İlk buluşmada tokalaşmak mı yoksa sarılmak mı daha uygundur?

İlk buluşmada tokalaşmak mı yoksa sarılmak mı daha uygundur?
Aradaki samimiyet ve enerjiye göre değişir eğer buluşma öncesi güzel bir samimiyet yakalanmış ve ilk buluşmada yoğun ve güzel bir enerji alınmışsa sım sıkı sarılmak hoş olur. 😅
sevgilimle ilk buluştuğumuzda 3 aylık sevgiliydik karşı karşıya gelince ikimiz de tokalaşmadık da sarılmadık da biraz ne yapacağımızı bilemedik sonra ayrılırken “gel sana bi sarılayım” demişti🥰 Nasıl yok ben tokalaşayım diyeyim adama hahahaha yani duruma göre değişir
İlk buluşma ama aylarca süren uzak mesafe ilişkisinin ardından gelen bir ilk buluşmaysa tokalaşma küfür etmek gibi gelir ahahahshshshdjd Bunun dışında hiç tanışıklık olmadan yapılan buluşma ise tokalaşma yeterli.
Teşekkürler
Ricalar
Öpüşmek iyidir
,* Yanaktan
Cevap
8Cevap
Tokalaşmak kafidir, sarılmak fazla samimi bir yaklaşım olur..
tokalaşmak çok saçma. sanki arkadaşla buluşuyormuş gibi.. bence sarılmak daha güzeldir.. sonuç olarak ilk buluşma olduysa zaten 1 günlük tanışma olmamıştır uzun süredir tanışıyorlardır.. ben sarılmayı daha içten buluyorum..
Sarılınabilir bence. Tokalaşmak da olur ama yani. :D
Sarılmak iyidir djdj
O alinan enerjiye ve gecen zamana gore artik. Ilk bulusmadan once aylar gecmisse sarilmak normal, kisa sureli ise tokalasmak daha dogru geliyor.
İlk buluşmaya kadarki iletişimin samimiyetine yakınlığına bağlı aslında,, ve o an içinden nasıl geliyorsa
En iyisi böyle tokalaşmak
Belli bir samimiyet olduktan sonra buluşuluyor. Tokalaşmak çok soğuk bence. Uzun uzun sarılmak özlemi de giderir hemm.
tokalaşmak yeni tanıştığım biriyle fazla temas etmeyi sevmiyorum bencede henüz samimiyet kurmadığım biriyle fazla teması sevmiyorum
Tokalaşmak. Giderken de şok olsun diye yanaklarından öpmek 😁 şaka tabii ki, tokalaşalım yeter 😄
aradaki samimiyetliğe bağlıı
samimi olduğum biriyse sarılırım
Tokalaşmak yeterli ya sarılmak çok fazla olur
İnsan babasına bile sarılmaya çekinir biraz utangaç olmak lazım olmaz öyle yapış yapış
Tokalaşmak uygundur. Henüz samimiyet kurmadığın biriyle fazla temas hoş değil.
Abi siz ne soğuk nevalesiniz böyle inanmıyorum
Buluştuğum kişiye göre değişir. Sarıldığımda oldu sadece tokalaştığımda oldu.
Ne kdr samimi olduğuna bağlı
Uzun bir konuşma süresi varsa sarılınır
Tokalaşmak daha yerinde olur
Tokalaşmak tabiki😂😂😂
Hiçbiri merhaba demek.
Tokalaşmak daha makul gibi
Tokalaşmak
Ne soğuk nevalisin
tokalaşmak tabi kii
Tokalaşmak
Bıçaklamak uygundur
Sarılmak daha içten