat var. Hiçbir şey yok. Böyle birine iyi bile dayandım asıl ben. Siz erkek milletinden bir b*k olmaz gördük onu
iyide sorun sende o zaman :D :D 3 sene ne diye idare ettin , demek ki başkasını bulana kadar diye geçiştirmişsin sen de kendine hizmet ettirmişsin. boşuna duyar kasma yani senin gibileri senin cinsin dahil herkes iyi biliyor :D
Sg ya. Mala bak. Cama yapışan kuş b*ku gibisiniz. Seviyoruz lafı ağzınıza sakız olmuş. Ben bundan kaç kere ayrıldım. Bünyesi mi aldı. Sürekli peşimde geliyor. Sülük gibisiniz aynı. Kurtuluş yok sizden.
Peki yüksek olduğunu nasıl anlarız iletişim becerilerimizin
Eğer seni evlilik vesaire heves edip kandırmaya çalışıyorsa direkt engelleseydin. Bu tür insanların yanında sadece kafesin içerisindeki kuş olursun. Özgür mü olmak istiyorsun yoksa sıkıcı, duyguları körelmiş bir kadın mı buna karar ver🌝
Engellemeye gerek yok knk. Numaramı değiştireceğim artık.
Bir şekilde sana ulaşabilecek pozisyona gelirse ailene şikayet et
Yapamaz
Anladım, xperin kaç bu arada
Yüksek. Cevap vermiş. Bende karşılık verdim. Yazıyorum. Nasıl iyi demiş miyim?
[9.05 18:40] O: Ama buluşacaktık ne işin çıktı
[9.05 18:52] Ben: Yoğunum.
[9.05 18:53] Ben: Sen bana neyin hesabını veriyorsun da ben sana hesap vermek zorundayım V***? Sen dolusun da ben boş muyum? O kadar işimin arasında ben her türlü sana yazıyorum diye işsiz miyim sanıyorsun
[9.05 18:54] Ben: İşim var ki iptal ediyorum.
[9.05 18:54] Ben: Gidip dinlen sende. İşlerinden geri kalma. En iyi yaptığın şey.
Evet doğru olanı bu. Ayrıca konuşmak istersen de özelden de dinlerim, bu kadar dolmana üzüldüm
Bacım ben baya doldum boyumu aştı artıl tavana değiyor. Ama baş ediyorum. Kimseyi sıkmak istemiyorum kuzucum
Ne sıkması estağfurullah, rahatlamak istersin belki. Benim de pek keyfim yok bu aralar. Sorunu beğeneyim yaz istersen🙏
Cevap
6Cevap
iyi yapmışsınız
Ohhhh harika yapmışsın durduk yerde mutlu oldum s. l. k erkekler ya😂
Biri de kuyruk acısı çekmiş. İletişim becerilerin zayıf demiş. Mk birisi trip atsa 40 yıl laf eder kızların ata sporu trip diye. Ulan eşşeoğlu eşek. Bir kızı ilgisiz bırak, geldiğini gittiğini haber etme, işi bahane et, buluşmaları iptal et sen sonra trip attı diyin. Sizin gibilere katlandığımıza şükretmezsiniz. Birde pabuç gibi diliniz olur.
Ay seni yerim prensesim çok haklısın bayılıyorum şöyle resti çekip yoluna umursamadan bakan kızlarıma😍Aynen katılıyorum asla boş yere triplenmiyoruz adam olan adamlar bizi mutlu ediyor biz de onları diğerleri de kuyruk acısına devam
Cevap vermiş. Bende böyle yazdım. Nasıl?
[9.05 18:53] Ben: Sen bana neyin hesabını veriyorsun da ben sana hesap vermek zorundayım V***? Sen dolusun da ben boş muyum? O kadar işimin arasında ben her türlü sana yazıyorum diye işsiz miyim sanıyorsun
[9.05 18:54] Ben: Gidip dinlen sende. İşlerinden geri kalma. En iyi yaptığın şey.
evlilige niyeti yok, sevgili olarak sevişme kullanma derdi olabilir evlere davet felan yapar yapmıştır
Evlilik budalası gibi davraninca erkekler genelde ilk yaklasirken evlilik vaadiyle kandırıp kendisine bağlıyor sonra sonu husran oluyor böyle
Yarın numaramı değiştirdiğimde hüsran kim olacak göreceğiz knk. Bıktım artık
Bencede ne hali varsa görsün sende tanıştığın zaman biriyle evlilik lafı aciyorsa hemen hoşuna gitmesin aksine uzaklaş ordan
Yok evlilik değil karşı cinsi görmek dahi istemiyorum artık.
Haklisin ne diyeyim
Süpersin kız😀bu erkeklere böyle köpek çekecen jsjsjjs bak şimdi nasıl değerli oluyorsun izle
İstemiyorum değerini filan. Ben yarın numaramı da değiştireceğim. Ne hali varsa görsün
Hak etmiş değiştir kalsın öyle ortada
Beter olsun. Ulan ben oyuncak mıyım da bana böyle davranıyor
boş ver sende knk
İyi yapmışsın. normalde sevişme varmiydi aranızda?
Hayır
Oh olsun ona yol ver gitsin. başkasını bul
Yok daha kimseyi istemiyorum hayatımda. Tiksindim artık
Valla madem evlenmicen niye oyalıyor seni amaç ne sevişmek istiyormuydu sen buna karşımı cikiyordun
Niyeti ne olursa olsun. Vazgeçtim ben bugün
Yaşlar kacti
O kadar toksik olduk ki yaşını dahi unuttum.
Senin yas kaç
27
Oho yaşlarda varmış zaten.. peki mesleği filan var mı bunun?
İyi rol yapmış
1 numaradır
Yani bu kadarınada pes üzüldüm adına ama boş ver bence kurtulmuşsun
Yarın da numaramı değiştireceğim.
En doğrusu bu olur canını sıkma bence her şey daha iyi olacak emin ol
İnşallah duaya ihtiyacım var.
Seni tanımıyorum ama gönülden su an dua ediyorum umarım bu yolda her şey gönlünce olur , üstesinden geleceğine inan sadece
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim üzülmeye değmiyor emin ol 🙏❤️
Ayril knk
O yazdığın şahsı engelledim yazamaz. İletişim becerisi siqip geçmek. Beyni yok öylelerinin. Ayrılmayacağım ben. Direk numaramı değiştirip hayatımdan sileceğim
Kaç yaşındasin sen
27
Akıllı ve olgun birisin bu kişi de çok aptal zaten.
Hani bölümü okuyorsun ki
Yksye hazırlanıyorum hala. Mimarlık istiyorum.
Kendi iş yerimi açtım kapattım. Şu yaşıma kadar yaşamadığım şey bırakmadım. Üstelik ailem çok kısıtlayıcıdır. Ona rağmen hayatı dolu dolu yaşadım.
Bu şahıs yaşı kaç
Güçlü bir kadına benziyorsun hoşuma gitti burcun ne kiz
Karşı tarafın eminim çalışmaktan başka gayesi yok. ya da ne yaşıyor bilmiyorum. Yerinde sayıp duruyor. şu an bunu sayende fark ettim. Onunla takılmak beni geriletti.
İdealist birisin
Balık burcuyum
Cevap yazmış.
Bende böyle yazdım. Nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?